![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mi doslovno mjenjamo polozaj iz dana u dan 🙈 jedan dan na glavu drugi na guzicu. Ali mislim da je sad na glavu… vidit cemo sutra :)
Pitanje primjetila sam dok se tusiram da mi kad malo pretisnem idu kapljice valjda mlijeka iz dojke… ima jos koja ovakav slucaj? 😂🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mi doslovno mjenjamo polozaj iz dana u dan 🙈 jedan dan na glavu drugi na guzicu. Ali mislim da je sad na glavu… vidit cemo sutra :)
Pitanje primjetila sam dok se tusiram da mi kad malo pretisnem idu kapljice valjda mlijeka iz dojke… ima jos koja ovakav slucaj? 😂🙈
Meni je ovaj tjedan pocelo samo od sebe ici mlijeko, samo se pojavi mrlja na majici
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala vam cure na podrsci ❤️❤️❤️❤️
Maša ja sam skuzila i kod mene ima koji dan, htjela sam taman to pitat kad ono vidim otvoreno vec 😂
💙
Meni je ovaj tjedan pocelo samo od sebe ici mlijeko, samo se pojavi mrlja na majici
Iii ? Sta radit? 😂 mislim ja sam sretna mozda cu imat mlijeka ovaj put 🙈 jel je to rano? Oces pitat ginekologa?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Iii ? Sta radit? 😂 mislim ja sam sretna mozda cu imat mlijeka ovaj put 🙈 jel je to rano? Oces pitat ginekologa?
Pise na netu da je to normalno. U srijedu cu ici na pregled pa cu spomenuti ginekologu i to.
Mene vise brine to sto mi je jedna sisa dosta veca od druge i dobila sam strije na njoj dok na manjoj nema strija.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moje nit rasti nit sta curi iz njih. Mozda malo kasnije krene 😁
💓
Moje nit rasti nit sta curi iz njih. Mozda malo kasnije krene 😁
Barem nemas strije i ne moras svako malo kupovati broj veci grudnjak 😅
Meni se pod zadnje trbuh popeo skroz gore pod sise pa sam i tu veca, grudnjak mi treba 85 umesto prijasnjeg 75
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ma imam strije ali na bokovima i guzi, mene donji dio tijela muci
💓
Ma imam strije ali na bokovima i guzi, mene donji dio tijela muci
To imam jos od puberteta 😅
Nadala sam se da cu iz izbjeci u trudnoci jer se mazem uljem, ali nista od toga…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sad kad spominjemo, ja sam isto neki dan popodne na svijetloj majici primjetila mrlju na mjestu gdje je bradavica, skužila sam da je mlijeko... Tako da, meni se isto već pojavilo 🤷♀️ sise su mi ogromne i uzasno bolne🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji