![](/media/img/5c/7f/5e05ca79d089841b0089.jpeg)
Ja isto u Lidla i blago vama koje ste nešto našle.
Meni je nažalost broj L termo čarapa premali,ne mogu ni mislit kakvi su drugi brojevi.
Ostalo mi nije zanimljivo bilo.
Znači od mene No!
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ja koja sam prva ovdje javila za Lidl, nisam otisla-zaboravila🤣 e kad se mali probudi otici cu, ako uopce ista uhvatim 😵💫
Ja isto u Lidla i blago vama koje ste nešto našle.
Meni je nažalost broj L termo čarapa premali,ne mogu ni mislit kakvi su drugi brojevi.
Ostalo mi nije zanimljivo bilo.
Znači od mene No!
Kad je nesto dobro u Lidla triba kampirat odma u 8 h na vratima da mozes nesto uhvatit. Ja sam bila u 9 ipo i vec se bilo dobro razgrabilo. Uzela sam L majice u svim bojama i XL tajice , sve mi je vece al do kraja bit ce taman. Te termo nisam ni tila uzet jer zivim na moru i nije mi nikad toliko hladno. Nije to neka kvaliteta robe al dobro je za cistit i valjat se po kuci 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ja koja sam prva ovdje javila za Lidl, nisam otisla-zaboravila🤣 e kad se mali probudi otici cu, ako uopce ista uhvatim 😵💫
NI KOMADA😵💫
Pozdrav cure, ja se ne javljam bas cesto ali vas redovno citam. Mi smo juce bili na finoj dijagnostici i bebe je teska 350 g, ima prosirene bubrege, ali po rijecima doktora to je tipicno za djecake i ima white spot u srcu, isto po rijecima doktora to se uopste vise ne uzima kao marker trisomija. To bi sad znacilo po ovom nalazu da ima 2 softmarjera za trisomije. Mi smo radili NIPT vec u 13 sedmici i pokqzao nam je da je sve uredu, vjerovatnoca za trisomije je bila <0,01%. Ali ja se svejedno i dalje brinem. Kod mene je pronasao povecan otpor u obje arterije koje su zaduzene za opskrbu maternice krvlju, na to je rekao da se to moze jos regulisati do 24 sedmice, ali da isto tako moze biti rizik za preeklampsiju. Imam opet termin za 4 sedmice pa cemo to sve opet kontrolisati. Ja ne znam sta da mislim, trudim se da ostanem pozitivna i bez stresa, ali je bas tesko.
Nisam bila u sličnoj situaciji ali ono sto ti jedino mogu reci je nemoj se brinuti, barem se trudi misliti pozitivno i bit ce sve uredu.
kao sto i doktor kaže, da je bas jako frka sigurna sam da nebi sljedeći pregled bio tek za 4 tjedna.
Uvijek i u svakom trenutku mozes potraziti i drugo misljenje negdje drugdje, pa vidjeti dali ti imaju sta pametnije za reći i kako mozes utjecati i dali mozes ikako utjecati na to. Ja bi svakako potrazila jos jedno mišljenje
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Danas na pregledu mi je dr rekao da mi je trudnoća malo mlađa, po bebinim mjerama. Ja sam mu rekla da to ne bi trebalo biti tako jer znam točno kada je bila ovulacija, on mi je na to rekao da se ovulacija može pomaknuti i da je vjerojatno bila kasnije.
Onda smo računali po zadnjoj M i dr je rekao da je po ovim mjerama ovulacija bila sredinom 7.mj, rekla sam mu da sam 14.7. imala pozitivan test, kakva ovulacija tada.
Baš me je istresirao.
Ići ću tražiti drugo mišljenje.
Draga Sisy znam da je uopće glupo i spominjati, ali nemoj se puno oko toga opterećivati. Odi po drugo mišljenje pa ćeš biti pametnija. Ja ti se na te njihove tablice i mjere ne obazirem baš previše, jer sve je to neka statistika i prosjek, a mi nismo svi isti ni žene ni muškarci, da bi se sve bebe jednako razvijale i jednako rasle. Po toj logici bi sve rađale bebe od 50 cm i 3500 g, a znaš i sama da se rađaju i veće i manje bebe. Doktori sami kažu da je sve šta je +/- 2 tjedna, u odnosu na trenutni tjedan trudnoće, ok i u granicama normale. Vjerujem da stresiraš i znam da moraš, ali nemoj previše. Javi što kaže drugi doktor, vjerujem da neće biti loših vijesti! 😘🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Pozdrav cure, ja se ne javljam bas cesto ali vas redovno citam. Mi smo juce bili na finoj dijagnostici i bebe je teska 350 g, ima prosirene bubrege, ali po rijecima doktora to je tipicno za djecake i ima white spot u srcu, isto po rijecima doktora to se uopste vise ne uzima kao marker trisomija. To bi sad znacilo po ovom nalazu da ima 2 softmarjera za trisomije. Mi smo radili NIPT vec u 13 sedmici i pokqzao nam je da je sve uredu, vjerovatnoca za trisomije je bila <0,01%. Ali ja se svejedno i dalje brinem. Kod mene je pronasao povecan otpor u obje arterije koje su zaduzene za opskrbu maternice krvlju, na to je rekao da se to moze jos regulisati do 24 sedmice, ali da isto tako moze biti rizik za preeklampsiju. Imam opet termin za 4 sedmice pa cemo to sve opet kontrolisati. Ja ne znam sta da mislim, trudim se da ostanem pozitivna i bez stresa, ali je bas tesko.
Draga Sunčice ja isto ne znam baš šta da ti pametno natipkam jer se dosad nisam susretala s time, ali se slažem sa MAD ROSE da svakako potražiš još jedno mišljenje. Isto tako, obzirom da je kontrola za 4 tjedna ne vjerujem da je nešto strašno u pripremi, u svakom slučaju bolje da ti kaže nego da idući put dođeš na pregled pa da te šokira sa svih strana, a veliki screening je bio sada.
Vjerujem da ti je teško, i da ne možeš da ne razmišljaš o tome svemu ali se nadam da ćeš uspjeti naći način kako se izdići iznad toga svega i misliti pozitivno jer vjerujem da će sve na kraju biti ok 😘🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Gdje raditi anomaly scan? Doktorica me uputila privatno jer kaže da imaju 5 puta bolje uređaje pa da mi to preporuča. Bilo gdje u Zagrebu, imate neku preporuku?
Idući pregled je 28.12., a anomaly ću odraditi prije Božića
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Gdje raditi anomaly scan? Doktorica me uputila privatno jer kaže da imaju 5 puta bolje uređaje pa da mi to preporuča. Bilo gdje u Zagrebu, imate neku preporuku?
Idući pregled je 28.12., a anomaly ću odraditi prije Božića
Mene je gin poslala u polikliniku D’Ana i tamo sam se narucila kod ginekologice Ane tako da eto mozes mozda tamo baciti oko. Ja isto prvi put idem:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni je isto urinokultura pokazala e. coli 10³, pa sam ponavljala i na kraju ispalo da je bilo kontaminirano. Znam k sto sam napravila krivo. Kad sam ustala ujutro jako mi se piskilo i nisam se stigla otusirati nego sam odmah piskila u casicu. Kako je e. coli prirodno pristuna u debelom crijevu tako sam je vjerojatno pokupila urinom.. Sve ovisi kako si uzela urin. A isto smo od male pokupili crijevnu virozu prije toga 🤨
Kod mene sigurno nije bilo kontaminirano jer sam imala simptome infekcije zbog cega sam i isla na hitnu u petak. S antibiotikom sam pocela u subotu i simptomi su mi se smanjili odmah nakon prvog dana terapije. A crijevnu virozu ili sto vec je to (posto je trajalo samo jedan dan) smo pokupili sad 😏
Uglavnom, u pon opet moram nositi urin pa cu vidjeti kakva je sad situacija
Sortiraj odgovore
Najstariji