![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
E hvala vam ❤️ evo sljedeci pregled je 22.12. Tada cu bit 27 tjedana pa cemo vidit koliko ce se udebljat do onda :)
Njima sad starta debljanje u tvojim tjednima tako da ćeš se iznenadit na slijedećem pregledu.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Malena kakav je zaključak tvog guk profila? Kakve su smjernice za dalje?
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
E hvala vam ❤️ evo sljedeci pregled je 22.12. Tada cu bit 27 tjedana pa cemo vidit koliko ce se udebljat do onda :)
Oprosti ako "padam sa marsa" sa pitanjem.. al tebi su pregledi svaka dva tjedna jelda? Jesu ti rekli zašto tako "često"? Makar, mislim da je to super stvar :) Usput, meni ni jednom nisu rekli koliko mi je beba teška, čak ni na anatomy scanu. Samo je izmjere i kažu da (srećom zasad) odgovara tjednima. Jedino šta imam na nalazima su mjere za duljinu femura, glave i mislim da je kao "trbuha". Možda mi u kasnijim tjednima budu i procjenjivali težinu...
Hvala cure na info za preglede (krv). Vidim da je dosta varijabilno, valjda ovisi i o dijagnozi... budem pitala doktoricu idući put kad i što :)
Lista pregleda:BlackRose 5.12Zelena123 5.12Anica88 6.12Lucy08 7.12Leptirica123 11.12WhiteOrchid 12.12Baby.nb.3 13.12lalllla 13.12Lucy08 14.12Tratinčica123 15.12Gemini1994 18.12Malena1122 18.12Nina_na 18.12lucijaa_ 18.12Mary36 19.12Bubica1 20.12Mrva1104 21.12lalllla 27.12
Moj pregled je pomaknut na petak popodne, 8.12.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Malena kakav je zaključak tvog guk profila? Kakve su smjernice za dalje?
Hvala šta pitaš.
Ovo je jučerašnje mjerenje aparatićem
Guk
5.2 na tašte
5.2 2 sata nakon doručka
4.3 Prije ručka
4.7 nakon ručka
3.8 prije večere
7.0 nakon večere
5.4 u 22
4.7 u 5
4.5 u 6:30 ujutro
Nekom logikom ovo nije strašno osim ovog 7 nakon večere gdje sam skapala od gladi evidentno kad je pao prije toga na 3.8.
Ništa posebno oni meni nisu rekli nego Nastavit s djetom sve je ok 😅. Ja sam danas pošla i kupila senzor. Nalijepila ga na ruku i pratim. Ne važem hranu u gram Al pazim i gledam razinu šećera kako se kreće i za sad skroz ok.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Nisam doktor ali isto smatram da nema mjesta brizi. Pogotovo jer se još i pratiš. Nadam se da i ubuduće neće biti skokova sa šećerom i da će ti dijeta dopustiti koji cheat meal u najslađem dijelu godine 😊😘
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Evo obavili smo pregled danas. Sve je u redu, mjere odgovaraju tjednima. Zatvorena sam, plodne vode ima dosta, sad cekam nalaz urinokulture da vidim da li sam se rijesila bakterije. Potvrdio mi je danas da nam dolazi curica 🥰🩷 mamina intuicija ipak nije zakazala
Ja imam neke dvojbe u glavi jer me jedna poznanica malo sludila. Znaci u pocetku sam pila duphaston i folnu. Imala sam malo krvarenje, u tragovima krv tojest pa duphaston dobila. Pila ga i nakon 2 tjedna prestala, gin je potvrdio da mogu prestat jer mi je izazivalo uzasne mucnine i bas bi me te tablete pokosile, ne bi nista osim spavanja bila sposobna. Kasnije je rekao da kad popijem folnu da prijedem na vitamine no nikako mi ne pasu, inace sam ja teska za tablete al eto.. za bebu bih popila al razmisljala sam kako najbolje jest dobru hranu i sve te vitamine unosit tako. Bacila sam se na voce, povrce, jaja, meso, sve domace jer smo sa sela. Ciklom sam popravila hemoglobin, nikad bolji a prije nisam mogla bi krv darivat koliko nisko bio. Uglavnom, kod gin se vidi da je beba sasvim dobro, sve odgovara tjednima itd. E sad, meni je usla bubica u uho kad mi je poznanica rekla: Pa kako ne pijes nista bas?? I sad je meni muka nekakva griznja jer ne uzimam nista dodatno kao. Sta vi mislite i ima li vas jos takvih "prirodnih"?
Ja imam neke dvojbe u glavi jer me jedna poznanica malo sludila. Znaci u pocetku sam pila duphaston i folnu. Imala sam malo krvarenje, u tragovima krv tojest pa duphaston dobila. Pila ga i nakon 2 tjedna prestala, gin je potvrdio da mogu prestat jer mi je izazivalo uzasne mucnine i bas bi me te tablete pokosile, ne bi nista osim spavanja bila sposobna. Kasnije je rekao da kad popijem folnu da prijedem na vitamine no nikako mi ne pasu, inace sam ja teska za tablete al eto.. za bebu bih popila al razmisljala sam kako najbolje jest dobru hranu i sve te vitamine unosit tako. Bacila sam se na voce, povrce, jaja, meso, sve domace jer smo sa sela. Ciklom sam popravila hemoglobin, nikad bolji a prije nisam mogla bi krv darivat koliko nisko bio. Uglavnom, kod gin se vidi da je beba sasvim dobro, sve odgovara tjednima itd. E sad, meni je usla bubica u uho kad mi je poznanica rekla: Pa kako ne pijes nista bas?? I sad je meni muka nekakva griznja jer ne uzimam nista dodatno kao. Sta vi mislite i ima li vas jos takvih "prirodnih"?
Meni je moja soc. ginekologica da ona ne bi pila te prenatalne, da mi to ne treba, da se zdravo hranim i da kako su nase mame/bake prije bez toga. Ginekologica privatno mi je prepisala Novalac tako da nisam vise pametna. Na kraju sam narucila Baby&me koje su na prirodnoj bazi (navodno) i sad to popijem tu i tamo
Identican slucaj! Pila sam duphaston dok doktorica nije rekla da ne treba. Folnu do cini mi se 16 tjedna. I sada ne pijem nista, doktorica kaze da ne treba. Kupila sam elevit, al stoji mi jer bas ga i ne podnosim najbolje , a dr kaze da nije potrebno
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji