![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Jutro svima!
Sasvim slucajno sam jutros isla nesto gledati na netu i vidim da je nuna leaf snizena 20% na jednoj stranici i sad se mislim da je uzmem. Valjda mi nije prerano. Cure koje ste ju imale, kakve boje ste izabrale i jeste li zadovoljne?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pozdrav curke,ja se mjesecima nisam javljala 😅 ali povremeno uletim,mnooogo vas je novih,nadam se da ste sve okej ja sam pri kraju ovoga i jedva cekam da se porodim vise 😂
Pozdrav curke,ja se mjesecima nisam javljala 😅 ali povremeno uletim,mnooogo vas je novih,nadam se da ste sve okej ja sam pri kraju ovoga i jedva cekam da se porodim vise 😂
Bas sam te se sjetila nedavno. Znaci sve je ok? :)
Blago tebi, sitno brojis :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo upravo kod doktora mali je spreman da izadje 😂 tako da ne smijem mrdnuti,sve je okej to je najbitnije ulazila sam procitam malo i izletim,nadam se da su one curke od pocetka sve okej ?
Evo upravo kod doktora mali je spreman da izadje 😂 tako da ne smijem mrdnuti,sve je okej to je najbitnije ulazila sam procitam malo i izletim,nadam se da su one curke od pocetka sve okej ?
Jao zeno da znas da sam te se skoro svaki dan sjetila! Tako mi je drago da si se javila! Izdrzi to do kraja i sretno na porodu! Nadam se da ces se javiti jos koji put! 🧡
Stavljam Utrogestan tjedan dana, na ulazu u rodnicu mi je bas crveno i osjetljivo. Cak kao da se ranica jedna mala otvorila. Prepala sam se kad sam se obrisala i vidila malo krvi 😶 jel ikome slicno?
Imala sam oko 20 tt nadrazenu vulvu i oko rodnice - sve kao nateceno i bolno. Kad bi se brisala skuzila bi sitne sitne ranice - kao da sam se porezala. Tad sam jos bila na vaginalnom progesteronu. Dobila sam macmirror kremu za koristit je sa vanjske strane. Smirilo se kroz par dana. I dalje sam koristila progesteron vaginalno - tako da meni nije bilo do toga
Doslovno isto tako kako opisivas. Pokusat cu sa nekom kremom tako malo masnijom, pa cu vidit ako ne prodje da ginekolog da neku 😊
Stavljam Utrogestan tjedan dana, na ulazu u rodnicu mi je bas crveno i osjetljivo. Cak kao da se ranica jedna mala otvorila. Prepala sam se kad sam se obrisala i vidila malo krvi 😶 jel ikome slicno?
Imala sam oko 20 tt nadrazenu vulvu i oko rodnice - sve kao nateceno i bolno. Kad bi se brisala skuzila bi sitne sitne ranice - kao da sam se porezala. Tad sam jos bila na vaginalnom progesteronu. Dobila sam macmirror kremu za koristit je sa vanjske strane. Smirilo se kroz par dana. I dalje sam koristila progesteron vaginalno - tako da meni nije bilo do toga
Doslovno isto tako kako opisivas. Pokusat cu sa nekom kremom tako malo masnijom, pa cu vidit ako ne prodje da ginekolog da neku 😊
Mozes cak i vaselin:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Možeš tako, al ako si od volje i ak ti je gin okej, javi se njemu/njoj za svaki slučaj. Meni su uzeli na kraju briseve na HPV iako mi je PAPA uvijek uredan do sad (bris je bio negativan) i poslalo me na testiranje na herpes jer se može i raditi o početku herpesa, iako mi je TORCH bio okej. Vratio se HSV1 pozitivan a HSV2 negativan, pa sad moram ponavljat da ipak nije i HSV2 pozitivan - to je bitno za porod ginekolozima. Najvjerojatnije ti je kao i meni bezazlena iritacija, al.. bolje se check out nego ne. Za odlazak na hitnu mislim da nije :)
Jao zeno da znas da sam te se skoro svaki dan sjetila! Tako mi je drago da si se javila! Izdrzi to do kraja i sretno na porodu! Nadam se da ces se javiti jos koji put! 🧡
Jagodice, pa nema te, ja se isto zabrinula i mislila kako sam sad prva na redu, ali ipak si nam se javila. :)
Izdrzi jos malo i javi nam se cesce ako stignes, a ako ne, bar na kraju dojmove :)
Sretno u svakom slucaju! Neka mali jos malo izdrzi 💪🏻
Bok cure!
Meni su nešto lošiji oni nalazi što sam se senzibilizirala, odnosno to je titar antitijela (rh imunizacija), pa sutra idem na uzv, a od ponedjeljka hospitalizacija u ZG 😬😬
Nadam se da ste sve dobro 😘
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji