WhiteOrchid cestitaaam!! 🥰
Zelena super sto danas idete kuci. Nadam se da cete u toplini i opustenosti doma cim prije uspostaviti dojenje i ritam koji vama odgovara.
Sandra i BlackRose sretno!
Mene samo zdjelica boli jutros. I bas mi je falilo da se sad prehladim, kisem i nos zacepljen. Divota.
💙
Mrva, ja sam više puta čula i pročitala da kao "prehlada" može biti znak skorog poroda. 😜😃
Whiteorchid, čestitam! ❤️
.
Cure na pregledima, javite se i sretno!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Mrva, ja sam više puta čula i pročitala da kao "prehlada" može biti znak skorog poroda. 😜😃
Whiteorchid, čestitam! ❤️
.
Cure na pregledima, javite se i sretno!
A daj me nemoj 🤯😂
Nikad nista ne dobivam na nagradima ali me jutros docekala jedna, mozda je druga u rukama do kraja dana. Nista me ne bi cudilo 😂😂😂😂
💙
Hvala cure na čestitkama ❤️
Meni su u rađaoni bili dr. Zlopaša i Velena Radošević i oni su se potrudili maksimalno mi olakšati i potaknuti otvaranje. Rodila sam bez kapi dripa samo uz jednu dozu gela 👌
Sretno cure kojima kreće i samo hrabro, kad je najteže znajte da ste blizu cilju a onda se sve i zaboravi 😀
WhiteOrchid čestitam na malenoj curici, brz oporavak želim! 🥰❤️
Ja danas bila na pregledu u TA,danas sam 37+6,, više od 3 sata provela tamo kolika je gužva bila, radili mi samo ctg koji je ok, bez ikakvih trudova. Pregled mi nisu radili, to će sljedeći tjedan kad ponovno dođem..
Sinoć sam cijelu noć imala kontrakcije, ali ovaj put bolne, ali u nepravilnim razmacima, malo sam jučer više bila na nogama pa možda zato, s obzirom da je ctg bio danas ok..
Već mi je dosta ovog geganja,bolova, više bi se porodila, ali se ovaj moj malac neda, još ćemo se načekati očito.. 😂😂
Lista pregleda:
Antonela2024 4.4.Baby.nb.3 5.4.Mary36 10.4.
amystiqa 11.4.
Sretno cure!
🌺
…
Pišite mi termine pregleda za idući update.
Sljedeći pregled mi je 10.4.
Evo i ja sam obavila pregled. 2,5 sata cekanja 🙈
Sve je u redu, plodne vode ima, ctg ok (makar sam bila skoro sat vremena bez da su rekli zbog cega). Spomenula sam mu menstrualne bolove i veli da je tesko tu bilo sto prognozirati. Moze biti da se za par sati vratim s pravim trudovima, a moze biti i da se nista ne događa. Vaginalni pregled nije radio jer veli da taman i da sam otvorena 5cm, a nemam trudove, ionako bi me poslali doma u tim tjednima da cekam trudove.
Beba je procjenjena na cca 3200g, ali veli da je u rasponu od 2800 do 3600g prava tezina. Nekako cu tu vjerovati procjeni svojeg ginekologa jer ipak ima noviji ultrazvuk 😅
Sljedeci pregled imam 10.4. ako ne krene ranije
Čestitam Whiteorchid
Ja se vratila s pregleda, danas je bila užasna gužva na sv.duhu tako da sam čekala 3h na pregled...već sam mislila da ću rodit tamo 🤣🤣
Sve je super, ovo što me rastura zdjelica od bolova kaže da je zato jer je curka već jaako nisko glavom u porođajnom kanalu pa da je to normalno, ima već skoro 3kg, plodne vode uredno i sve super. Doktorica je radila samo ulz i unatoč gužvi mi sve baš lijepo detaljno pokazala i objasnila tako da bi baš pohvalila dr.Orlović! 😊
Idući pregled 10.4.
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
WhiteOrchid cestitam! 🧡
Cure, super za preglede, nek su uredni i nek se pokrene kome sta treba 😅😃
Ja sam jutros malo vise bila aktivna za moju svakodnevnicu i sad mi otpada dole sve. LaviceBP mene ti isto tako dole doslovno rastura, evo pogotovo danas, rekla bi da nemogu niti hodati 😵💫 gin prosli tjedan govori da je to isto normala jer ce beba biti sve niže😅 ovo mi je druga trudnoca al u prvoj mi ovo nikad ovako nije bilo, niti na kraju🤷🏼♀️🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji