Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    03. Prosinac 2023. 11:40

Tratinčica123

Sad kad spominjemo, ja sam isto neki dan popodne na svijetloj majici primjetila mrlju na mjestu gdje je bradavica, skužila sam da je mlijeko… Tako da, meni se isto već pojavilo 🤷‍♀️ sise su mi ogromne i uzasno bolne🤣

A ja sam mislila da se meni rano pojavilo 😅
    Isto imam ogromne i bolne sise, pocele su me smetati. Valjda cu se skoro naviknuti na njih

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mrva1104
    03. Prosinac 2023. 11:52

Net kaze da je to normalno, kao da se u drugom tromjesečju kod nekih zena zna pojaviti kod nekih ne, nema pravila ali to je u redu. Svakako sam mislila provuci to pitanje na iducem pregledu da mi i struka potvrdi ali posto vas ima jos s tim, onda je valjda u redu. Nismo bas sve u defektu 😂
    Meni sad najvise pasu oni grudnjaci za dojenje iz lidla jedino kako su mi stalno bradavice ispupcene onda se malo prozire ako uzu majicu obucem, ali su mi bas udobni. I naravno da sam ovaj cetvrtak zaboravila i dok sam dosla sutra dan razgrabilo se sve i ostalo taman jedno pakiranje mog broja. 🤦‍♀️

💙

• Sandra25
    03. Prosinac 2023. 12:44

Meni jos nije krenulo mlijeko🤣 ali meni su vec neko duze vrijeme sise ogromneeee. Dobila sam do sada 8 kg, kunem se da su 4-5 kg u sisama. Ljudi mi kazu kad me vide, pa dobro nisi se puno udebljala, samo trbuh i onda pokazu na sise🤣🤣🤣🤣
    Kad se tusiram moram podignuti sisu i oprati se ispod, eto kolike su🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Antonela2024
    03. Prosinac 2023. 20:36

Pozdrav, cure!
    Nije me bilo neko vrijeme, crknuo laptop, a preko mob mi je nekako baš bilo lijeno. Saznali smo spol, dječak je, iako je mama cijelo vrijeme mislila baš da nosi curicu hehe svejedno smo presretni i u fazi odabira imena. Dvojbe su izmedu Davida i Emanuela :)

Jel ima koja da nije ni gram dobila na kilazi? Beba je super, napreduje, a ja evo ista, cak i mrsavija od pocetnih mucnina. Je li normalno da nisam baš nimalo dobila kg?

Antonela2024
    03. Prosinac 2023. 20:37

Također, nit se miču, nit rastu hahahah 

Tratinčica123
    03. Prosinac 2023. 20:59

Antonela2024

Pozdrav, cure!
    Nije me bilo neko vrijeme, crknuo laptop, a preko mob mi je nekako baš bilo lijeno. Saznali smo spol, dječak je, iako je mama cijelo vrijeme mislila baš da nosi curicu hehe svejedno smo presretni i u fazi odabira imena. Dvojbe su izmedu Davida i Emanuela :)

Jel ima koja da nije ni gram dobila na kilazi? Beba je super, napreduje, a ja evo ista, cak i mrsavija od pocetnih mucnina. Je li normalno da nisam baš nimalo dobila kg?

Evo još jedne 🙈🤣 ja sam još uvijek na početnoj kilazi, doktor nije ništa komentirao.. I također, smrsavila sam 7 kg u prvih 12 tjedana.
    Mislim da će to nama samo malo kasnije krenuti🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Antonela2024
    03. Prosinac 2023. 21:24

Tratinčica123

Antonela2024

Pozdrav, cure!

Evo još jedne 🙈🤣 ja sam još uvijek na početnoj kilazi, doktor nije ništa komentirao.. I također, smrsavila sam 7 kg u prvih 12 tjedana.
    Mislim da će to nama samo malo kasnije krenuti🤣

A ja sam imala ionako visak kilograma, pa sam u mucninama izgubila 6. Evo 3 mjeseca iza, ni grama nisam vratila/dobila pa mi cudno nekako ahahhah nije da sam slabasna al konbtam da vidim jel jos kojoj tako. Bolje da krene sto kasnije u svakom slucaju, dok su bebe dobro, nema straha :D

Yellowsubmarine
    03. Prosinac 2023. 22:12

Kilogrami - ja sam isto zasad na pocetnij kilazi, vidit cemo na pregledu za 10ak dana 
    Grudi - moje su narasle i nema jos flekica od mlijeka, ali sam spremna jer sam u prvoj trudnoci od pola trudnoce nosila jastucice za dojenje koliko mi je curkalo😃 u rodilistu sam plivala od mlijeka😅 doslovno, lijevalo je na sve strane. Horor je bio dok se poslije uspostavila ponuda i potraznja. 😂
    To je sve normala ☺️☺️

LaLa20
    03. Prosinac 2023. 23:56

Antonela2024

Pozdrav, cure!

Ja isto nisam dobila niti kilu😅 ginekologica nista na to nije posebno komentirala…

Panorama low risk 〰️💙

• Sandra25
    04. Prosinac 2023. 07:46

Ma nece vam nista komentirati jer dok bebice lijepo napreduju, sta ima veze? Mozda nadoknadite kasnije, a znam neke slucajeve gdje su zene dobile u trudnoci samo 3-4 kg i bebice su se rodile zive i zdrave. Ne opterecujete se, ja bih osobno voljela da mi se manje prima u trudnoci, ali ocito je to i do genetike. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.