Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • YesPlease

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

buhtlica23

Cure koje su rodile, da li je vama krenuo porod tako sto ste imali probadajucu bol kroz cerviks onako ostri kao da neko pikne necim i da se nakraju ta bol samo nastavila cijelo vrijeme? Od jutra osjecam ta probadanja i sad mi je nekako tupa bol vec pola sata

Bez ikakvih bolova i naznaka samo mi je puknuo vodenjak dok sam ležala na kauču. Prije toga sam barem 10ak dana osjećala jak pritisak na cerviks. Potvrđeno je glavica bila nisko i bio mi je osjećaj kao da će izaći van svakog trenutka. 

buhtlica23

Broj poruka: 2053

Prijavi adminu

Mary36

buhtlica23

Cure koje su rodile, da li je vama krenuo porod tako sto ste imali probadajucu bol kroz cerviks onako ostri kao da neko pikne necim i da se nakraju ta bol samo nastavila cijelo vrijeme? Od jutra osjecam ta probadanja i sad mi je nekako tupa bol vec pola sata
    Meni se to događa već tjedan danaČekam trudove…čini mi se da ovakva bol znači otvaranje, ali bez trudova koji bi trebali krenuti u jednom trenutku. Cure koje su rodile će znati reći koliko je to trajalo.

Mene je sinoc bolio stomak samo tako da sam mislila da su krenili trudovi. Ali kad sam otišla piskit sve se smirilo i danas evo cijeli dan muku mučim sa ovim i evo vec 4 x na WC 🫣 iskreno se nadam da to znaci otvaranje jer zelim prirodno rodit, ceka me carski ali nada umire posljednja hahah

YesPlease

buhtlica23

Bez ikakvih bolova i naznaka samo mi je puknuo vodenjak dok sam ležala na kauču. Prije toga sam barem 10ak dana osjećala jak pritisak na cerviks. Potvrđeno je glavica bila nisko i bio mi je osjećaj kao da će izaći van svakog trenutka.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Sandra25

Cure, kad krecu grcici kod beba? Moj se od jucer stalno grci i povlaci nogice, pa uspije malo prdnut. Pa onda kasnije opet grcenje i stenjanje. Meni se cini kao da je jos rano za to, stariji mi je imao to tek sa mjesec dana

Navodno od 2 tjedna starosti, ali moji su svi prije imali prve grcice. Ja ju okrenem prema sebi, glavicu naslonim na svoje rame i nogice joj savinem prema trbuhu. Uvijek mi se pokaka dok ju tako slozim i zaspi odmah 😅

• BlackRose

Prijavi adminu

buhtlica23

Uvijek kad sam imala osjecaj da ce sad krenuti, onda nista. Kad nisam imala nikakav osjecaj, onda krenulo 😂 tu probadajucu bol sam imala nekoliko puta, ali nije imala veze s pocetkom poroda. Proljev imala tjedan dana prije poroda. A imas vec dogovoreni datum za carski ili?

buhtlica23

Prijavi adminu

BlackRose

buhtlica23

Uvijek kad sam imala osjecaj da ce sad krenuti, onda nista. Kad nisam imala nikakav osjecaj, onda krenulo 😂 tu probadajucu bol sam imala nekoliko puta, ali nije imala veze s pocetkom poroda. Proljev imala tjedan dana prije poroda. A imas vec dogovoreni datum za carski ili?

Nemam jos.. vidit cu sutra sa dr 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

amystiqa

Kako su meni objasnili s prvim djetetom, pravi grčevi su ako barem nekoliko dana u kontinuitetu najmanje 3h bez prestanka beba plače i grči se zbog probave. Najčešće u popodnevnim satima. I to se uglavnom javlja oko 3.-4. tjedna starosti.
    Ovo kod vaših su vjerojatno još nezrela crijeva pa se malo muče s plinovima i/ili kakanjem.

Da, da to znam sa starijim. Odjednom je kad je imao mjesec dana poceo vristati i nije stao dva sata. Muz i ja smo bili u šoku tad. I to se ponavljalo tako desetak dana i onda je stalo. Uvijek je bilo u isto vrijeme, navecer oko 22 h. Vristao bi do ponoc/ ponoc i pol.
    Ovo su vjerojatno muke sa kakanjem jer one je meni do prije neki dan kakao po 5-6 puta dnevno, to se sad smanjilo na dva puta, evo danas se jos nije uopce pokakao. Popiskenih pelena ima puno, ali kakanje je ocito pocelo stekati pa ga muči

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Sandra25

amystiqa

Kako su meni objasnili s prvim djetetom, pravi grčevi su ako barem nekoliko dana u kontinuitetu najmanje 3h bez prestanka beba plače i grči se zbog probave. Najčešće u popodnevnim satima. I to se uglavnom javlja oko 3.-4. tjedna starosti.
    Ovo kod vaših su vjerojatno još nezrela crijeva pa se malo muče s plinovima i/ili kakanjem.
    Da, da to znam sa starijim. Odjednom je kad je imao mjesec dana poceo vristati i nije stao dva sata. Muz i ja smo bili u šoku tad. I to se ponavljalo tako desetak dana i onda je stalo. Uvijek je bilo u isto vrijeme, navecer oko 22 h. Vristao bi do ponoc/ ponoc i pol.
    Ovo su vjerojatno muke sa kakanjem jer one je meni do prije neki dan kakao po 5-6 puta dnevno, to se sad smanjilo na dva puta, evo danas se jos nije uopce pokakao. Popiskenih pelena ima puno, ali kakanje je ocito pocelo stekati pa ga muči

A moja kaka dosta, mislim vecinom nakon svakog podoja , malo se muci i kad se pokaka i dalje je nekako nezadoovljna, evo vec tri noci ne spavam jer se cijelu noc meskolji, grci, stenje i place tu i tamo, krene od 19 h navecer i tako cijelu noc i jos gore bude od 5 ujutro.. uzas. Ima 21 dan danas i ne tnam sta vise da napravim. Davala sam joj colic kids kapi pa nema neke promjene i sad sam presla na sab simplex pa ajde malo je lakse ali opet ne skroz da mogu reci da se ne muci.. a zao mi ju je tako malu sopati tim glupim kapima ali drugacije ne moze jer se muci i ona i ja

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• BlackRose

Prijavi adminu

buhtlica23

BlackRose

buhtlica23

Drzim fige da ipak krene prirodno 🤞
    A kolko tt si sad?

buhtlica23

Prijavi adminu

BlackRose

buhtlica23

BlackRose

buhtlica23

Drzim fige da ipak krene prirodno 🤞
    A kolko tt si sad?

36+5, po prvom uzv, po ZM 37+5

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Leptirica123

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

buhtlica23

Meni je to znalo, ali krenulo je negdje 2 tjedna prije poroda. Ja sam koji dan prije poroda dobila toliko energije za spremanje, kako kažu gnježđenje, a dan prije poroda sam osjećala neku težinu prema dolje, i morala sam piškiti doslovce svakih 5-10 min, navečer krenuli trudovi,trudovi su bili skroz u nepravilnim razmacima, sutradan se porodila navečer... 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.