![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja sam imala problema sa hemicima prije prvog poroda, nakon poroda zbog tiskanja to je bio zivi uzas.. nisam mogla sjediti zbog toga tjedan dana. Isto mazala hemopip mast jer sam dojila. Sad su se opet pojavili i koristim neku kremu ali mislim da tu nema velike pomoci. Zao mi je samo sto nisam otisla kirurski rijesit jer me bas zezaju. 😒
Cula sam da kantarionovo ulje pomaze, nisam jos probala.
Faktu mast isto tako ali nisam sigurna smijenli se uopce u trudnoci
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja sam imala problema sa hemicima prije prvog poroda, nakon poroda zbog tiskanja to je bio zivi uzas.. nisam mogla sjediti zbog toga tjedan dana. Isto mazala hemopip mast jer sam dojila. Sad su se opet pojavili i koristim neku kremu ali mislim da tu nema velike pomoci. Zao mi je samo sto nisam otisla kirurski rijesit jer me bas zezaju. 😒
Cula sam da kantarionovo ulje pomaze, nisam jos probala.
Faktu mast isto tako ali nisam sigurna smijenli se uopce u trudnoci
Ja faktu stavim kad mi je bas uzasno i bolno dan-dva pa prestanem.mislim da cak nema neki utjecqj na trudnocu veliki ali se svakako mislim ne preporuca . I kantarianovo sam probala i isto mi je ko sve drugo prirodno. Mislim da cu moj slucaj morati kirurski. Jer su moji vani cijelo vrijeme opce se ne povlace unutra tako da svakako nemam neko drugo trajnije rjesenje.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja mislim da imam unutarnje i vanjske iako ih nikad nisam bas proucavala 🤣 ali kad imam nuzdu i veliku i malu imam osjecaj kad sjednem da to sve nekako izlazi vani malo po malo ako kuzite. Bas kao da ih ima par komada pa dok se to namjesti sve. 😵💫
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Mislim da cu ih i ja morati kirurski rjesavati nakon 2. trudnoce. Prije mi nekako nema smisla. A do tad kreme
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Vidim da pisete o hemeroidima pa da se i ja javim.
Prije par godina sam imala jako bolne vanjske hemeroide. Bilo je grozno do te mjere da mi je hodanje bilo bolno :(
Pomoglo mi je puno setnje (koja je bila bolna), kupke i izbjegavanje sjedenja. Protiv bolova sam dobivala lokalni anestetik idokain jer nista drugo nije pomagalo.
Sad osjecam da su se ti hemeroidi lagano opet aktivirali :( za sad jos ne boli i nema krvi, ali svrbi i osjetim to ispupcenje kad se brisem nakon wc-a :(
Pijem puno magnezija, secem i izbjegavam sjediti da se to ne bi opet aktiviralo do te mjere kao prije.
Bojim se da ce biti jos gore kako napreduje trudnoca…
Ima li mozda netko za preporuciti kremu koja je dobra, a da se smije koristiti u trudnoci?
Ja sam zbog te situacije s hemeroidima dobila gel Hemoclin, on je i za vanjske i za unutarnje, u ljekarni. Ako se ne varam nekih 10 eura, 2 eura gore dole. Meni preporucila sestra koja radi uz ginekologa jer sam hitno zvala, prepala me krvava skoljka.
Hvala na podijeljenim razmišljanjima vezanim uz voće i hvala sto ste ponovno za mene navele kada ste osjetile prve udarce:)!
Sto se tiče tečajeva, naletila sam na Mama sooni na Klubko. Poslušala sam par zanimljivih predavanja koja su bila u organizaciji Klubko, a kasnije planiram uživo na baby handling u Mama soon. Vidjela sam da ima pod domovima zdravlja - to planiram za rano proljeće :)!
1) Zna li koja postoje li specifična predavanja koji budući tate, koji planiraju prisustvovati na porođaju, moraju najprije poslušati?
2) zaboravim ginekologa pitati, pa dok ne saznam, kada smije suprug doći na pregled? Htjela bih da vidi bebu, sjećam se da mi je ginekolog rekao davno kasnije, ali u kojem tjednu? Vodim trudnoću u sklopu doma zdravlja (ne u bolnici).
Tnx 🥰
Meni suprug ide sa mnom od prvog pregleda, bas je poseban osjecaj svaki put i radujemo se skupa te stvari prolazit, naravno. Ginekolog mi je rekao da moze kad god zeli doci sa mnom, jer nismo znali pa sam bas pitala.
Vidim da pisete o hemeroidima pa da se i ja javim.
Prije par godina sam imala jako bolne vanjske hemeroide. Bilo je grozno do te mjere da mi je hodanje bilo bolno :(
Pomoglo mi je puno setnje (koja je bila bolna), kupke i izbjegavanje sjedenja. Protiv bolova sam dobivala lokalni anestetik idokain jer nista drugo nije pomagalo.
Sad osjecam da su se ti hemeroidi lagano opet aktivirali :( za sad jos ne boli i nema krvi, ali svrbi i osjetim to ispupcenje kad se brisem nakon wc-a :(
Pijem puno magnezija, secem i izbjegavam sjediti da se to ne bi opet aktiviralo do te mjere kao prije.
Bojim se da ce biti jos gore kako napreduje trudnoca…
Ima li mozda netko za preporuciti kremu koja je dobra, a da se smije koristiti u trudnoci?
Ja sam zbog te situacije s hemeroidima dobila gel Hemoclin, on je i za vanjske i za unutarnje, u ljekarni. Ako se ne varam nekih 10 eura, 2 eura gore dole. Meni preporucila sestra koja radi uz ginekologa jer sam hitno zvala, prepala me krvava skoljka.
Da li je Hemoclin brzo pomogao?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure, meni su se pojavile kvrgice na bradavicama, ima netko il je upoznat s tim simptomom?
Ne zelim guglat da mi ne izbaci slike 🤣
A mozda zbog proizvodnje mlijeka ili sta se vec sad desava u grudima😂 mene toliko bole da ih nesmijem ni pipnut imam osjecaj ko da u svakoj imam 10 litara mlijeka 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cure, meni su se pojavile kvrgice na bradavicama, ima netko il je upoznat s tim simptomom?
Ne zelim guglat da mi ne izbaci slike 🤣
Hehehe meni je tako od skoro samog početka trudnoće. Pune nekih kvrgica, čak koliko su se proširile imam i malu regadicu-puknuće.. 🙈
Ugl, izgledaju totalno drugačije nego prije 🤣
.
Dobar dan svima ❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Meni su grudi jako malo narasle, možda za jedan broj. Imam te kvrgice. Al više me ne bole, samo su u prvom tromjesečju bolile. Ne znam jel to znači da neću imat mlijeka... Al tješim se da je još rano za to, pa se valjda situacija promijeni
Sortiraj odgovore
Najstariji