Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    21. Travanj 2024. 18:45

Sandra25

Cure, kad krecu grcici kod beba? Moj se od jucer stalno grci i povlaci nogice, pa uspije malo prdnut. Pa onda kasnije opet grcenje i stenjanje. Meni se cini kao da je jos rano za to, stariji mi je imao to tek sa mjesec dana

Navodno od 2 tjedna starosti, ali moji su svi prije imali prve grcice. Ja ju okrenem prema sebi, glavicu naslonim na svoje rame i nogice joj savinem prema trbuhu. Uvijek mi se pokaka dok ju tako slozim i zaspi odmah 😅

• BlackRose
    21. Travanj 2024. 18:53

buhtlica23

Cure koje su rodile, da li je vama krenuo porod tako sto ste imali probadajucu bol kroz cerviks onako ostri kao da neko pikne necim i da se nakraju ta bol samo nastavila cijelo vrijeme? Od jutra osjecam ta probadanja i sad mi je nekako tupa bol vec pola sata

Uvijek kad sam imala osjecaj da ce sad krenuti, onda nista. Kad nisam imala nikakav osjecaj, onda krenulo 😂 tu probadajucu bol sam imala nekoliko puta, ali nije imala veze s pocetkom poroda. Proljev imala tjedan dana prije poroda. A imas vec dogovoreni datum za carski ili?

buhtlica23
    21. Travanj 2024. 19:03

BlackRose

buhtlica23

Cure koje su rodile, da li je vama krenuo porod tako sto ste imali probadajucu bol kroz cerviks onako ostri kao da neko pikne necim i da se nakraju ta bol samo nastavila cijelo vrijeme? Od jutra osjecam ta probadanja i sad mi je nekako tupa bol vec pola sata

Uvijek kad sam imala osjecaj da ce sad krenuti, onda nista. Kad nisam imala nikakav osjecaj, onda krenulo 😂 tu probadajucu bol sam imala nekoliko puta, ali nije imala veze s pocetkom poroda. Proljev imala tjedan dana prije poroda. A imas vec dogovoreni datum za carski ili?

Nemam jos.. vidit cu sutra sa dr 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Sandra25
    21. Travanj 2024. 19:29

amystiqa

Kako su meni objasnili s prvim djetetom, pravi grčevi su ako barem nekoliko dana u kontinuitetu najmanje 3h bez prestanka beba plače i grči se zbog probave. Najčešće u popodnevnim satima. I to se uglavnom javlja oko 3.-4. tjedna starosti.
    Ovo kod vaših su vjerojatno još nezrela crijeva pa se malo muče s plinovima i/ili kakanjem.

Da, da to znam sa starijim. Odjednom je kad je imao mjesec dana poceo vristati i nije stao dva sata. Muz i ja smo bili u šoku tad. I to se ponavljalo tako desetak dana i onda je stalo. Uvijek je bilo u isto vrijeme, navecer oko 22 h. Vristao bi do ponoc/ ponoc i pol.
    Ovo su vjerojatno muke sa kakanjem jer one je meni do prije neki dan kakao po 5-6 puta dnevno, to se sad smanjilo na dva puta, evo danas se jos nije uopce pokakao. Popiskenih pelena ima puno, ali kakanje je ocito pocelo stekati pa ga muči

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    21. Travanj 2024. 20:13

Sandra25

amystiqa

Kako su meni objasnili s prvim djetetom, pravi grčevi su ako barem nekoliko dana u kontinuitetu najmanje 3h bez prestanka beba plače i grči se zbog probave. Najčešće u popodnevnim satima. I to se uglavnom javlja oko 3.-4. tjedna starosti.
    Ovo kod vaših su vjerojatno još nezrela crijeva pa se malo muče s plinovima i/ili kakanjem.

Da, da to znam sa starijim. Odjednom je kad je imao mjesec dana poceo vristati i nije stao dva sata. Muz i ja smo bili u šoku tad. I to se ponavljalo tako desetak dana i onda je stalo. Uvijek je bilo u isto vrijeme, navecer oko 22 h. Vristao bi do ponoc/ ponoc i pol.
    Ovo su vjerojatno muke sa kakanjem jer one je meni do prije neki dan kakao po 5-6 puta dnevno, to se sad smanjilo na dva puta, evo danas se jos nije uopce pokakao. Popiskenih pelena ima puno, ali kakanje je ocito pocelo stekati pa ga muči

A moja kaka dosta, mislim vecinom nakon svakog podoja , malo se muci i kad se pokaka i dalje je nekako nezadoovljna, evo vec tri noci ne spavam jer se cijelu noc meskolji, grci, stenje i place tu i tamo, krene od 19 h navecer i tako cijelu noc i jos gore bude od 5 ujutro.. uzas. Ima 21 dan danas i ne tnam sta vise da napravim. Davala sam joj colic kids kapi pa nema neke promjene i sad sam presla na sab simplex pa ajde malo je lakse ali opet ne skroz da mogu reci da se ne muci.. a zao mi ju je tako malu sopati tim glupim kapima ali drugacije ne moze jer se muci i ona i ja

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose
    21. Travanj 2024. 20:20

buhtlica23

BlackRose

buhtlica23

Drzim fige da ipak krene prirodno 🤞
    A kolko tt si sad?

buhtlica23
    21. Travanj 2024. 20:57

BlackRose

buhtlica23

BlackRose

buhtlica23

Drzim fige da ipak krene prirodno 🤞
    A kolko tt si sad?

36+5, po prvom uzv, po ZM 37+5

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Leptirica123
    22. Travanj 2024. 07:59

buhtlica23

Meni je to znalo, ali krenulo je negdje 2 tjedna prije poroda. Ja sam koji dan prije poroda dobila toliko energije za spremanje, kako kažu gnježđenje, a dan prije poroda sam osjećala neku težinu prema dolje, i morala sam piškiti doslovce svakih 5-10 min, navečer krenuli trudovi,trudovi su bili skroz u nepravilnim razmacima, sutradan se porodila navečer... 

buhtlica23
    22. Travanj 2024. 10:58

Leptirica123

buhtlica23

Meni je to znalo, ali krenulo je negdje 2 tjedna prije poroda. Ja sam koji dan prije poroda dobila toliko energije za spremanje, kako kažu gnježđenje, a dan prije poroda sam osjećala neku težinu prema dolje, i morala sam piškiti doslovce svakih 5-10 min, navečer krenuli trudovi,trudovi su bili skroz u nepravilnim razmacima, sutradan se porodila navečer…

Pa evo ctg je ocitao neke trudove tj njih 4, ali nisu u pravilnim razmacima. Sad mi se bol malo smirila ali i dalje je prisutna, otvorena vrh prsta znaci nista pokrenulo nije.  Ali me doktorica ostavila u bolnici. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mary36
    22. Travanj 2024. 12:02

Cure koje niste rodile još kako ste?

Ja sam već luda, cijelu noć su me mučili trudovi u nepravilnim razmacima, par je bilo baš bolnih iz leđa i od jutra opet ništa... Sutra u jutro opet imam pregled i sva sreća da mi je glavna dr na godišnjem jer se bojim da bi već dogovarali indukciju... Vraća se u četvrtak, moram nešto pokrenuti do tada 🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.