Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    05. Siječanj 2024. 17:09

Što se tiče robice, prala sam sve na 60 i s prvim sam isto peglala prvih mjesec dana, s drugim ni to 😂
    Pregled je prošao odlično 🎉🎉 Nema znakova anemije ni hidropsa, bebica je manja tjedan dana, ali to je oduvijek tako, jako pokretan i molimo se da tako ostane, dr. vjeruje da će sve biti dobro i da možda dočekamo 34tt bez intervencija, a ako Bog da, i termin 🙏

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Bela23
    05. Siječanj 2024. 18:39

bili90

Pozdrav cure, pratim vas dugo.. i ja sam proljetna trudnica :)
    Vidim počinje se pričati o cerviksu, moj je od 20-og tjedna 25mm, nikakvu posebnu terapiju nisam dobila osim smanjiti tempo. Bela23, koliki ti je cerviks bio prošlu trudnoću i jesi izdržala do kraja?

Bio je oko 35-38mm, on je bio ok duzine ali sam imala ceste kontrakcije pa smo se bojali da se ne smanji od njih. Rodila sa 39+3. U ovoj trudnoci sam se puno vise opustila i puno vise se krecem nego u prvoj jer je svaki nalaz bio bolji. Mirujem ali ne koliko i u prvoj

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• bili90
    05. Siječanj 2024. 18:48

Bela23

bili90

Vidim počinje se pričati o cerviksu, moj je od 20-og tjedna 25mm, nikakvu posebnu terapiju nisam dobila osim smanjiti tempo. Bela23, koliki ti je cerviks bio prošlu trudnoću i jesi izdržala do kraja?

Bio je oko 35-38mm, on je bio ok duzine ali sam imala ceste kontrakcije pa smo se bojali da se ne smanji od njih. Rodila sa 39+3. U ovoj trudnoci sam se puno vise opustila i puno vise se krecem nego u prvoj jer je svaki nalaz bio bolji. Mirujem ali ne koliko i u prvoj

O pa to je baš lijepa dužina. I ja uzimam tablete Roidakal i magnezij radi kontrakcija i nadam se da ćemo izdržati do termina. Tek smo 24 tjedna.  Ne znam kako da postavim onu trakicu ispod 🫣

Bela23
    05. Siječanj 2024. 19:13

bili90

Bela23

bili90

O pa to je baš lijepa dužina. I ja uzimam tablete Roidakal i magnezij radi kontrakcija i nadam se da ćemo izdržati do termina. Tek smo 24 tjedna. Ne znam kako da postavim onu trakicu ispod 🫣

drzim fige stvarno da bude sve ok, ja sam iscitala foruma u foruma i prije i sad i stvarno vecini zena bude sve ok. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 19:45

Ja odavno pijem 750 mg magnezija. Jedan ujutro jedan na večer i probava rijetko šteka. Meni odlični 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Yellowsubmarine
    05. Siječanj 2024. 21:40

Cure koje imate roditi krajem cetvrtog ( meni je termin 01.05. I ja sam iz Dalmacije ) - sta nam treba od debljega za bebe? Neki dzemper, jaknica nesto? Jel tada prikladno pleteno? S tim da sigurno necu izaci prije 15.05. Ako rodim oko termina. U cemu iznijeti dijete iz rodilista? 

• Sandra25
    05. Siječanj 2024. 21:52

Yellowsubmarine

Cure koje imate roditi krajem cetvrtog ( meni je termin 01.05. I ja sam iz Dalmacije ) - sta nam treba od debljega za bebe? Neki dzemper, jaknica nesto? Jel tada prikladno pleteno? S tim da sigurno necu izaci prije 15.05. Ako rodim oko termina. U cemu iznijeti dijete iz rodilista?

Meni je termin pocetkom 4 mj i iz Splita sam. Za izlazak iz bolnice uzela sam mu kompletic (pamucnu tuticu, sa gore nekom jaknicom plisanom preko i pamucnom kapicom). Ispod naravno dugi bodi i carapice i preko toga dekica. Mislim da ce to za ove krajeve i taj period biti dovoljno. Nadam se da se ne varam🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    05. Siječanj 2024. 21:55

Sandra25

Yellowsubmarine

Meni je termin pocetkom 4 mj i iz Splita sam. Za izlazak iz bolnice uzela sam mu kompletic (pamucnu tuticu, sa gore nekom jaknicom plisanom preko i pamucnom kapicom). Ispod naravno dugi bodi i carapice i preko toga dekica. Mislim da ce to za ove krajeve i taj period biti dovoljno. Nadam se da se ne varam🤣

Pa i ja kontam nekako tako, al opet ne znam. Prva beba bila ljetna pa ne znam ta ove prijelazne 😅
    Kad vec kazes da si iz Splita? Jel imas mozda popis za rodiliste sta treba? Tj jel treba za bebu nositi ista ili kako to ide? 

• Sandra25
    05. Siječanj 2024. 22:19

Yellowsubmarine

Sandra25

Yellowsubmarine

Pa i ja kontam nekako tako, al opet ne znam. Prva beba bila ljetna pa ne znam ta ove prijelazne 😅
    Kad vec kazes da si iz Splita? Jel imas mozda popis za rodiliste sta treba? Tj jel treba za bebu nositi ista ili kako to ide?

Ja sam prosli put imala jesensku bebu🤣
    Pa sjecam se prije 7 godina za bebu mi je samo trebalo par tetra pelena dok smo tamo, duda i robica za izaci. Pelene, vlazne i takve stvari ima u rodilistu i nije mi bilo potrebno

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    05. Siječanj 2024. 22:27

Sandra25

Yellowsubmarine

Sandra25

Yellowsubmarine

Ja sam prosli put imala jesensku bebu🤣
    Pa sjecam se prije 7 godina za bebu mi je samo trebalo par tetra pelena dok smo tamo, duda i robica za izaci. Pelene, vlazne i takve stvari ima u rodilistu i nije mi bilo potrebno

Beba je tih par dana u robici od rodilista? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.