Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    03. Prosinac 2023. 09:35

Mi doslovno mjenjamo polozaj iz dana u dan 🙈 jedan dan na glavu drugi na guzicu. Ali mislim da je sad na glavu… vidit cemo sutra :) 

Pitanje primjetila sam dok se tusiram da mi kad malo pretisnem idu kapljice valjda mlijeka iz dojke… ima jos koja ovakav slucaj? 😂🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anica88
    03. Prosinac 2023. 10:09

Maša🤰🏼

Mi doslovno mjenjamo polozaj iz dana u dan 🙈 jedan dan na glavu drugi na guzicu. Ali mislim da je sad na glavu… vidit cemo sutra :)

Pitanje primjetila sam dok se tusiram da mi kad malo pretisnem idu kapljice valjda mlijeka iz dojke… ima jos koja ovakav slucaj? 😂🙈

Meni je ovaj tjedan pocelo samo od sebe ici mlijeko, samo se pojavi mrlja na majici

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mrva1104
    03. Prosinac 2023. 10:38

Hvala vam cure na podrsci ❤️❤️❤️❤️
    Maša ja sam skuzila i kod mene ima koji dan, htjela sam taman to pitat kad ono vidim otvoreno vec 😂

💙

Maša🤰🏼
    03. Prosinac 2023. 10:38

Anica88

Maša🤰🏼

Meni je ovaj tjedan pocelo samo od sebe ici mlijeko, samo se pojavi mrlja na majici

Iii ? Sta radit? 😂 mislim ja sam sretna mozda cu imat mlijeka ovaj put 🙈 jel je to rano? Oces pitat ginekologa? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anica88
    03. Prosinac 2023. 11:02

Maša🤰🏼

Anica88

Maša🤰🏼

Iii ? Sta radit? 😂 mislim ja sam sretna mozda cu imat mlijeka ovaj put 🙈 jel je to rano? Oces pitat ginekologa?

Pise na netu da je to normalno. U srijedu cu ici na pregled pa cu spomenuti ginekologu i to.
    Mene vise brine to sto mi je jedna sisa dosta veca od druge i dobila sam strije na njoj dok na manjoj nema strija.

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Martinaaa_
    03. Prosinac 2023. 11:03

Moje nit rasti nit sta curi iz njih. Mozda malo kasnije krene 😁

💓

Anica88
    03. Prosinac 2023. 11:12

Martinaaa_

Moje nit rasti nit sta curi iz njih. Mozda malo kasnije krene 😁

Barem nemas strije i ne moras svako malo kupovati broj veci grudnjak 😅
    Meni se pod zadnje trbuh popeo skroz gore pod sise pa sam i tu veca, grudnjak mi treba 85 umesto prijasnjeg 75

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Martinaaa_
    03. Prosinac 2023. 11:15

Ma imam strije ali na bokovima i guzi, mene donji dio tijela muci 

💓

Anica88
    03. Prosinac 2023. 11:25

Martinaaa_

Ma imam strije ali na bokovima i guzi, mene donji dio tijela muci

To imam jos od puberteta 😅
    Nadala sam se da cu iz izbjeci u trudnoci jer se mazem uljem, ali nista od toga…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Tratinčica123
    03. Prosinac 2023. 11:28

Sad kad spominjemo, ja sam isto neki dan popodne na svijetloj majici primjetila mrlju na mjestu gdje je bradavica, skužila sam da je mlijeko... Tako da, meni se isto već pojavilo 🤷‍♀️  sise su mi ogromne i uzasno bolne🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.