Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    05. Siječanj 2024. 08:05

Donna2022

Cure, mozda je vec bilo govora o izdajalicama- ali da utvrdimo gradivo🤷‍♀️😉 kakva su vasa razmisljanja? Neke cure mi kazu da ne kupujem prije nego rodim dok ne vidim da li ce mi trebati, neke kazu da imam za svaki slucaj barem rucnu, neke se kunu u medelinu dvostruku elektricnu da vrijedi svake kune/eura🤪
    Obzirom da mi je prva beba glava mi je ‘ko ringispil u moru informacija..🤪
    I jos jedno pitanje- da li planirate imati dvije torbe- jednu za rodiliste i jednu kasnije za sobu ili cete sve u jednu “potrpati”?

Imala sam medelu tu sad ako potrebe ću uzet spectru jer je ona najbolja na tržištu. Kad sam rodila malu nije bila došla u hrv. A izdajalicu ću kupiti nakon šta rodim i vidim kako će sve ići. 
    Imat ću ruksak i još jedan mali kufer. 
    U mali ruksak sve za predradaonu ostatak u mali kufer. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 08:07

Baby.nb.3

Malena, kako je prošao IAT? Ne znam kako će biti jer nema apsolutno nikakve prognoze kako će beba reagirati i hoće li trebati transfuziju dok je u trbuhu ili će sve biti ok do termina, pa ću biti pod konstantnim nadzorom.
    Mary, meni je cerviks 36mm. Mislim da je tek ispod 25mm opasno, možda će druge cure znati više o tome.

Hvala šta pitaš nalaz je ok. ❤️
    Nadam se da će sve teći ok za tebe. Znači ti ćeš sad stalno bit u bolnici ili? 
    Mary ja ne znam nikad koliki mi je cerviks meni piše zatvoren Itd. Ako ti nije ništa Gyn rekao vjerujem da nije alarmantno. Svakako ako si nemirna upitaj ga. Nema svaka žena ni prirodno istu dužinu cerviksa. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 08:18

sophisticy

Ja sam cijelo vrijeme mislila kad se stvrdne trbuh da je to beba došla a kad ono to su kontrakcije koje su mi smanjile cerviks…idem za tjedan dana ponovno na kontrolu, drzite fige da bude bolja situacija. Osim toga, bebica je dobro (barem mislim da je prema napisanim mjerama).

Nadam se da će sve biti ok ❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 08:18

Lista pregleda: 
    Miljevićka08.02 5.1 
    Zelena123 5.1
    Tratinčica123 8.1 
    Mrva1104 8.1 
    dajana11 8.1
    pepapepa 9.1
    WhiteOrchid 9.1 
    tear_of_happiness 9.1 
    Malena1122 15.1
    Maša 15.1
    Alexica 15.1
    Antonela2024 16.1 
    Martinaaa_ 22.1 
    Leptirica 123 23.1
    Mrva1104 25.1
    lalllla 25.1
    Mary36 25.1

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 08:36

Sretno curke danas ❤️

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Baby.nb.3
    05. Siječanj 2024. 08:47

Malena, ne znam, nakon prvog pregleda ću znati, vjerojatno tjedan dana bolnica zbog pretraga, pa dalje pratiti uzv kako beba napreduje, ali zapravo ne znam hoću biti stalno po par dana ili 4 mjeseca u komadu. 
    Zasad ciljamo na 28tt s obzirom na ostale stvari koje imamo. Sreća pa sam spremna na takve scenarije od prije trudnoće, ali nije psihički lako, a i djeca su tu..

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

bejbe2018
    05. Siječanj 2024. 09:00

Baby.nb.3

Bok cure!
    Meni su nešto lošiji oni nalazi što sam se senzibilizirala, odnosno to je titar antitijela (rh imunizacija), pa sutra idem na uzv, a od ponedjeljka hospitalizacija u ZG 😬😬
    Nadam se da ste sve dobro 😘

Oprosti šta to znači? Ja imam negativan RH faktor.
    Ja sam bila 2 puta vaditi i drugi nalaz je negativan i kao znači to je uredno.
    Jel mislimo na isto ?

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 09:26

bejbe2018

Baby.nb.3

Bok cure!
    Meni su nešto lošiji oni nalazi što sam se senzibilizirala, odnosno to je titar antitijela (rh imunizacija), pa sutra idem na uzv, a od ponedjeljka hospitalizacija u ZG 😬😬

Jel mislimo na isto ?

Je je. Imaš još jedan. Tvoj je uredan 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    05. Siječanj 2024. 09:26

Baby.nb.3

Malena, ne znam, nakon prvog pregleda ću znati, vjerojatno tjedan dana bolnica zbog pretraga, pa dalje pratiti uzv kako beba napreduje, ali zapravo ne znam hoću biti stalno po par dana ili 4 mjeseca u komadu.
    Zasad ciljamo na 28tt s obzirom na ostale stvari koje imamo. Sreća pa sam spremna na takve scenarije od prije trudnoće, ali nije psihički lako, a i djeca su tu..

Jao svaka ti čast ti se odlično držiš. Nadam se da ćeš izbjeći bolnicu u komadu 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Baby.nb.3
    05. Siječanj 2024. 09:41

bejbe2018

Baby.nb.3

Bok cure!

Jel mislimo na isto ?

Dok god ti piše negativno, nema brige, znači da se nisi senzibilizirala i sve ok. Samo prati još jednom pred kraj trudnoće i bit će sve ok, ove moje stvari su jaaaako rijetke, bez brige 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.