Pozdrav cure, imam pitanje, da li netko od vas zna citati nalaze? Stigli su mi nalazi od trombofilije. Ne kuzim nista, gin mi na godisnjem...
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Pozdrav curke,ja se mjesecima nisam javljala 😅 ali povremeno uletim,mnooogo vas je novih,nadam se da ste sve okej ja sam pri kraju ovoga i jedva cekam da se porodim vise 😂
Bas sam te se sjetila nedavno. Znaci sve je ok? :)
Blago tebi, sitno brojis :)
Evo upravo kod doktora mali je spreman da izadje 😂 tako da ne smijem mrdnuti,sve je okej to je najbitnije ulazila sam procitam malo i izletim,nadam se da su one curke od pocetka sve okej ?
Za sad smo svi u komadu :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav cure, imam pitanje, da li netko od vas zna citati nalaze? Stigli su mi nalazi od trombofilije. Ne kuzim nista, gin mi na godisnjem…
Da vidim jel mogu šta razumijeti? Ja se bockam
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jagodice pitala sam se gdje si par puta🤣
Alexica mislim da ću ja možda prije tebe jer idem na inducirani 🤣. Tjedan dva prije termina. Možda se potrefimo isti dan 🤣.
Baby baš mi je žao radi nalaza ja baš danas odradila zadnji iat. Kakva je procedura sad jel znaš?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Bok cure, moj pregled je prošao super! Dr mi je uzeo briseve jer sam imala već dva puta gljivice u trudnoći, nadam se da bude sve ok. Beba je super i lijepo se razvija, sve školski za ove tjedne. Jedino me sad malo zabrinulo, gledam nalaze i piše cerviks duljine 31 mm, T oblik. Zar nije to malo za moje tjedne? Ginekolog mi nije ništa rekao da bi to bilo zabrinjavajuće. Malo se brinem jer mi je beba baš jako živahna i po noći mi se zbog toga često stvrdne trbuh. Koja je vama dužina cerviksa?
Slijedeći pregled mi je 25.01.
Malena moj beban je velik tako da sam i ja spremna da mozda bude inducirani ranije, a i za sad je jos uvijek na zadak pa mozda bude i dogovoreni carski. Nisam nista od toga planirala, ali obicno tako to uvijek sve bude naopako. U svakom slucaju tu smo negdje po terminu bar, a ostalo cemo vidjeti :)
Baby javljaj nam novosti, a mi drzimo dige da sve bude ok (ne razumijem se previse u tvoj slucaj pa ni ne znam sto ti sad slijedi)
Mary ne mogu te utjesiti jer je moj cerviks prije tjedan dana bio 45mm i uopce se ne skracuje, ali doktorica je rekla da je za ove moje tjedne ok za tolerirati i ako je oko 30mm. Ono sto sam uspjela pohvatati od drugih je da bi mozda malo morala usporiti tempo, ali stvarno se ne razumijem u to. Mislim da je ok sto je T oblika, ali najbolje da nazoves doktora ili posaljes mail ako mozes pa da ti pojasni malo to.
Bok cure, moj pregled je prošao super! Dr mi je uzeo briseve jer sam imala već dva puta gljivice u trudnoći, nadam se da bude sve ok. Beba je super i lijepo se razvija, sve školski za ove tjedne. Jedino me sad malo zabrinulo, gledam nalaze i piše cerviks duljine 31 mm, T oblik. Zar nije to malo za moje tjedne? Ginekolog mi nije ništa rekao da bi to bilo zabrinjavajuće. Malo se brinem jer mi je beba baš jako živahna i po noći mi se zbog toga često stvrdne trbuh. Koja je vama dužina cerviksa?
Slijedeći pregled mi je 25.01.
Moj cerviks je prije par dana bio 46 mm, i isto T oblik. Ja sam trenutno 26+4, pa sad ne znam kako oni to gledaju niti kako treba biti ali cim nije nista spominjala mislim da nije ni zabrinjavajuce.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cure, mozda je vec bilo govora o izdajalicama- ali da utvrdimo gradivo🤷♀️😉 kakva su vasa razmisljanja? Neke cure mi kazu da ne kupujem prije nego rodim dok ne vidim da li ce mi trebati, neke kazu da imam za svaki slucaj barem rucnu, neke se kunu u medelinu dvostruku elektricnu da vrijedi svake kune/eura🤪
Obzirom da mi je prva beba glava mi je ‘ko ringispil u moru informacija..🤪
I jos jedno pitanje- da li planirate imati dvije torbe- jednu za rodiliste i jednu kasnije za sobu ili cete sve u jednu “potrpati”?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Ja sam cijelo vrijeme mislila kad se stvrdne trbuh da je to beba došla a kad ono to su kontrakcije koje su mi smanjile cerviks… idem za tjedan dana ponovno na kontrolu, drzite fige da bude bolja situacija. Osim toga, bebica je dobro (barem mislim da je prema napisanim mjerama).
baby development in progress ~ 14.3.24.
Malena, kako je prošao IAT? Ne znam kako će biti jer nema apsolutno nikakve prognoze kako će beba reagirati i hoće li trebati transfuziju dok je u trbuhu ili će sve biti ok do termina, pa ću biti pod konstantnim nadzorom.
Mary, meni je cerviks 36mm. Mislim da je tek ispod 25mm opasno, možda će druge cure znati više o tome.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji