Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    04. Siječanj 2024. 10:33

Jutro svima! 
    Sasvim slucajno sam jutros isla nesto gledati na netu i vidim da je nuna leaf snizena 20% na jednoj stranici i sad se mislim da je uzmem. Valjda mi nije prerano. Cure koje ste ju imale, kakve boje ste izabrale i jeste li zadovoljne?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

JagodicaBobica96
    04. Siječanj 2024. 10:33

Pozdrav curke,ja se mjesecima nisam javljala 😅 ali povremeno uletim,mnooogo vas je novih,nadam se da ste sve okej ja sam pri kraju ovoga i jedva cekam da se porodim vise 😂

Anica88
    04. Siječanj 2024. 10:47

JagodicaBobica96

Pozdrav curke,ja se mjesecima nisam javljala 😅 ali povremeno uletim,mnooogo vas je novih,nadam se da ste sve okej ja sam pri kraju ovoga i jedva cekam da se porodim vise 😂

Bas sam te se sjetila nedavno. Znaci sve je ok? :)
    Blago tebi, sitno brojis :)

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

JagodicaBobica96
    04. Siječanj 2024. 12:26

Anica88

JagodicaBobica96

Evo upravo kod doktora mali je spreman da izadje 😂 tako da ne smijem mrdnuti,sve je okej to je najbitnije ulazila sam procitam malo i izletim,nadam se da su one curke od pocetka sve okej ? 

Yellowsubmarine
    04. Siječanj 2024. 12:51

JagodicaBobica96

Anica88

JagodicaBobica96

Evo upravo kod doktora mali je spreman da izadje 😂 tako da ne smijem mrdnuti,sve je okej to je najbitnije ulazila sam procitam malo i izletim,nadam se da su one curke od pocetka sve okej ?

Jao zeno da znas da sam te se skoro svaki dan sjetila! Tako mi je drago da si se javila! Izdrzi to do kraja i sretno na porodu! Nadam se da ces se javiti jos koji put! 🧡

Yellowsubmarine
    04. Siječanj 2024. 12:53

Bananica80

Yellowsubmarine

Stavljam Utrogestan tjedan dana, na ulazu u rodnicu mi je bas crveno i osjetljivo. Cak kao da se ranica jedna mala otvorila. Prepala sam se kad sam se obrisala i vidila malo krvi 😶 jel ikome slicno?

Imala sam oko 20 tt nadrazenu vulvu i oko rodnice - sve kao nateceno i bolno. Kad bi se brisala skuzila bi sitne sitne ranice - kao da sam se porezala. Tad sam jos bila na vaginalnom progesteronu. Dobila sam macmirror kremu za koristit je sa vanjske strane. Smirilo se kroz par dana. I dalje sam koristila progesteron vaginalno - tako da meni nije bilo do toga

Doslovno isto tako kako opisivas. Pokusat cu sa nekom kremom tako malo masnijom, pa cu vidit ako ne prodje da ginekolog da neku 😊

• lalllla
    04. Siječanj 2024. 13:04

Yellowsubmarine

Bananica80

Yellowsubmarine

Stavljam Utrogestan tjedan dana, na ulazu u rodnicu mi je bas crveno i osjetljivo. Cak kao da se ranica jedna mala otvorila. Prepala sam se kad sam se obrisala i vidila malo krvi 😶 jel ikome slicno?

Imala sam oko 20 tt nadrazenu vulvu i oko rodnice - sve kao nateceno i bolno. Kad bi se brisala skuzila bi sitne sitne ranice - kao da sam se porezala. Tad sam jos bila na vaginalnom progesteronu. Dobila sam macmirror kremu za koristit je sa vanjske strane. Smirilo se kroz par dana. I dalje sam koristila progesteron vaginalno - tako da meni nije bilo do toga

Doslovno isto tako kako opisivas. Pokusat cu sa nekom kremom tako malo masnijom, pa cu vidit ako ne prodje da ginekolog da neku 😊

Mozes cak i vaselin:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    04. Siječanj 2024. 13:29

Yellowsubmarine

Bananica80

Yellowsubmarine

Možeš tako, al ako si od volje i ak ti je gin okej, javi se njemu/njoj za svaki slučaj. Meni su uzeli na kraju briseve na HPV iako mi je PAPA uvijek uredan do sad (bris je bio negativan) i poslalo me na testiranje na herpes jer se može i raditi o početku herpesa, iako mi je TORCH bio okej. Vratio se HSV1 pozitivan a HSV2 negativan, pa sad moram ponavljat da ipak nije i HSV2 pozitivan - to je bitno za porod ginekolozima. Najvjerojatnije ti je kao i meni bezazlena iritacija, al.. bolje se check out nego ne. Za odlazak na hitnu mislim da nije :)

• Alexica
    04. Siječanj 2024. 14:26

Yellowsubmarine

JagodicaBobica96

Anica88

JagodicaBobica96

Jao zeno da znas da sam te se skoro svaki dan sjetila! Tako mi je drago da si se javila! Izdrzi to do kraja i sretno na porodu! Nadam se da ces se javiti jos koji put! 🧡

Jagodice, pa nema te, ja se isto zabrinula i mislila kako sam sad prva na redu, ali ipak si nam se javila. :)
    Izdrzi jos malo i javi nam se cesce ako stignes, a ako ne, bar na kraju dojmove :)
    Sretno u svakom slucaju! Neka mali jos malo izdrzi 💪🏻

• Baby.nb.3
    04. Siječanj 2024. 14:57

Bok cure!
    Meni su nešto lošiji oni nalazi što sam se senzibilizirala, odnosno to je titar antitijela (rh imunizacija), pa sutra idem na uzv, a od ponedjeljka hospitalizacija u ZG 😬😬
    Nadam se da ste sve dobro 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.