Cestitke yellowsubmarine 🎉🎉🎉 sve je dobro proslo i imas svog malog misa ❤️ sto sad boli je najvise sto boli, bit ce samo lakse iz dana u dan 😉 drzi se!
Mary ti si u podobniku? Mislim da se ne trebas bojati indukcije jer oni nista ne prepustaju slucaju i nece ti dat da se mucis, prije ce forsirati carski (ne znam jel to dobro ili lose). Osim tog, epiduralna ti je uvijek na raspolaganju ako se odlucis za nju u bilo kojem trenutku.
Do 2.5. Ima jos puno vremena, a stvari se mogu pokrenuti doslovno danas 🤞🏻💪🏻
Da, idem u Podobnik. Epiduralnu namjeravam uzeti i ovako i onako 🙂 Carskog se još više bojim, tako da će mi to biti zadnja opcija ako je beba u opasnosti. Pokušala sam zato što više odgoditi indukciju, al nije ni meni baš drago dugo čekati s obzirom na godine o čemu sam već pisala. Naravno da nam je svima najvažnije da nam bebice budu dobro 🥰
Ne brini, ceka te jedno lijepo iskustvo. Drzim fige da krene uskoro samo 🤞🏻 indukcija i ako bude bit ce gel koji nije strasan kao drip plus ti si vec malo otvorena pa ce se nesto i desiti za razliku od mog slucaja. 💪🏻
Ne brini, ceka te jedno lijepo iskustvo. Drzim fige da krene uskoro samo 🤞🏻 indukcija i ako bude bit ce gel koji nije strasan kao drip plus ti si vec malo otvorena pa ce se nesto i desiti za razliku od mog slucaja. 💪🏻
Tebi je prva beba zar ne? Ja sam već jednom rodila vaginalno pa se nadam da su šanse veće da se otvorim od gela, iako ne znam baš puno o tome.
Cure jesu vama isto ginekolozi rekli da nakon Carskog R. Mora bit pauza za novu trudnoću 2 god.
Da se to sad produžilo, prije je bila samo 1 g.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure :) rodila sam 21.04. mog Bogu hvala zdravog djecaka. 2700g 50g. Pokreti su cili dan bili skoro nikakvi i jednostavno sam osjetila da nesto nije uredu. Na svoju incijativu sam otisla na pregled. Pupcana je imala cvor i dvaput omotana oko vrata i oko cijelog tijela. Morala sam na hitni carski 🥹 sada je sve uredu, polako se oporavljamo i to je to.
Cure koje cekate, svu vam sreću zelim!🧡
Čestitke.
😍
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Hej ekipa 😊
Evo i kod mene isto tako, već tjedan dana proljev, mučnina, vrtoglavica.. Dnevno imam po 10 ak trudova koji se ne pojačavaju.. po noći sve rastura od bolova.. 🫣
Ja sutra idem na ctg i pregled i uzv… Prošli puta smo se dogovorili ako se do utorka ništa ne pokrene, da ostajem u bolnici i vjerojatno ide carski za koji dan..
A kod mene se ništa nije pokrenulo, tako da spremam stvari 😭
Razlog tome je što je posteljica jako zrela i pocela je lagano propadati a beba mi je procijenjena na oko 3 kile, što znači da nije baš puno napredovala pa se dr boji da predugo ostane jer ne dobiva više 100% od mene. Indukcija nije opcija zbog cijelog postupka Ivf-a.. Što je meni skroz ok. 🤗
Bok,baš me zanima zašto nije opcija.
Ja.sam bila na potpomognutoj i išla na indukciju.
Držim fige svakako.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Čestitke Yellowsubmarine🤎 bitno da je sada sve dobro
I mene ceka uskoro indukcija u Podobniku, isto me strah carskog ako se ne otvorim😏
Čestitke Yellowsubmarine🤎 bitno da je sada sve dobro
I mene ceka uskoro indukcija u Podobniku, isto me strah carskog ako se ne otvorim😏
Je li ti prva beba ili? Kad i zašto ti ideš na indukciju? Sorry ak sam re udavila s pitanjima
Mary36 da, meni je prva beba kojoj se nije ni malo zurilo van 😂 indukcija je bila u 40+1 zbog gestacijskog, mislim da je i kod lucq ista stvar.
Bejbe2018 meni je doktor rekao da pricekam godinu dana da ostanem trudna tj da porod bude cca 2god od carskog.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji