![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Ja cu sve spremit u onaj najmanji kofercic, nema mi smisla kupovat tu torbu, poslje bi samo skupljala prašinu
Ja sam nosila torbu za trening za radaonu tipa Nike ona na rame i mali kofer za sobu za odjel:)
Frendica ima mommy bag i kaze da ju koristi i dalje tipa kad ide na put s bebom pa ju spakira u to i da stane dosta stvari, pa eto ak nekom pomogne
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Malena idući pregled je 6.2.
Šta se robice tiče, od najmanjeg broja (56) sam kupovala bodiće na duge rukave, hlačice s capicama i par džemperića. Skafander nisam uzimala, uzela sam krzneni kombinezonić za izlazak iz rodilišta i prve šetnje. Mislim da nema smisla gomilat jer kao šta je netko napisao rastu kao gljive i vjerojatno pola toga neće ni stić iznosit 😅 Još nisam počela prat i oeglat, ali nekako mislim sad dok su ovi lijepi dani sve posložiti pa nek bude spremno…
Moram kupiti torbu za rodilište, doma imam ili premale ili prevelike. Imate kakve preporuke a da baš ne koštaju 150€? Predivna mi je ona mommy bag, al mi žao tih novaca 🤣🤣
I ja moram torbu a nemam blage veze koju bi..dajte preporuke 😅
Taman sam maloprije guglala onu mommy bag. Ima li ju tko ili je to bacanje para?
Ja sam dobila na poklon Mommy Bag, predivna, bas ima mista u njoj dosta. Sigurno se i poslije iskoristi. Malo skuplja je, moze se i bez nje preziviti ali evo 😃 prvi put sam nosila onaj kao manji kufer iz Sinsaya sto skoro uvik imaju i sve mi je u njega stalo
Koju boju imas🤣 dvoumim se izmedju dvije jer nemam pojma kakve se uzivo
Imam crnu sa zlatnim slovima, smeđa rucka 😃
Nemam cime opravdati tu cijenu ali stvarno, cvrsta je i kvalitetna al svakako se placa samo to ime i to je to. Ko misli da nece iskoristiti bolje kupiti manji kufer ili nesto.
Ja sam kupila divan novi ruksak jer to je stvar koju sam jako puno nosala i dan danas nosim. Uzela sam ovaj. Skup je Al baš je kvalitetno odrađen
https://tibaandmarl.com/products/elwood-twin-changing-backpack-black-gold
Sandra ja prošlu trudnoću nisam radila ogtt a ovu sam otišla na svoju ruku. Jesi ti pisala da su ti suha usta noću?
Jagodica misliš na tetrice? Ja sam za start bila kupila prošli trudnoću desetak i nije mi trebalo više. Mislim da uzmeš manje pa lako dokupiš ako beba ne bljuca.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ivy hematolog bi trebao najbolje znati. Meni je uveden fragmin kao bolje da primam nego ne za svaki slučaj iako sam vjerovatno mogla proći i bez njega.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Aha oki,
Faktor V Leiden G1691A normalan tip
Protrombin (II) G20210A normalan tip
MTFHR C677T heterozigot
MTHFR A1298C normalan tip
PAI-1 (4G/5G) heterozigot (4G/5G)
To su mi nalazi.
Pitat cu I drugo misljenje nekog ginekologa.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Sta sve treba odvojit za torbu u rađaonu, nisam ni znala da se nose dvije torbe 🤷🏽♀️ bebinu robicu za izlazak i to mogu u svoj kofer jelda?
Al ja kontam da je sve sto mi treba pidzame, ulosci, gace carape i osnovna kozmetika, kupila sam onu ručnu izdajalicu, jel trebaju i bočice i dude? Jel si smijem spakirat neke kekse za krizne situacije?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Aha oki,
Faktor V Leiden G1691A normalan tip
Protrombin (II) G20210A normalan tip
MTFHR C677T heterozigot
MTHFR A1298C normalan tip
PAI-1 (4G/5G) heterozigot (4G/5G)
To su mi nalazi.
Pitat cu I drugo misljenje nekog ginekologa.
Ja uz te tvoje 2 mutacije imam i jos neku 3., uzimam Andol pro 100 i Aktivnu folnu. Bila sam u transfuziologa, hematologa i moj ginekolog svi su rekli da ne treba heparin. Ne znam koje si sve pretrage radila do sada osim za trombofiliju i jel ti nesto zbilja ne stima u organizmu ili je samo do embrija . Otidi do hematologa i s obzirom na 2 neuspjele trudnoce nekad zenama uvedu heparinske injekcije cisto da se poboljsa prokrvljenost maternice i nakon toga proizade uspjesna trudnoca. Problem je sta se oni drze striktno smjernica... Jesi radila pretrage za neke druge bolesti tipa lupus i sl. , vit D, hormone stitnjace provjeravala...?
Javi se curkama na temi Potpomognuta oplodnja jer se tamo dosta kuze u dodatne pretrage koje se rade i zasto jer su i one u tome zbog neuspjelih pokusaja. Meni je sad u uspjesnom postupku uveden Andol od pocetka, mjesecima prije sam sam uzimala aktivnu folnu uz Novalac, vit D sam dovela na urednu razinu i dalje ga uzimam, odradila sam histeroskopiju gdje su mi odstranili polipice kojima je bila ispunjena maternica a na UZV se nisu vidjeli... a mozda je bilo samo do embrija koji mi je ovaj put transferiran... 😊
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sta sve treba odvojit za torbu u rađaonu, nisam ni znala da se nose dvije torbe 🤷🏽♀️ bebinu robicu za izlazak i to mogu u svoj kofer jelda?
Al ja kontam da je sve sto mi treba pidzame, ulosci, gace carape i osnovna kozmetika, kupila sam onu ručnu izdajalicu, jel trebaju i bočice i dude? Jel si smijem spakirat neke kekse za krizne situacije?
Ja sam nosila samo jedan taj kufer. I u njemu sve. Muz je zadnji dan donio jaje i robu za izlazak meni i bebi. Ovaj put mozda samo u neku manju torbicu stavim mobitel, vodu, keks ili nesto. Ne znam koliko cu se zadrzati u predrađaoni niti kako to funkcionira, smije li se unositi hrana/pice. Prvi put sam radjala u Zagrebu, sada planiram u Split.
Izdajalicu planiram ponijeti, jednu dudu ako bude trebala. Bocicu i adaptirano mlijeko ne planiram, ako bude trebalo, lako neko donese.
A trebaju ti u radaoni dokumenti, voda, labelo,i tako neke stvari koje ti trebaju dok radas i da lakse mozes uzet stvari za prvo tusiranje i mrezaste gacice i uloske, mislim ja sam tako ne mora znaciti da ces i ti☺️ Da , bebinu robicu mozes i ti u kofer staviti svoj.
Dude mozes isto uzeti ako ih planiras koristiti ali bocice mislim da ne, oni to sve imaju tamo. Da, puno hrane uzmi za svaki slucaj. Ja sam najvise uzimala proteinske cokoladice, plazma kekse i tako za grickanje pa su mi drufi dan moji donijeli u bolnicu banane voce i tako to. Nisam bila stvarno nikad gladna al sam imala punu torbu gluposti za grickanje:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pozdrav svima, bila sam danas na kontroli i sve je super. Cerviks zatvoren, duzine 4.7cm, malac oko 1800g . Sljedeca kontrola 1.2.
Ja sam sve kupila sta triba i ne treba davno, krenula sam gomilat od nalaza Niftija. Planiram prat robicu kroz 2.mj i oko 36tt spakirat neku torbu. S cim prat bebinu robicu?
Bojim se alergija, atopijskog dermatitisa... Mene najvise zanima sad sto za kupanje i njegu kupiti za bebu a da je najboljeg i najkvalitetnijeg sastava. Plan mi je za pocetak voda i bademovo ulje za njegu pelenske zone i za kupanje koristiti. Al kazu poslije treba neki sampon za kosu i neko mlijeko za tijelo da nece se moc samo s vodom i par kapi ulja odradit njega kako spada . S cim mazat guzu? Koje pelene kupit? Vlazne maramice ne zelim koristiti , mislim da se moze s toplom vodom + kojom kapi ulja u termosici i blazinicama i van kuce odradit jednostavno njega guze i spolovila... sta vi kazete?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji