Ej cure, nisam nesto proaktivna, vise citam.. ja sam ivf i rodila sam na indukciju.Sretno svima!Najveci izazov zasad je nocno plakanje i kako ga smiritZasto uvijek popizde po noci a ne po danu je fascinantnoMoj po danu spava ko top, a po noci se grci i stenje😅
Isto i kod nas... cijelu noć je neko mrmoljenje. Drugo ime mi je podočnjak 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Cure :) rodila sam 21.04. mog Bogu hvala zdravog djecaka. 2700g 50g. Pokreti su cili dan bili skoro nikakvi i jednostavno sam osjetila da nesto nije uredu. Na svoju incijativu sam otisla na pregled. Pupcana je imala cvor i dvaput omotana oko vrata i oko cijelog tijela. Morala sam na hitni carski 🥹 sada je sve uredu, polako se oporavljamo i to je to.
Cure koje cekate, svu vam sreću zelim!🧡
Cure :) rodila sam 21.04. mog Bogu hvala zdravog djecaka. 2700g 50g. Pokreti su cili dan bili skoro nikakvi i jednostavno sam osjetila da nesto nije uredu. Na svoju incijativu sam otisla na pregled. Pupcana je imala cvor i dvaput omotana oko vrata i oko cijelog tijela. Morala sam na hitni carski 🥹 sada je sve uredu, polako se oporavljamo i to je to.
Čestitam, najbitnije je da je sve ok na kraju prošlo! Želim ti brz oporavak. 😊❤️
Čestitke! Baš sam se pitala gdje si nestala...sva sreća da si skužila da nešto ne štima i reagirala ma vrijeme!Mene su opet cijelu noć budile kontrakcije i to bolne u leđima. Imala sam jutros pregled i otvorena sam samo cm i pol... Tako da smo dogovorili drugi tjedan, 02.05. indukciju, a toga se najviše bojim. Beba ima već 3500 i posteljica je pri kraju, tako da je sigurnije tako. Nadam se da ću ipak do tada dobiti prave trudove i stvarno me već ubilo u pojam ovo mučenje s lažnim kontrakcijama.
Čestitam ❤️ bitno da je sve dobro zavrsilo. Brz oporavak želim 😊
Cestitam! Svaka cast da si uspila sama naslutit.
Kako je prosao carski i kako se oporavljas?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Tratinčica ok, to ima smisla onda. I super ti je dr! Nadam se da će sve biti u redu i da neće biti potreban nikakav zahvat 😊
Yellowsubmarine čestitaam! Dobro da si otišla na pregled, majčinski instinkt stvarno djeluje 😊
Za žene sa nemirnom djecom koja puno plaču-preporučili su mi knjigu "Najsretnija beba u kvartu" od dr.Harvey Karpa. Nisam još rodila pa ne znam djeluju li metode ali vrijedi probati 😁
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji