![](/media/img/c8/ee/492952ea2ffd391e2029.jpeg)
Cure koje imaju gestacijski i dobile su aparatić doma. Jeste li mjerili vrijednosti dva sata nakon jela ili sat?
Hej, ja sam si ga sama nabavila, ali mjerim 2h nakon jer sam tako trebala mjeriti i za guk profil-vrijednist mora biti manja od 6.7
Nasla sam na netu da bi nakon sat vremena trebalo bit manje od 7.8 ako ces mjeriti tako, ali to mi u bolnici nitko nije niti spominjao.
Pregled odrađen, sve je u redu s bebom, procijenjena je na 1500g što me iskreno šokiralo jer je starija u tim tjednima bila duplo manja.
Opet sam dobila po nosu radi vlastitih kila pa me je ovaj put bacila i na dijetu 🤭
Odradila sam i prvi ctg koji je bio skroz uredan. Stavila me na ctg baš radi čestih bh kontrakcija.
Sretno svima s pregledima!
Ne brini, moj je u istom tjednu (i danu) bio vec na 1600g, ali doktorica samo komentira da je to decko i pol, nista negativno 😂 sve se bojim koliki ce biti na iducem.
Koliko si kila dobila da dobivas po nosu? Jesi radila ogtt? Ako je sve okej mislim da nemas brige. Ja vec 3 tjedna stagniram na ukupno +5kg/5,5kg (jer sam malo i izgubila od kad su me bacili na dijetu zbog gestacijskog).
Evo i nas s pregleda, bebica je super, mjehurić na mozgu se zatvorio, kako je dr i rekao da će biti. Težina procjenjena na 800g, velicina glavice, stomaka i bedrene kosti odgovara tjednu trudnoće. Dobili smo sličicu u boji kako beba sisa prst, to me totalno raznježilo, prekrasna je 🩷
Bravo za super pregled! :) dobre vijesti, treba slusati doktore i vjerovat im i ne razbijati glavu (ali to je uvijek lakse reci nego uciniti).
Mi nikad naseg ne ulovimo u nekoj super zanimljivoj pozi, uvijek se skriva ili mu pupcana ide ispred lica. Bas nas zeli iznenaditi kad se rodi :)
I svim ostalim curama cestitke na super pregledima :)
Vidim da vas je dosta danas bilo na pregledima, čestitam svima na super pregledima, samo neka bebice rastu.😊 ❤️ Ja inače idem kod socijalnog ginekologa, sljedeći termin mi je daleko, pa ću si sad uplatiti uzv 3d/4d privatno, ne znam kako se kod vas cijene kreću al vamo u Osijeku gdje ću ja ići 150eura.. Meni nekidan krenula mučiti žgaravica, pa onda kao i dosta vas problemi sa hemeroidima-kremice na biljnoj bazi baš i ne pomažu, samo kratkotrajno ublaže, pa me malo malo uhvati išijas, uglavnom veselo, al valjda tako mora biti, proći će već. 😊
Pregled odrađen, sve je u redu s bebom, procijenjena je na 1500g…
Ne brini, moj je u istom tjednu (i danu) bio vec na 1600g, ali doktorica samo komentira da je to decko i pol, nista negativno 😂 sve se bojim koliki ce biti na iducem.
Koliko si kila dobila da dobivas po nosu? Jesi radila ogtt? Ako je sve okej mislim da nemas brige. Ja vec 3 tjedna stagniram na ukupno +5kg/5,5kg (jer sam malo i izgubila od kad su me bacili na dijetu zbog gestacijskog).
Dobila sam 13 sveukupno, kod mene nema gubitaka 😂
Ogtt je bio u najboljem redu, ni sada ni prošli put nisam bila ni blizu dijagnoze gestacijskog.
Uopće se ne brinem za kile, za svaku znam točno od kud je stigla. Inače nikada ne jedem kruh i tjestenine, ne pijem sokove, a sada mi je to od samog početka glavna hrana. Slatkiše neću ni spominjati.
Problem je što svaki tjedan dobijem kilu. Tim tempom ne gine mi 25 kila sveukupno 🤦♀️
Ali visoka sam pa ni ne kužim na sebi koliko je situacija kritična.
Pregled odrađen, sve je u redu s bebom, procijenjena je na 1500g…
Dobila sam 13 sveukupno, kod mene nema gubitaka 😂
Ogtt je bio u najboljem redu, ni sada ni prošli put nisam bila ni blizu dijagnoze gestacijskog.
Uopće se ne brinem za kile, za svaku znam točno od kud je stigla. Inače nikada ne jedem kruh i tjestenine, ne pijem sokove, a sada mi je to od samog početka glavna hrana. Slatkiše neću ni spominjati.
Problem je što svaki tjedan dobijem kilu. Tim tempom ne gine mi 25 kila sveukupno 🤦♀️
Ali visoka sam pa ni ne kužim na sebi koliko je situacija kritična.
Ma sve ce to otici poslije :) ti bar smijes ako je ogtt super, a vjerujem da ni beba nije nesto prevelika za tjedne ako je moja tjedan dana “naprednija”. Sve je to plus minus, a i procjene cesto zeznu.
Vidim da vas je dosta danas bilo na pregledima, čestitam svima na super pregledima, samo neka bebice rastu.😊 ❤️ Ja inače idem kod socijalnog ginekologa, sljedeći termin mi je daleko, pa ću si sad uplatiti uzv 3d/4d privatno, ne znam kako se kod vas cijene kreću al vamo u Osijeku gdje ću ja ići 150eura.. Meni nekidan krenula mučiti žgaravica, pa onda kao i dosta vas problemi sa hemeroidima-kremice na biljnoj bazi baš i ne pomažu, samo kratkotrajno ublaže, pa me malo malo uhvati išijas, uglavnom veselo, al valjda tako mora biti, proći će već. 😊
Ajme 150 🫣
Kod nas je 70€, duplo manje.. Ali dobro isplati se, vidis svoju bebicu i svaki dio tijela pregledate, predivno iskustvo
💓
Evo i nas s pregleda, bebica je super, mjehurić na mozgu se zatvorio, kako je dr i rekao da će biti. Težina procjenjena na 800g, velicina glavice, stomaka i bedrene kosti odgovara tjednu trudnoće. Dobili smo sličicu u boji kako beba sisa prst, to me totalno raznježilo, prekrasna je 🩷
A ti si bolje? Nema vise temperature? Jel ti gin sto komentirao
Uf puno ti je veća cijena,ja sam išla privatno 4D pa sam platila 85 EUR.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Leptirica Nisam napisala grad:U Splitu je to bilo.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji