Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    29. Studeni 2023. 22:32

Evo stigao mi nalaz od urinokulture. E. coli 10na5.
    Sutra zovem gin da vidim dal nastavljam s terapijom na kojoj jesam ili ce mijenjati. 
    I sad jos k tome nas je ocito crijevna ili nesto uhvatilo. Malac jucer povracao, mene je zeludac bolio cijeli dan i muka mi je bilo, danas muza uhvatilo. Jedino jos curka nije pobrala pa se nadam ni da nece. Malac i ja smo danas dobro pa neznam dal je to neka ultra kratka viroza ili nesto deseto.
    Cestitam svima na super pregledima 😊

• Gemini1994
    29. Studeni 2023. 22:52

Meni je isto urinokultura pokazala e. coli 10³, pa sam ponavljala i na kraju ispalo da je bilo kontaminirano. Znam k sto sam napravila krivo. Kad sam ustala ujutro jako mi se piskilo i nisam se stigla otusirati nego sam odmah piskila u casicu. Kako je e. coli prirodno pristuna u debelom crijevu tako sam je vjerojatno pokupila urinom.. Sve ovisi kako si uzela urin. A isto smo od male pokupili crijevnu virozu prije toga 🤨

10.04.2021 - K 🩷
    12/22 - 8tt missed ab
    Termin: 30.04.2024 🩵

sisy
    29. Studeni 2023. 23:59

Danas na pregledu mi je dr rekao da mi je trudnoća malo mlađa, po bebinim mjerama. Ja sam mu rekla da to ne bi trebalo biti tako jer znam točno kada je bila ovulacija, on mi je na to rekao da se ovulacija može pomaknuti i da je vjerojatno bila kasnije.
    Onda smo računali po zadnjoj M i dr je rekao da je po ovim mjerama ovulacija bila sredinom 7.mj, rekla sam mu da sam 14.7. imala pozitivan test, kakva ovulacija tada.
    Baš me je istresirao.
    Ići ću tražiti drugo mišljenje.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Mrva1104
    30. Studeni 2023. 08:09

cocinella

Martinaaa_

cocinella

I ja sam obavila pregled, sve je ok…

Ma nemoj se zamarati sa kilama, na jedno ude na drugo izade 🤣
    Miruj i cuvaj bebicu 🥰

Ma kakvo zamaranje, znam ja za svaku kilu od kuda je došla 😂
    Ali isto tako znam i da će otići. Vikala je jer sam u mjesec dana skupila 4. To je svakako puno, malo ću razmisliti o idućim zalogajima 🤭
    Rekla sam sama sebi da ne smijem preći 80. Zadnji put sam imala 84 i nije bilo lijepo, ali su stvarno sve nestale u tren oka. Malo mi ovi blagdani remete planove, prošla trudnoća je bila većinski ljetna i ipak s manje robe vidiš situaciju, više piješ i manje jedeš. Sad bi se samo zavukla u krevet i hrskala pred kaminom. Veste se pobrinu da nisam svjesna što se događa 😂

Ja sam u mjesec 5kg skupila, a sve skupa 9kg. 
    Doktorica mi nije radila dramu jer mi je sve oslo u drob, doslovno je preko noci buknuo. Cicke su mi isto narasle posteno i jedino malo guze i noge al i dalje sam u svom broju. Rekla mi je samo da pripazim jer sad dolaze blagdani i koliko cu samo onda ovaj mjesec dobiti, i da ce meni biti teze na porodu ako do kraja budem, citiram 'mala krafnica' 😂
    Al gledajući, jedem isto kao i prije. Stvarno nista vise 🙄

💙

Maša🤰🏼
    30. Studeni 2023. 08:18

Cure drago mi je da je bilo sve uredu na pregledima.
    Kile gluposti da ja cujem jezikovu juhu za kile vjeruj mi da nebi sutila i da bi joj bio zadnji put u zivotu da mi za to pametuje. Oke je da nesto kaze ALI NIKAKO NIJE OKEJ DA TE NATJERA DA SE LOSE OSJECAS!  Ja sam do sad malo dobivala 1 kg po pregledu a u ponediljak kad odem sam dobila u 4 tjedna 4 kg i moze mi rec da pripazim ali nemoze mi solit pamet 😂 i sekiram se radi kila ali sta da radim stvarno sam stalno gladna i slatko me pita UŽASNO! 😂 tako da nemoj se skirat , dal dobila nakraju 12 kg ili 15 kg to uopce nije bitno jer ces ih lako skinut 💪

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    30. Studeni 2023. 08:24

sisy

Danas na pregledu mi je dr rekao da mi je trudnoća malo mlađa, po bebinim mjerama. Ja sam mu rekla da to ne bi trebalo biti tako jer znam točno kada je bila ovulacija, on mi je na to rekao da se ovulacija može pomaknuti i da je vjerojatno bila kasnije.
    Onda smo računali po zadnjoj M i dr je rekao da je po ovim mjerama ovulacija bila sredinom 7.mj, rekla sam mu da sam 14.7. imala pozitivan test, kakva ovulacija tada.
    Baš me je istresirao.
    Ići ću tražiti drugo mišljenje.

Pa od kud sad to ? Javi svakako … meni je isto rekao zadnji put da kasni za 2 dana imala je samo 360 grama ali kao moguce da je ovulacija kasnila. Isto znam tocno kad je bila. Tako da sad stojim ko na trnjima do ponedjeljka da vidim sta ce mi rec dal dobro napreduje. Iako nevidim razlog bas prevelik za zabrinutost AKO bebica raste, sve mjere su uredne, panorama nam je uredna mozda ce jednostavno bit malo manje bebice i to ti je to. Netko rodi bebu od 4 kg a netko od 2,5 kg . Javi svakako ako odes na drugo misljenje sta su ti rekli, a ja ti javim pon navecer sta je meni dr rekao :) i samo polako i bez stresa 🩷

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Sandra25
    30. Studeni 2023. 08:50

Alexica, kakva je prehrana na toj dijete za dijabetes? Kako se hranis?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Suncica13
    30. Studeni 2023. 10:29

Pozdrav cure, ja se ne javljam bas cesto ali vas redovno citam. Mi smo juce bili na finoj dijagnostici i bebe je teska 350 g, ima prosirene bubrege, ali po rijecima doktora to je tipicno za djecake i ima white spot u srcu, isto po rijecima doktora to se uopste vise ne uzima kao marker trisomija. To bi sad znacilo po ovom nalazu da ima 2 softmarjera za trisomije. Mi smo radili NIPT vec u 13 sedmici i pokqzao nam je da je sve uredu, vjerovatnoca za trisomije je bila <0,01%. Ali ja se svejedno i dalje brinem. Kod mene je pronasao povecan otpor u obje arterije koje su zaduzene za opskrbu maternice krvlju, na to je rekao da se to moze jos regulisati do 24 sedmice, ali da isto tako moze biti rizik za preeklampsiju. Imam opet termin za 4 sedmice pa cemo to sve opet kontrolisati. Ja ne znam sta da mislim, trudim se da ostanem pozitivna i bez stresa, ali je bas tesko. 

Lucy08
    30. Studeni 2023. 10:56

Curke bila sam u Lidla i kupila majice i tajice. Majice su🔝, a tajice su pamucne i super za po kuci. Cariwell tajice sam nedavno kupila na vasu preporuku i one su ok  za po kuci ili mozes vanka uz neku duzu tuniku koja prekriva guzu , ne klize sa stomaka, ne padaju, prozirne su i vide se gacice, ono nisu ni hulahopke ni tajice nego nesto između, umoris se obuc ih kao hulahopke . Najbolje tajice po mom misljenju i pristupacne cijenom su u Oysha koje inace nosim ( peri deri su, ne gube boju, 3 godine iste kao i kad sam ih kupila) i sad sam uzela trudnicke. Lijepo oblikuju tijelo, ne spadaju, ne proziru se, mozes ih nosit slobodno i za sredit se. Pa eto ako ih ne nadete u njihovom ducanu kao ja,  imate ih na Zalandu za narucit i uzmite broj koji i inace nosite. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Martinaaa_
    30. Studeni 2023. 11:32

Lucy08

Curke bila sam u Lidla i kupila majice i tajice. Majice su🔝, a tajice su pamucne i super za po kuci. Cariwell tajice sam nedavno kupila na vasu preporuku i one su ok za po kuci ili mozes vanka uz neku duzu tuniku koja prekriva guzu , ne klize sa stomaka, ne padaju, prozirne su i vide se gacice, ono nisu ni hulahopke ni tajice nego nesto između, umoris se obuc ih kao hulahopke . Najbolje tajice po mom misljenju i pristupacne cijenom su u Oysha koje inace nosim ( peri deri su, ne gube boju, 3 godine iste kao i kad sam ih kupila) i sad sam uzela trudnicke. Lijepo oblikuju tijelo, ne spadaju, ne proziru se, mozes ih nosit slobodno i za sredit se. Pa eto ako ih ne nadete u njihovom ducanu kao ja, imate ih na Zalandu za narucit i uzmite broj koji i inace nosite.

Jesu li te tajice iz lidla prozirne?
    Kupila sam trudnicke u mani i bas su jako prozirne, katastrofa 

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.