Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    10. Siječanj 2024. 20:38

Mrva1104

Da, jutros u bolnici pa sam popodne bila po nalaze. Valjda ce mi onda reci sto smijem kad na odjel odem.

Dobit ces onda vrlo vjerojatno upute kad budes isla po opremu za GUK :) 

• Ivy1304
    10. Siječanj 2024. 20:42

Javio mi je ginekolog dosli su jos zadnji nalazi od genetskih faktora trombofilije, reko je da su blage promjene koje nisu za heparin. Sad ne znam dal da pitam drugo misljenje nekog ginekologa? 
    Napisao mi je kao samo da je za aktivnu folnu kiselinu u obliku folata.
    Sad ne znam  vi koje uzimate heparin, kako to ide. 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• Alexica
    10. Siječanj 2024. 21:00

Bananice mislim da ne trebas brinuti zbog kolesterola. Meni je doktorica rekla da se to ne gleda u trudnoci jer ga sama trudnoca povisi. Svakako provjeri, ali probaj se ne sekirati do tad.

12345M blizu smo po terminu i s istim problemom- beba na zadak :) 

Yellowsubmarine
    10. Siječanj 2024. 21:27

Robica - i meni je termin 01.05. I nemam pojma za robicu. Nedavno sam i ja tu pitala. Planiram oblaciti bodi bez rukava, na to pamucne kompletice ( hlace/tajice i bodi dugi rukav/ majica ), dole carapice. Kupit cu dva neka pletrna dzempercica da imam za preko ukoliko bude trebalo i pletenu dekicu. 🤷🏼‍♀️ valjda se nece smrznit😂 
    Ogtt - jela sam normalno cijeli dan, vecerala slano oko 19:30h. Ujutro mi je mjerenje iza 7h. Pa cemo vidit 😅

• 12345M
    10. Siječanj 2024. 21:46

Meni se cini da ce sredinom-kraj drugog kad mi je termin bit ultra hladno al sam nakupovala dosta bodija i majica i hlaca i dugih i kratkih i imam par onih kao odjela sto idu preko svega toga, ima dosta super stvari i super ponuda u sinsayu, necemo nista skupo jer ce rast ko gljiva sve me strah da pola nece ni nositi
    Na svakom ultrazvuku su mi rekli da je beba malo veca i teza i mene je dosta strah poroda i kak ce izac iz mene jer sam sitnije građe a trbuh iz dana u dan sve veći 
    Pošto mi je prvi put, šta sve trebam spremiti za torbu u bolnicu? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Donna2022
    11. Siječanj 2024. 00:17

12345M

Meni se cini da ce sredinom-kraj drugog kad mi je termin bit ultra hladno al sam nakupovala dosta bodija i majica i hlaca i dugih i kratkih i imam par onih kao odjela sto idu preko svega toga, ima dosta super stvari i super ponuda u sinsayu, necemo nista skupo jer ce rast ko gljiva sve me strah da pola nece ni nositi
    Na svakom ultrazvuku su mi rekli da je beba malo veca i teza i mene je dosta strah poroda i kak ce izac iz mene jer sam sitnije građe a trbuh iz dana u dan sve veći
    Pošto mi je prvi put, šta sve trebam spremiti za torbu u bolnicu?

Mi smo blizu s terminom😉 ja sam kupila za izlazak iz bolnice tuticu, ispod joj planiram bodi dugi rukav i preko onaj skafanderic u jednom djelu ili medo jaknicu, ovisno koliko hladno bude. Carapice i kapica naravno obavezno. I u jaje, prekrit ju dekicom..
    A za bolnicu sto se bebe tice samo robicu za izlazak, drugo sve dobijes tamo

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

JagodicaBobica96
    11. Siječanj 2024. 00:55

Ja nista spremila nisam,niti mogu da spavam budna sam po citavu noc 😂 prespavam dan,cerviks mi je bio 26mm doktorica mi je rekla da moram da mirujem a ja se nadignem u po noci da cistim radim nesto sizim 😂naredne dane moram da spakujem stvari za bolnicu,jeste li vi spremile ista? Ko je blizu mog termina 😂 

• Anchiii97
    11. Siječanj 2024. 01:01

JagodicaBobica96

Ja nista spremila nisam,niti mogu da spavam budna sam po citavu noc 😂 prespavam dan,cerviks mi je bio 26mm doktorica mi je rekla da moram da mirujem a ja se nadignem u po noci da cistim radim nesto sizim 😂naredne dane moram da spakujem stvari za bolnicu,jeste li vi spremile ista? Ko je blizu mog termina 😂

Ja sam 34+3… ništa još nisam spremila, imam sve kupljeno za bebu Al još nisam krenula da perem i peglam i pakujem torbu za bolnicu 😅 u petak imam pregled kod doktora pa ću da vidim šta će da mi kaže 

JagodicaBobica96
    11. Siječanj 2024. 01:09

Anchiii97

JagodicaBobica96

Ja sam 34+3… ništa još nisam spremila, imam sve kupljeno za bebu Al još nisam krenula da perem i peglam i pakujem torbu za bolnicu 😅 u petak imam pregled kod doktora pa ću da vidim šta će da mi kaže

Isto i kod mene stoji sve upakovano,sutra planiram da operem i peglam 😂 ali cekam jos komodu za bebine stvari koja je trebala doci prije dvije sedmice 🤣 bas sam se uspanicila..stvari za bolnicu za mene samo sto sam kupila pidzame i spavacice i postpartum kit kao 🤣

Martinaaa_
    11. Siječanj 2024. 07:19

Mene muz opominje vec tjedan dana da ja spakujem torbu, izgleda da je on posto dosta nervozan sto je termin blizi.
    Komodu imam i robicu ali nemam volje za pranje i peglanje, stalno mislim imam jos vremena. Ako me iznenadi i cura krene ranije van onda ce biti jesam ti reko da spakujes stvari 🤣

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.