Hvala cure! ❤️Mary bas mi je zao sto jos cekas, s obzirom da tebe bas peru kontrakcije stalno. Nadam se da ce ti se ipak do indukcije nesto pokrenut! ☺️Obzirom da je carski bio hitan, bila je opca. Danas mi je kao drugi dan, cak sam okej, dok lezim ne boli nesto posebno. S boka na bok i na noge bome boli ali prodje dok se ispravis. Nadam se da nece boliti vise nego manje😅
Mary 36 Ima još tu vremena do indukcije da nešto krene samo, držim fige ako ti tako želiš. 😊Prošla sam indukciju i meni je to bilo okej. Osim jakih bolova uzrokovanih indukcijom u onom kratkom vremenu između Dolantina i postavljanja epiduralne. Ako ćeš ju na kraju trebati, neka bude uspješna, kratka i slatka! 😃
Jesam li dobro zapamtila da ideš u Podobnik?
Cestitke yellowsubmarine 🎉🎉🎉 sve je dobro proslo i imas svog malog misa ❤️ sto sad boli je najvise sto boli, bit ce samo lakse iz dana u dan 😉 drzi se!Mary ti si u podobniku? Mislim da se ne trebas bojati indukcije jer oni nista ne prepustaju slucaju i nece ti dat da se mucis, prije ce forsirati carski (ne znam jel to dobro ili lose). Osim tog, epiduralna ti je uvijek na raspolaganju ako se odlucis za nju u bilo kojem trenutku.
Do 2.5. Ima jos puno vremena, a stvari se mogu pokrenuti doslovno danas 🤞🏻💪🏻
Da, idem u Podobnik. Epiduralnu namjeravam uzeti i ovako i onako 🙂 Carskog se još više bojim, tako da će mi to biti zadnja opcija ako je beba u opasnosti. Pokušala sam zato što više odgoditi indukciju, al nije ni meni baš drago dugo čekati s obzirom na godine o čemu sam već pisala. Naravno da nam je svima najvažnije da nam bebice budu dobro 🥰
Ne brini, ceka te jedno lijepo iskustvo. Drzim fige da krene uskoro samo 🤞🏻 indukcija i ako bude bit ce gel koji nije strasan kao drip plus ti si vec malo otvorena pa ce se nesto i desiti za razliku od mog slucaja. 💪🏻
Tebi je prva beba zar ne? Ja sam već jednom rodila vaginalno pa se nadam da su šanse veće da se otvorim od gela, iako ne znam baš puno o tome.
Cure jesu vama isto ginekolozi rekli da nakon Carskog R. Mora bit pauza za novu trudnoću 2 god.
Da se to sad produžilo, prije je bila samo 1 g.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure :) rodila sam 21.04. mog Bogu hvala zdravog djecaka. 2700g 50g. Pokreti su cili dan bili skoro nikakvi i jednostavno sam osjetila da nesto nije uredu. Na svoju incijativu sam otisla na pregled. Pupcana je imala cvor i dvaput omotana oko vrata i oko cijelog tijela. Morala sam na hitni carski 🥹 sada je sve uredu, polako se oporavljamo i to je to.
Cure koje cekate, svu vam sreću zelim!🧡
Čestitke.
😍
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Hej ekipa 😊
Evo i kod mene isto tako, već tjedan dana proljev, mučnina, vrtoglavica.. Dnevno imam po 10 ak trudova koji se ne pojačavaju.. po noći sve rastura od bolova.. 🫣
Ja sutra idem na ctg i pregled i uzv… Prošli puta smo se dogovorili ako se do utorka ništa ne pokrene, da ostajem u bolnici i vjerojatno ide carski za koji dan..
A kod mene se ništa nije pokrenulo, tako da spremam stvari 😭
Razlog tome je što je posteljica jako zrela i pocela je lagano propadati a beba mi je procijenjena na oko 3 kile, što znači da nije baš puno napredovala pa se dr boji da predugo ostane jer ne dobiva više 100% od mene. Indukcija nije opcija zbog cijelog postupka Ivf-a.. Što je meni skroz ok. 🤗
Bok,baš me zanima zašto nije opcija.
Ja.sam bila na potpomognutoj i išla na indukciju.
Držim fige svakako.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Sortiraj odgovore