Mary36 da, meni je prva beba kojoj se nije ni malo zurilo van 😂 indukcija je bila u 40+1 zbog gestacijskog, mislim da je i kod lucq ista stvar.Bejbe2018 meni je doktor rekao da pricekam godinu dana da ostanem trudna tj da porod bude cca 2god od carskog.
Tako isto i kod mene...imala sam jednom povišenu vrijednost i dali mi na Vuk vrhovcu dijagnozu gestacijski . Ali beba sad ima već tri i pol kg...tako da ono...ako još malo ostane još će dogurati do četiri 🤣 Cijelo vrijeme mi nakon pregleda curi čep, nadam se da će ipak samo krenuti... Uopće više ne mogu obaviti dužu šetnju koliko mi je nisko jer se upiškim .
Čestitke Yellowsubmarine🤎 bitno da je sada sve dobro
I mene ceka uskoro indukcija u Podobniku, isto me strah carskog ako se ne otvorim😏Je li ti prva beba ili? Kad i zašto ti ideš na indukciju? Sorry ak sam re udavila s pitanjima
Prva beba, gestacijski zbog jedne vrijednosti, indukcija na dan termina
Iako beba na zadnjem pregledu cak trbuhom tjedan manja za dob, sve ostalo u prosjeku...znaci ne bi trebala biti velika ali dijagnoza gd i eto..
Cure :) rodila sam 21.04. mog Bogu hvala zdravog djecaka. 2700g 50g. Pokreti su cili dan bili skoro nikakvi i jednostavno sam osjetila da nesto nije uredu. Na svoju incijativu sam otisla na pregled. Pupcana je imala cvor i dvaput omotana oko vrata i oko cijelog tijela. Morala sam na hitni carski 🥹 sada je sve uredu, polako se oporavljamo i to je to.
Cure koje cekate, svu vam sreću zelim!🧡
Ajme čestitke! ❤️ Super da si otišla i slušala sebe i da je sve na kraju sve dobro.
Samo polagano sad s oporavkom. 🙂
Joooj ti si mi bila neki orijentir, kao tjedan ispred mene termin, sad sam osvijestila da mogu i ja brzo! 🙈😁
2020. 👦🏻
I mene ceka uskoro indukcija u Podobniku, isto me strah carskog ako se ne otvorim😏Je li ti prva beba ili? Kad i zašto ti ideš na indukciju? Sorry ak sam re udavila s pitanjimaPrva beba, gestacijski zbog jedne vrijednosti, indukcija na dan termina
Iako beba na zadnjem pregledu cak trbuhom tjedan manja za dob, sve ostalo u prosjeku…znaci ne bi trebala biti velika ali dijagnoza gd i eto..
Baš su nas usosili s tih 5.1 🫣 Ja isto tako kao i ti, s tim da mi je povišena samo jednom bila ta prva vrijednost i to 5.1 🙄. Moja po veličini spada negdje u prosjek, a i glupo mi je bilo što su mi htjeli uvaliti tu dijetu od 1800 kalorija, a ja počela trudnoću s 52 kg, pa umrla bi od gladi da sam tako u trudnoći jela 🤣
Rođene bebe:
Anchii97 9.2.💙Vladimir
Malena 1122 14.2.💙Mark
Alexica 16.2.💙Adrian
Aniee 18.2.💙
JagodicaBobica96 18.2.💙Kaan
Martinaaa_ 19.2.💗Dora
Donna2022 20.2.💗Leona
12345M 20.2.💙Arton
lucijaa_ 25.2.💗
bejbe2018 27.2.💙
? Bubica1 28.2.💗
? Luce88 3.3.💙
Mema88 5.3.💗
posvudusavol2 7.3.💙
sophisticy 7.3.💗
tear_of_happiness 8.3.💙
? MAD ROSE 10.3.💙
cocinella 11.3.💗
Maša 12.3.💗 Lena
Bela23 16.3.💙
sirenita 17.3.💗 Eleonora
Lucy08 21.3.💙
Bananica80 22.3.💙
Anica88 27.3. 💗
sisy 28.3.💗
Zelena123 31.3.💙 Matej
lalllla 1.4.💗 Lea
WhiteOrchid 2.4.💗
Sandra25 5.4.💙
BlackRose 9.4.💗 Aria
Leptirica123 10.4.💙 David
pepapepa 11.4.💗
Mrva1104 12.4.💙
Baby.nb.3 16.4.💙
Yellowsubmarine 21.4.💙
_____________________Čekamo bebe:
Suncica13 13.4.💙
Malina 1302 13.4.💗
Tratinčica123 27.4. 💗 Aria
Mary36 28.4.💗 Vida
Nina_na 29.4.💗
Gemini1994 30.4.💙
LavicaBP 2.5.💗
Antonela2024 4.5.💙 David
amystiqa 11.5.💙
lucq 15.5.💗
2020. 👦🏻
I mene ceka uskoro indukcija u Podobniku, isto me strah carskog ako se ne otvorim😏Je li ti prva beba ili? Kad i zašto ti ideš na indukciju? Sorry ak sam re udavila s pitanjimaPrva beba, gestacijski zbog jedne vrijednosti, indukcija na dan termina
Iako beba na zadnjem pregledu cak trbuhom tjedan manja za dob, sve ostalo u prosjeku…znaci ne bi trebala biti velika ali dijagnoza gd i eto..Baš su nas usosili s tih 5.1 🫣 Ja isto tako kao i ti, s tim da mi je povišena samo jednom bila ta prva vrijednost i to 5.1 🙄. Moja po veličini spada negdje u prosjek, a i glupo mi je bilo što su mi htjeli uvaliti tu dijetu od 1800 kalorija, a ja počela trudnoću s 52 kg, pa umrla bi od gladi da sam tako u trudnoći jela 🤣
Meni je ona zadnja bila blago povisena, na kraju sam se ja i drzala te dijete ali stvarno sam malo kila dobila, sva sam mrsava i imam mali trbuh, svi misle da sam puno manje trudna, nadam se da je beba dosta dobila😅
Ali da ovo za 5.1 je stvarno uzas...
Iako beba na zadnjem pregledu cak trbuhom tjedan manja za dob, sve ostalo u prosjeku…znaci ne bi trebala biti velika ali dijagnoza gd i eto..Baš su nas usosili s tih 5.1 🫣 Ja isto tako kao i ti, s tim da mi je povišena samo jednom bila ta prva vrijednost i to 5.1 🙄. Moja po veličini spada negdje u prosjek, a i glupo mi je bilo što su mi htjeli uvaliti tu dijetu od 1800 kalorija, a ja počela trudnoću s 52 kg, pa umrla bi od gladi da sam tako u trudnoći jela 🤣Meni je ona zadnja bila blago povisena, na kraju sam se ja i drzala te dijete ali stvarno sam malo kila dobila, sva sam mrsava i imam mali trbuh, svi misle da sam puno manje trudna, nadam se da je beba dosta dobila😅
Ali da ovo za 5.1 je stvarno uzas…
Ja sam danas na vaganju bome imala 70 ali baš me briga jer napokon izgledam normalne debljine 🤣Bitno da beba nije prevelika.
Sortiraj odgovore
Najstariji