Sretno Mary🌼🤞 jel ima neki razlog moguce indukcije ili samo zbog prelaska terminaNa ogtt-u sam imala prvu vrijednost na granici, pa je bio prvo plan zbog toga, ali s obzirom da su mi kasnije sve vrijednosti bile dobre i beba ima tri i nešto kg, ja sam rekla da za sada na to iz tog razloga ne pristajem i dr se složila jer nije nešto alarmantno. Drugi razlog su godine, malo sam proučavala i vani se u nekim državama žene u mojoj dobi induciraju kad pređu termin sigurnosti radi za bebu. Ali ja se evo nadam da neće biti potrebno, prva kćer se rodila na 39+0 i nadam se opet sličnom ishodu. Osjećam da se i dalje otvaram, jako me pika u cerviksu čim se ustanem i bol mi se širi u leđa i trticu. Ako se već jako otvorim, onda mi indukcija ne zvuči ni tako strašno. Bojala sam se samo da ću biti zacementirana ko na prvom poroduA koliko imaš godina? Ako nije preosobno. 🙂Brojim sitno do 40Sestra mi je rodila prije neki dan evo u 40. baš, ekstra brzo. 🙂
Moja sestra je isto rodila u četrdesetoj, porod joj je trajao točno 20 minuta Nije da se nadam baš tome, bila bih zadovoljna i sa par sati
Ja evo odradila pregled ujutro u TA. Sve ok, malac 3 kg procjena. Bris na bh streptokok negativan, jedino su mi trombociti niži i dalje pa me šalje hematologu za svaki slučaj, ako bi bio carski da primim trombocite eventualno.
Koliko su vaši trombociti u trudnoći?
Meni su i u prošloj bili niži.
2020. 👦🏻
Barem se mi ovdje razumijemo i imamo medjusobno razumijevanje :). Dosadnim ljudima bas treba odbrusit,a sto kazete to te prati cijelo vrijeme dok odgajas.
Cure kad ste pocele davat vodu i caj bebama i koji caj? Meni mama isto govori da dam malo caja, a na tecajevima su mi govorili nista osim mlijeka prvih 6 mj(iako realno i sad dobiva vodu jer je na dohrani). Pomogne li neki caj za grcice?
Cure super za dobre preglede!
Pitanje za krvarenje-rodila sam carskim prije 16 dana i dalje krcarim, s tim da je jucer dosta obilato, onako ko drugi dan menge. Kakva je kod vas situacija? Jos sam na frida mom gacama radi oziljka i velikim uloscimaDraga Zelena, ja popreporuci pedijatrice dajem malenome čaja od komorača (bio čaj od Hippa, imas u ljekarni ili Mulleru) i prokuhane vode, zavisi kakav mu je dan jer nekad čaj hoće nekad ne. Dajem mu između obroka, cca sat-sat i pol nakon što pojede. Počela sam mu davati tekućine jer je teško kakao otkad smo na ad, i otkad pije tekućine kaka lijepo svaki dan (da pokucam kuc kuc kuc) 😅 Čaj od komorača je navodno dobar za grčiće, ali nekako po iskustvu mislim da nema nekog rješenja za grčiće, samo nosit, tješit i čekat da prođe, šta je najteže od svega 😓Dobila sam informaciju da je utvrđeno da se tako maloj bebi ne daje čaj i voda. Da samo širi želudac.
Tako da bi se ja složila gore od ZELENE onih 6 mj. Da jede samo mlijeko.
Bejbe kako ste vas dvoje?😄
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Također odradila pregled u TA, bris negativan, curka procijenjena na 3200-3300g, sve je u biti super i kaže dr da joj sve izgleda kao da će sve ići lijepo prirodno bez potrebe za intervencijama. Idući pregled za tjedan dana 25.4.
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Također odradila pregled u TA, bris negativan, curka procijenjena na 3200-3300g, sve je u biti super i kaže dr da joj sve izgleda kao da će sve ići lijepo prirodno bez potrebe za intervencijama. Idući pregled za tjedan dana 25.4.
E jel ti se spustila već curka? Meni je još dosta visoko zapravo.
2020. 👦🏻
Ko je rodio u splitu jel se dobije posebno otpusno pismo za mamu, posebno za bebu? I jel se dobije odmah po izlasku ili salju postom? 😊
Ne znam za Split ali kod nas u Sisku dobila sam otpusno za sebe i posebno otpusno za bebu, i to sam dobila kad sam odlazila iz bolnice. Dobila sam i cijepnu knjizicu. Mozda je tako i kod vas🤔
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji