Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    01. Prosinac 2023. 11:08

Mrva kako je meni Gyn rekao. Da ne radimo toliko često uzv pola tih stvari nebi se vidjelo i za neke stvari paničarimo,a da nestanu da nismo ni znali da su bile tu. Meni je uočen miom u 12om tjednu po drugom gynu. Na drugom pregledu nema ničega. Miom očito nije bio. Izgledalo je veliko prema bebi i bila sam u velikoj panici. Također sam ga na jednom pregledu pitala o cistama na mozgu kod beba Itd. On je rekao u stilu da su to sve fizio procesi i često nestanu Al eto nebi znali da u tom momentu nismo vidili na uzv. Frendica je imala situaciju sa bebom. U stomku je uočena velika rupa na bubrezima. Proplakala je cijelu trudnoću i bila u panici. Kad se mala rodila na uzv više nije bilo ništa vidljivo. Rupice su česte na srcu i šta su cure već rekle jako je lako moguće da će se zatvorit i da se ne zatvori bitno je da znate i da se poprati. 🫶

Mene Gyn šalje na guk profil radi lošeg ogtta pa idem u pon 24 sata u bolnicu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Yellowsubmarine
    01. Prosinac 2023. 11:23

Mrva - znam da ti je to ko grom iz vedra neba, ali moze ostati a moze i nestati. Znam slucajeve di je zaraslo samo od sebe. Kako kaze Malena, puno toga se vidi jer se cesto kontroliramo a masu stvari nestane. Tako zelim i tvojoj bebi da ta rupica nestane! 🧡

• betames12345
    01. Prosinac 2023. 11:33

Pozdrav!😊
    Prvi put u životu pridružujem se forumu i nadam se da neću pisati u krive kućice. 🙈 Prije svega, čestitam svima, i budućim majkama i budućim očevima, i želim da vam trudnoća lijepo prođe!!!
    Potvrđena mi je trudnoća, trenutno sam u osmom tjednu trudnoće. Ovo je moja prva trudnoća, nisam ih imala ranije, imam 27 godina. Sve mi je novo, prilično sam zbunjena, ali u svakom slučaju i muž i ja htjeli smo bebu. Iz drugog pokušaja nam je uspjelo. Prvi ultrazvuk bio je 28.11. kad sam bila nepunih 8 tjedana. Beba je velika, tako kaže dr, možda i malo veća od u tim tjednima očekivanog i srce je hvala Bogu snažno <333 
     E, sad… Imam jedno znatiželjno pitanje. Doktorica je krenula dalje s ultrazvukom i onako usputno dobacila Da vidimo… Ima li još jedno? Ja sam automatski odvratila Ma neeema! (Blizanci baš i nisu u našoj obitelji, a ako i jesu, to su daleka koljena za koja ni ne možemo znati pripadaju li našoj grani…) Liječnica je na to odvratila: Hm, jeste sigurni? I to je bilo to. Pokraj bebe koju je izmjerila i čije smo otkucaje čuli, nalazio se još jedan tamni krug, ali kako mu liječnica priđe, tako on doslovce nestane. Nismo primijetili da se ista nalazi u njemu. Liječnica nije negirala mogućnost blizanaca, a nije ga ni izravno rekla, ostalo je na tomu što je rekla, uslikala nam je vidljivu bebu i na toj fotografiji se ni ne vidi taj drugi manji crni kružić. 
    Mislim, znatiželjna sam! Naišla sam na neke fotografije ranih ultrazvuka kod blizanacke trudnoće i poooprilicno nalikuju na to što smo mi vidjeli na ekranu! Je li netko imao slično iskustvo i čime je rezultiralo? Buduci da je ovaj ultrazvuk bio vaginalni, postoji li mogućnost da se ova druga beba nije vidjela od prve? Postoji li uopće mogućnost da su, možda, dvije bebe u pitanju? 🙈

bejbe2018
    01. Prosinac 2023. 11:37

Curke ,kome trebaju crne termo čarape iz Lidla,vel.L.
    Ja ih nisam ni probala kad sam ih otvorila vidila sam da su mi male.
    Lidl mi nije usput.
    Ako hoćete u pola cijene bi ih dala.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Mrva1104
    01. Prosinac 2023. 11:59

Hvala vam cure na podrsci❤️❤️❤️❤️ 
    Ma da, vec ako nesto je moralo biti onda bolje da se sad vidjelo, da se prati i zna sto dalje. Svjesna sam toga i sretna jer znamo na sto treba obratiti paznju. Doktor je stvarno stalozen bio, na sva pitanja odgovorio, objasnio, smirio me i bas mi ulio osjecaj sigurnosti ako i je to sve je rjesivo i idemo u ruke najboljih. 
    Malena to si dobro rekla za ceste preglede.
    Samo MM i ja znamo za to, nismo nasima govorili nista dok je sumnja, zasto da se i oni grizu a nije sigurno.
    Kako me najednom samo operu emocije, cim mi dode taj nalet malac se uzbudi i lupka. 

💙

• Sandra25
    01. Prosinac 2023. 12:21

Mrva, moj rodjak je rodjen sa rupom na srcu i operirao ju je sa 4-5 godina. Danas je zivi i zdravi 22godišnjak koji nikad nije imao nekih problema i uvijek je zivio normalno. Nadam se da ce te to utjesiti. 
    Malena, zao mi je sto moras u bolnicu, nadam se da ce sve biti ok.
    Moj mali je sinoc dobio prije spavanja temperaturu, i u jednom trenutku oko ponoci je poceo bas jako plakati u snu, ja sam u svojoj glavi umislila da je od fibre ili da nije dobro i krenula sam trcati do njegove sobe. Ne znam ni sama kako sam zapela ali sam pala svom tezinom (a poprilicno sam teska trenutno😅) na koljena i dlanove. Iako sam sretna sto nisam pala i udarila se u trbuh, nabila sam koljena samo tako, jutros me bole za poludit. Naravno, mali je plakao jer je ruzno sanjao, a temperatura nije isla povise 37.6😅
    Divna noc🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    01. Prosinac 2023. 12:56

betames12345

Pozdrav!😊
    Prvi put u životu pridružujem se forumu i nadam se da neću pisati u krive kućice. 🙈 Prije svega, čestitam svima, i budućim majkama i budućim očevima, i želim da vam trudnoća lijepo prođe!!!
    Potvrđena mi je trudnoća, trenutno sam u osmom tjednu trudnoće. Ovo je moja prva trudnoća, nisam ih imala ranije, imam 27 godina. Sve mi je novo, prilično sam zbunjena, ali u svakom slučaju i muž i ja htjeli smo bebu. Iz drugog pokušaja nam je uspjelo. Prvi ultrazvuk bio je 28.11. kad sam bila nepunih 8 tjedana. Beba je velika, tako kaže dr, možda i malo veća od u tim tjednima očekivanog i srce je hvala Bogu snažno &lt;333
    E, sad… Imam jedno znatiželjno pitanje.Doktorica je krenula dalje s ultrazvukom i onako usputno dobacilaDa vidimo… Ima li još jedno?Ja sam automatski odvratilaMa neeema!(Blizanci baš i nisu u našoj obitelji, a ako i jesu, to su daleka koljena za koja ni ne možemo znati pripadaju li našoj grani…) Liječnica je na to odvratila:Hm, jeste sigurni?I to je bilo to. Pokraj bebe koju je izmjerila i čije smo otkucaje čuli, nalazio se još jedan tamni krug, ali kako mu liječnica priđe, tako on doslovce nestane. Nismo primijetili da se ista nalazi u njemu. Liječnica nije negirala mogućnost blizanaca, a nije ga ni izravno rekla, ostalo je na tomu što je rekla, uslikala nam je vidljivu bebu i na toj fotografiji se ni ne vidi taj drugi manji crni kružić.
    Mislim, znatiželjna sam! Naišla sam na neke fotografije ranih ultrazvuka kod blizanacke trudnoće i poooprilicno nalikuju na to što smo mi vidjeli na ekranu! Je li netko imao slično iskustvo i čime je rezultiralo? Buduci da je ovaj ultrazvuk bio vaginalni, postoji li mogućnost da se ova druga beba nije vidjela od prve? Postoji li uopće mogućnost da su, možda, dvije bebe u pitanju? 🙈

Hej, prvo čestitam 🥳
    Imaš temu -Ljetne bebe- mislim da su tamo cure s otprilike istim tjednima kao ti sada, pa možda se mozes tamo priključiti. No, ne kažem zbog toga, nego tamo ima članica-Bopsich- koja nosi blizance pa možda možete izmjeniti info kako je izgledao njem uzv a kako tvoj, pa možda više saznaš😁
    .
    Cure koje su doživjele "šok" na pregledima, od srca vam želim da se sve riješi bez poteškoća, šaljem zagrljaj i podršku 🤗🤗💋
    .
    Sandra, polako..  pazi, ne leti 🤣 dobro je pa je samo koljeno bolno.🥴

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Baby.nb.3
    01. Prosinac 2023. 13:46

Mrva, moj suprug je imao veću manu od te rupice što spominješ, koja se prije 35 godina nije niti pratila uzv-om nego tek kad se rodio su vidjeli da srce nije u redu. S dvije godine je prošao tešku operaciju, ali odlično se oporavio i danas nema nikakvih smetnji glede toga 💛
    Sa prvim djetetom je uzv u trudnoći pokazivao proširene pijelone na jednom bubregu, ali pred sami kraj se to također popravilo i više nikad nismo ništa provjeravali, sve je uvijek bilo u redu, nadam se da će tako biti i kod vas ❤️ Svakako je super da te šalje u ZG na kontrolu, barem ćeš biti u sigurnim rukama 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Alexica
    01. Prosinac 2023. 14:12

Evo i mene s pregleda, sve je okej samo se malac stalno skriva pa mu je ovaj out pupcana isla preko lica i opet ga nismo uspjeli najbolje vidjeti. Valdja nas zeli iznenaditi kad se rodi. Inace, beba je vec velika, 1595g 🙈 od zadnjeg pregleda je dobio 600g, tocno koliko i meni kod doktorice pokazuje vaga. (Ali kilaza je okej, tjedan dana napredniji,
    decko i pol :))
    I da, jos uvijek se nije okrenuo na glavicu. Nadam se da bude.

• Alexica
    01. Prosinac 2023. 14:18

Malena sretno na GUK profilu, mene to ceka u srijedu, ali se sama moram pikati doma 4x

Mrva cure su vec sve rekle, sve se stigne jos popraviti, a i sigurno je bolje da znate i da budete na oprezu ako zatreba nego da vas to sve zatekne iz vedra neba. Ako je doktor bio smiren vjerujem da nema potrebe za panikom, ali znam da je lako nama govoriti, a sigurno bi svaka od nas brinula na tvom mjestu bar podsvjesno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.