Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    24. Prosinac 2023. 11:48

Anica88

Bananica80

A kako kuzite jel nisko il visoko? Meni nista dr nisu komentirali o poziciji, samo jel glava dole il gore ovisno kak se namjesti na UZ. Rekli su mi jednom a i procitala sam, da se maternica "dize" u tijelu kako trudnoca napreduje. Pa valjda i beba onda se dize sa njom kako raste…?

Evo slike visokog i niskig trbuha na ovom linku (samo zanemari boy or girl dio 😅 )
    https://community.whattoexpect.com/forums/august-2020-babies/topic/carrying-high-or-low-90049851.html

Hehe. Fora 😄 Ja onda nosim visoko, al dečko je 😀 

Bela23
    24. Prosinac 2023. 15:52

Meni je isto beba uzasno nisko. To mi je komentirala vec sa 18 tt na pregledu. I dalje mi je jako nisko i sad se valjda tako namjestio da mi dira neki zivac jer mi s vremena na vrijeme kao da me netko probode dole necim. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Baby.nb.3
    25. Prosinac 2023. 10:50

Sretan Božić svima ❤️

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Leptirica123
    25. Prosinac 2023. 11:19

Sretan Božić svima! 😊❤️

Yellowsubmarine
    25. Prosinac 2023. 15:53

Sretan Božić! ✨🤍✨

• tear_of_happiness
    25. Prosinac 2023. 16:16

Sretan Božić svima koji slave 💗🎄🎅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

WhiteOrchid
    25. Prosinac 2023. 17:11

Sretan Božić svima, nadam se da ste sve dobro i da uživate u društvu najmilijih! 🎄🎅❤️

Martinaaa_
    25. Prosinac 2023. 20:15

Sretan Bozic svima koji slave 🌲🥂
    Sve mi se cini nakon Nove godine da ce mi vrijeme proletiti tako brzo do termina poroda.. 😳

💓

• tear_of_happiness
    25. Prosinac 2023. 20:57

Martinaaa_

Sretan Bozic svima koji slave 🌲🥂
    Sve mi se cini nakon Nove godine da ce mi vrijeme proletiti tako brzo do termina poroda.. 😳

Tako i meni, i ovo do sad mi je proletilo, nekad ne mogu vjerovat kad kažem da sam u 7.mj. 😅

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Martinaaa_
    25. Prosinac 2023. 23:09

Daa, kad me netko pita koji si mjesec pa ne mogu vjerovati

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.