![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Moj pregled je danas popodne i ne mogu ga docekati, pa javim datum sljedeceg pregleda 🙂
Sretno!
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
lalllla odlično da ne brineš
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jel planira tko porod u Petrovoj? Kakvo je stanje i dal moze pratnja na porod?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Kolko znam nema pratnje jer nema ni odvojenih radjaona vec su sve rodilje u istoj prostoriji odvojene paravanima. Ima posjeta jedino, ako sam dobro ulovila (pratim grupu na fejsu porod u hrvatskoj- razmjena iskustva pa tamo procitam)
Moj iduci pregled je 15.1. :)
Danas si vadim GUK profil, nadam se zadnji ikad. :)
Meni nitko više nije rekao nikakve dodatne pretrage tokom trudnoće ovdje su totalna ladovina 😅
Mozda i bolje :)
Mislim da nas sve ceka onaj neki bris na streptokok par tjedana prije poroda
Moj iduci pregled je 15.1. :)
Danas si vadim GUK profil, nadam se zadnji ikad. :)
Meni nitko više nije rekao nikakve dodatne pretrage tokom trudnoće ovdje su totalna ladovina 😅
Mozda i bolje :)
Mislim da nas sve ceka onaj neki bris na streptokok par tjedana prije poroda
Ma mislim na šećer Al da bris ide sad na slijedećem pregledu meni
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja tamo planiram porod, pratnje nema a za posjete sam procitala i da ih ima i da ih nema, isto u grupi na fejsu. Netko pise da ima posjeta, netko da moze suprug doc do hodnika i sl…
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja tamo planiram porod, pratnje nema a za posjete sam procitala i da ih ima i da ih nema, isto u grupi na fejsu. Netko pise da ima posjeta, netko da moze suprug doc do hodnika i sl…
Joooj😏😏😏😏😏
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jeste kupovale neke gadgete za bocice, mlijeko itd? Razmisljam je l bi bilo korisno uzeti xiaomi kuhalo koje drzi vodu na 40 stupnjeva ili da uzmem neko kuhalo / grijac bas za bebe, ima gomila proizvoda. Sto ste vi odabirale?
baby development in progress ~ 14.3.24.
Jeste kupovale neke gadgete za bocice, mlijeko itd? Razmisljam je l bi bilo korisno uzeti xiaomi kuhalo koje drzi vodu na 40 stupnjeva ili da uzmem neko kuhalo / grijac bas za bebe, ima gomila proizvoda. Sto ste vi odabirale?
Ja imam dvije termosice, u jednoj hladnu a u drugoj vrelu vodu pa samo izmijesam do odredene temperature:)
Sortiraj odgovore
Najstariji