Hvala cure na odgovorima☺️. Znaci imamo jos vremena dosta. Ovo kao da mi je prvo dijete pa sve neke nedoumice i pitanja, ali potpuno drugacija trudnoca, prva je bila sva po P.S.-u, bez ikakvih problema😅
U prvoj sam do dan pred porod setala od 5 do 7km, a sad napravim 500 metara i doslovno umrem, a nista kila nisam dobila vise. Vama koje ste trudne vec 34, 35+, svaka cast, ja mislim da necu imati snage popeti se uz stepenice zgrade uskoro, posebno ovih dana kad su vrucine, srce mi kuca u grlu.
Cestitam WhiteOrchid na bebici, brz oporavak i uzivaj
I takodjer na dobrim pregledima😄
Ja sam jucer dosla s malom doma, noc je prosla super, dizala sam se na svaka 2-3 nahraniti ju. Vise me muce hormoni i sto vec imam malog sina od 16 mjeseci pa su mi svi osjecaji zbrckani… nadam se da ce sto prije proci da mogu uzivati u svemu
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Mene uhvatila žešća prehlada 🙄 uho, grlo, nos, sve zaštopano...netko je prije spomenuo isto ali ne sjećam se više tko tako da znaš da nisi jedina, ako je to utjeha 🤣
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Mene uhvatila žešća prehlada 🙄 uho, grlo, nos, sve zaštopano…netko je prije spomenuo isto ali ne sjećam se više tko tako da znaš da nisi jedina, ako je to utjeha 🤣
Ta sam 😅
Mene jučer hvatale kontrakcije malo jače nego inače ali baš nepravilne i smirile se poslije sat i pol tako da je očito i dalje pripremno. Malac uvijek poslije kontrakcija ima seansu lupkanja.
Danas je čak i baza datum, same četvorke 😂
Sandra kako si ti?
💙
Jutro svima!
Vidim da vas ima dosta što vas muče kontrakcije.. Mene već drugu noć hvataju kontrkcije, dosad su bile uvijek bezbolne, više nelagodne, ali ovaj put su baš bolne, traju po minutu i više, ali su isto nepravilni razmaci, promjenim položaj, ustanem prošetati, ali ne pomaže da prođe, i onda pred jutro samo od sebe prestane. I da, nos mi je uvijek navečer začepljen, ne znam zasto, a nisam prehlađena.. Svi koji ste blizu poroda, nadam se da će uskoro nešto pokreniti, vjerujem da je i vama već teško, ja jedva čekam da se porodim.. 😊❤️
Mene uhvatila žešća prehlada 🙄 uho, grlo, nos, sve zaštopano…netko je prije spomenuo isto ali ne sjećam se više tko tako da znaš da nisi jedina, ako je to utjeha 🤣Ta sam 😅
Mene jučer hvatale kontrakcije malo jače nego inače ali baš nepravilne i smirile se poslije sat i pol tako da je očito i dalje pripremno. Malac uvijek poslije kontrakcija ima seansu lupkanja.
Danas je čak i baza datum, same četvorke 😂
Sandra kako si ti?
Isto🤣 doslovno se nista ne dogadja , jucer ujutro mi je ispao sluzni cep i imala sam ciscenje, mozda me zaboluckalo par puta kroz dan. Jutros opet ciscenje i nista se ne događa😩😩😩
Sutra u 8 sam u bolnici
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jutro svima!
Vidim da vas ima dosta što vas muče kontrakcije.. Mene već drugu noć hvataju kontrkcije, dosad su bile uvijek bezbolne, više nelagodne, ali ovaj put su baš bolne, traju po minutu i više, ali su isto nepravilni razmaci, promjenim položaj, ustanem prošetati, ali ne pomaže da prođe, i onda pred jutro samo od sebe prestane. I da, nos mi je uvijek navečer začepljen, ne znam zasto, a nisam prehlađena.. Svi koji ste blizu poroda, nadam se da će uskoro nešto pokreniti, vjerujem da je i vama već teško, ja jedva čekam da se porodim.. 😊❤️
Nos ti je zacepljen od hormona, tzv.trudnicki rinitis, srecnica si ako ti se zacepi samo nocu i ako je pocelo pred kraj trudnoce. Meni je zacepljen vec 3 i po mjeseca i to konstantno bez minute otcepljenja osim kad otcepim sprejem, sto moram da bih mogla jesti, hodati, spavati. Isla kod orl, nema kakve terapije nisam dobila da bi se ispostavilo da nista ne moze pomoci sem poroda😅. A ima jos 7 i po nedelja do termina. Tako da, na porod, sprej za nos i ja.
Ja sam nocas opet imala proljev, vise me izludiše ta čišcčenja a nista se ne dogadja konkretno😫🤣
Suosjecam. I ja jucer opet proljev i nekakve kontrakcije i onda dalje nista. Ili nek krene ili nek ne pocinje jer ovo strasno umara 😔😂 a nekako imam osjecaj da ce mene to jos dobrih tjedan dana ako ne i duze muciti 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji