Čestitam Whiteorchid Ja se vratila s pregleda, danas je bila užasna gužva na sv.duhu tako da sam čekala 3h na pregled...već sam mislila da ću rodit tamo 🤣🤣
Sve je super, ovo što me rastura zdjelica od bolova kaže da je zato jer je curka već jaako nisko glavom u porođajnom kanalu pa da je to normalno, ima već skoro 3kg, plodne vode uredno i sve super. Doktorica je radila samo ulz i unatoč gužvi mi sve baš lijepo detaljno pokazala i objasnila tako da bi baš pohvalila dr.Orlović! 😊
Idući pregled 10.4.
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
WhiteOrchid cestitam! 🧡
Cure, super za preglede, nek su uredni i nek se pokrene kome sta treba 😅😃
Ja sam jutros malo vise bila aktivna za moju svakodnevnicu i sad mi otpada dole sve. LaviceBP mene ti isto tako dole doslovno rastura, evo pogotovo danas, rekla bi da nemogu niti hodati 😵💫 gin prosli tjedan govori da je to isto normala jer ce beba biti sve niže😅 ovo mi je druga trudnoca al u prvoj mi ovo nikad ovako nije bilo, niti na kraju🤷🏼♀️🤣
ČestitamWhiteorchidJa se vratila s pregleda, danas je bila užasna gužva na sv.duhu tako da sam čekala 3h na pregled…već sam mislila da ću rodit tamo 🤣🤣
Sve je super, ovo što me rastura zdjelica od bolova kaže da je zato jer je curka već jaako nisko glavom u porođajnom kanalu pa da je to normalno, ima već skoro 3kg, plodne vode uredno i sve super. Doktorica je radila samo ulz i unatoč gužvi mi sve baš lijepo detaljno pokazala i objasnila tako da bi baš pohvalila dr.Orlović! 😊
Idući pregled 10.4.
Mi bi se mogle i sresti u rodilištu ako moj urani mrvicu. Već sam Anicu upoznala u predrađaoni pa tko zna. 🤭Super cure za dobre preglede! 👌
2020. 👦🏻
WhiteOrchid cestitam! 🧡
Cure, super za preglede, nek su uredni i nek se pokrene kome sta treba 😅😃
Ja sam jutros malo vise bila aktivna za moju svakodnevnicu i sad mi otpada dole sve. LaviceBP mene ti isto tako dole doslovno rastura, evo pogotovo danas, rekla bi da nemogu niti hodati 😵💫 gin prosli tjedan govori da je to isto normala jer ce beba biti sve niže😅 ovo mi je druga trudnoca al u prvoj mi ovo nikad ovako nije bilo, niti na kraju🤷🏼♀️🤣
Ehh da, tako je meni bilo jučer, doslovno sam jedva do wca hodala koliko me sve bolilo, danas je malo bolje ali eto. Kaže zbog simfize i da ako će mi baš otežavati život da će me poslat na daljnje neke pretrage (što sam sve zaboravila jer - trudnički mozak 🙄). Sutra idem fizioterapeutu pa ću vidjet hoće mi ona išta pomoći i olakšati ili trpim još "malo" 🙈Amystiqa moguće! Nikad ne znaš kad će kome krenuti, možda budemo i skupa u sobi 🤣🤣
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Cure jel I vama ostala dijastaza nakon poroda? Meni je sada skoro mj dana od poroda i kad se stisnem kao u trbusnjak imam izbocinu kao valjak po duzini grozno izgleda Sretno svima u daljnjim pregledima i na porodima!
Meni je ovaj postpartum dosta tezak, ponajvise psihicki unatoc carskom rezu od kojeg sam se ekspresno oporavila. Psiha je tu puno veci izazov.
baby development in progress ~ 14.3.24.
Sortiraj odgovore
Najstariji