![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozz,
Evo mene sa temperaturim 38, bol9vima u mišićima i grloboljom.
Šta da radim, trpila sam do sada bez lijekova. Ne znam što da uzmem za temp, i koliku uopće temperaturu trudnica smije držati?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Meni su rekli lupocet od 500 - za temperaturu i bolove. Ili lekadol. Dakle paracetamol da je siguran u trudnoći. Hoćeš se javiti ginu sutra?
Meni su rekli lupocet od 500 - za temperaturu i bolove. Ili lekadol. Dakle paracetamol da je siguran u trudnoći. Hoćeš se javiti ginu sutra?
Sutra sam svakako kod svig gina, ujutro cu izvaditi nalaze
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Vidim da pisete o hemeroidima pa da se i ja javim.
Prije par godina sam imala jako bolne vanjske hemeroide. Bilo je grozno do te mjere da mi je hodanje bilo bolno :(
Pomoglo mi je puno setnje (koja je bila bolna), kupke i izbjegavanje sjedenja. Protiv bolova sam dobivala lokalni anestetik idokain jer nista drugo nije pomagalo.
Sad osjecam da su se ti hemeroidi lagano opet aktivirali :( za sad jos ne boli i nema krvi, ali svrbi i osjetim to ispupcenje kad se brisem nakon wc-a :(
Pijem puno magnezija, secem i izbjegavam sjediti da se to ne bi opet aktiviralo do te mjere kao prije.
Bojim se da ce biti jos gore kako napreduje trudnoca…
Ima li mozda netko za preporuciti kremu koja je dobra, a da se smije koristiti u trudnoci?
Ja sam zbog te situacije s hemeroidima dobila gel Hemoclin, on je i za vanjske i za unutarnje, u ljekarni. Ako se ne varam nekih 10 eura, 2 eura gore dole. Meni preporucila sestra koja radi uz ginekologa jer sam hitno zvala, prepala me krvava skoljka.
Da li je Hemoclin brzo pomogao?
Smirilo mi je svrbez i peckanje, pomoglo je. E sad, problem je sto me muci zatvor pa gotovo svaki dan prokrvarim iznova jer jednostavno drugacije ne ide.
Probaj redovita prah , on ce ti omeksat stolicu pa se nece toliko iziritirati ili psilijum ljuskice one su na prirodnoj bazi.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja za probavu pijem sok od sljive iz dma. I stvarno mi omesa stolicu i puno mi olaksa.
Inace sam i ja nakon nuzde znala imati peckanje i malo krvi dok se brisem
💓
I moj bebac je uvijek malo veci, i na jednom pregledu mu je trbuscic bio za 4 dana veci. Ja se odmah prepala i pitam sto to znaci, doktorica se smije i kaze “znaci da ce biti pupast”🤣
Bananice, ne jedes uopce voce? Jesi pricala sa svojim doktorom o tome? Meni moja kaze da se hranim kao i inace, samo da izbjegavam velike kolicine tune i da pripazim na suhomesnato. Jedino sto me bas upozorila je da ne idem po centrima kad su guzve jer da svakakve bolestine haraju i da mi to trenutno ne treba🤣
Sto se tice trudnickih tecaja, ja sam se prijavila za jedan u Splitu, iako mi se cini da je to vise za postpartum nego za porod, al nekako mi se i cini da mi je ovo za postpartum potrebnije jer kad sam rodila prvi put bila sam sva pogubljena i pomalo cak i depresivna prva dva mjeseca🫣
Di si bila u St ,Klub trudnica ili?
Ja sam bila preko njih u Solinu,ali nije bilo nešto detaljno,onako općenito trudnoća i porod.
To i ja mislim da je teže poslije.
Ne, nasla sam preko interneta nesto privatno. Nisam jos isla, tek nakon nove godine je, ali mi se zenskica koja to drzi jako sviđa pa se nadam da ce biti ok. Sa prvom bebom sam isla na taj neki tecaj vise i ne znam gdje, ali iskreno nista sto sam vidjela i cula na tom tecaju nije mi sluzilo ni na porodu ni kod dojenja. Tako da sam sad spremna na nesro drugacije
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pozz,
Evo mene sa temperaturim 38, bol9vima u mišićima i grloboljom.
Šta da radim, trpila sam do sada bez lijekova. Ne znam što da uzmem za temp, i koliku uopće temperaturu trudnica smije držati?
Nedavno sam procitala da bi trudnice vec na 38 trebale snizavati temperaturu.
Nadam se da ces brzo biti bolje.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni treba magnezij jer su me poceli hvatati grcevi u nogama, pogotovo u noci, to mi je bilo i u prvoj trudnoci, pila sam neke sumece tada, tako mi je savjetovala tada ginekologica.
Kod mene ima isto bh kontrakcija vec ima 10,15 dana, bas uranilo al evo, pretrpim da prodje i dobro. 😅
Cure koje pitate za kontrakcije i trudove- ranije sam pisala detaljno, u 28. tt sam zavrsila u bolnici na tokolizi zbog laganih trudova, srecom smirili su se🙏
Dakle, javili su mi se po noci, u pravilnim intervalima od cca 5-10 min, osjecaj kao srednje jaki menga grcevi i bol u donjem dijelu ledja, trbuh se stvrdne. Ako to primjetite- pravac hitna. Svi ostali grcevi koji se ne javljaju u pravilnim intervalima nego povremeno kroz dan su u pravilu normalni..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji