![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Zelena123 - da, to je rodiljni dopust bilo 45 bilo 28 dana prije termija i placa je 100% iznosa
Hvala puno! :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja na komplikacijama od početka, max iznos 565,o4 € 🥴
Ajme 🤮🤮🤮
E pa to se nije promjenilo otkad sam bila trudna prije 7 godina, mozda je naraslo za stotinjak kuna. Žalosno!
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ma katastrofa od naknade, evo nemam riječi, snalazim se ko i Martinaaa 🤣🤣🤣
Ja obavila ogtt, sve ok, 4.2-5.3-4.9 🥳🎊
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Pozdrav svima! Nisam se javljala par dana pa evo malo i mog izvješća...
Bila sam na pregledu u subotu i moj bebac je pravi lijepi bebac sa cak 756g, lijepi nosic, bradica... ,kod mene je za sad sve na svom mjestu, sve se cvrsto drzi i eto dr potvrdila da mogu slobodno putovati i da se vidimo tek nakon praznika. Znaci iako je 4.trudnoca ali je proslo puno godina i moje se tijelo ponasa kao da je sve ispočetka sada. Sretna sam zbog toga jer sam od početka bila uplasena da ću se pocet otvarati u 20.tom vec
Sto se tiče nalaza, upozorila me da mi možda fali malo željeza i da joj obavezno posaljem nalaze kad ih budem imala.
Jucer sam također radila OGTT. Po prvi put u životu i mogu reći da mi nije bas bilo veselo. Međutim vjerojatno mi nije smetala sama ta slatka tekućina već mi je tlak pao totalno nakon sto su mi izvadili puno krvi i onako na prazan želudac to je mene mantalo i oblijevao me hladan znoj dok nisam napokon smjela malo vode barem popiti. Muž je srecom bio samnom pa eto, prezivjela sam i jučer skoro pa prespavala ostatak dana.
Inace jel vas savladava umor? Ja ovih dana nikako ne izdrzim cijeli dan, ako ne uspijem bar 1h po danu odspavati kao malo dijete sam cijeli dan kenjkava i umorna i jedva na nogama stojim. Ustajem se rano ali i dosta rano idem spavati pa ne kuzim kako me tako savlada, ali eto bas se osjećam umorno. Isto tako kosti u trtici i križima su mi vec rasklimane i ponekad jedva napravim dva koraka bez boli dok se malo ne izravnam nakon ustajanja...
U svakom slučaju blazeno stanje 35+...totalno sam aut..
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Mad Rose drago mi je da je sve ok. Podsjetila si me na jednu stvar koju sam htjela prokomentirati sa vama. Ja zadnja dva pregleda pitam svoju doktoricu da li trebam prenatalne vitamine i koje da uzmem? Ona mi vec dva puta kaze da prenatalni vitamini sluze samo da bi trudnici umirili psihu, i ako bas hocu da pijem Elevit , ali da se mi ovdje skroz ok hranimo, da su prenatalni vitamini vise za Amerikance. Rekla mi je da je do nekog tjedna (mislim 16og) bitna folna, i od 20 tjedna da je bitno zeljezo jer da mama ne moze unijeti zeljeza kroz hranu dovoljno za bebu i sebe.Tako da mi je prosli put dala neke tablete zeljeza. Sto vasi doktori kazu na to?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Stigla sam s pregleda, sve je uredu, duljina ceviksa je ok, bebino srce je uredu i posteljica je ok. Potvrdeno je da je curka.
Samo sam opet dobila jezikovu juhu radi 8 kila koje sam do sad dobila.
💓
Za 8 kg? Ukupno?
Ne kuzim, ja dobijem jednu kg/mj i kaze mi da je to super,
Cure, svima za obavljene preglede cestitke i bravo!
Sto se tice vitamina, ja pijem almagea prenatal, moja doktorica se slozila s tim, nije rekla da nem trebam.
baby development in progress ~ 14.3.24.
I ja sam obavila pregled, sve je ok s njom, ali ja sam opet prst otvorena i trbuh je pretvrd. Dobila sam Normabele i preporuku za mirovanje.
Željezo je ponovno nisko pa sam na Globiferu s folnom.
Također sam čula koju o svojih 10 kila 🤭
Od prenatala pijem Elebaby.
Od pocetka trudnoce do sada 8 kg. Smatra da je idealno cijelu trudnocu dobiti oko 12 kg.
Mislim si pa ne mogu svi bas idealno dobiti 12 kg 🙄
Vitamine sam do 20 tt pila gravidon A, a nakon 20og tjedna je dr rekao da pocnem koristiti neke koje imaju omega kiselinu u sebi. Sad sam na novalacu.
A zeljezo pijem posebno tablete jer imam manjka u tijelu
💓
I ja sam obavila pregled, sve je ok s njom, ali ja sam opet prst otvorena i trbuh je pretvrd. Dobila sam Normabele i preporuku za mirovanje.
Željezo je ponovno nisko pa sam na Globiferu s folnom.
Također sam čula koju o svojih 10 kila 🤭
Od prenatala pijem Elebaby.
Ma nemoj se zamarati sa kilama, na jedno ude na drugo izade 🤣
Miruj i cuvaj bebicu 🥰
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji