Dobro jutro cure.Sedma sam nedelja,od sinoc sam primijetila blagi smedji iscjedak.Imala sam vec jedan spontani pa sam bas uplasena Sad cu zvati dr ali da potam je l koja od vas imala slicnoJa sam u 6 tjednu imala smedji iscjedak, prepisala mi je utrogestan (on je cuvar trudnoce) i sad je dobro, isto sam se prepala i odmah zvala tako da me i odmah narucila za pregled.. Mislim da ce i tebi mozda isto prepisat ili slicno tome tako da nemoj brinuti, sve ce biti dobro. 🙂
Ja vec uzimam utrogestan od 200 uvece samo.Ovih dana sam prehladila,mala je isto bila prehladjena pa sam se oko nje preforsirala mozda.Danas u 14 h sam kod dr.Nadam se najboljem.Hvala ti ♥️
Cure koje ste sad u 15 tjednu i vise. Kad ste saznale spol? 🙂
U prve dvi T negdje tako oko 15-17 TT… ovisi sve kako se bebač okrene :)
Dobro jutro cure.Sedma sam nedelja,od sinoc sam primijetila blagi smedji iscjedak.Imala sam vec jedan spontani pa sam bas uplasena Sad cu zvati dr ali da potam je l koja od vas imala slicnoJa sam u 6 tjednu imala smedji iscjedak, prepisala mi je utrogestan (on je cuvar trudnoce) i sad je dobro, isto sam se prepala i odmah zvala tako da me i odmah narucila za pregled.. Mislim da ce i tebi mozda isto prepisat ili slicno tome tako da nemoj brinuti, sve ce biti dobro. 🙂Ja vec uzimam utrogestan od 200 uvece samo.Ovih dana sam prehladila,mala je isto bila prehladjena pa sam se oko nje preforsirala mozda.Danas u 14 h sam kod dr.Nadam se najboljem.Hvala ti ♥️
Neka sve bude u redu, javi se nakon pregleda 🙏🏼😘
Dobro jutro cure.Sedma sam nedelja,od sinoc sam primijetila blagi smedji iscjedak.Imala sam vec jedan spontani pa sam bas uplasena Sad cu zvati dr ali da potam je l koja od vas imala slicno
Ako ides malo unatrag, mozes vidjeti da se meni isto desilo prosle sedmice.
Otisla sam odmah doktoru , sve je bilo okey.
Bila sam potpuno zatvorena.
Dobila sam magnezij i progesteron.
Krvarenje je stalo nakon 5 dana.
Bila sam u 12.sedmici
Monte, čim je samo smeđi iscjedak mislim da nije nikakav spontani. Vjerojatno će ti, ko i meni na uzv prikazat neki mali hematom. Ja sam imala u startu svježe crveno krvarenje i isto sam već mislila da je fajrunt. Normalno je da brineš, ali mislim da će te odlazak kod dr uvjeriti da je sve ok.
Hvala,nadam se ali kako sam vec imala spontani nisya dobro ne mogu da pomislim.Sad malo kao da se smirilo,jedva cekam pregled
Rutami smo svaki dan sve bolje hvala Bogu, do petka ćemo mirovati i nadam se da je to to (10 dana izolacije) i ne ponovilo se više. Stvarno se moramo početi dobro paziti i što manje okupljati i družiti..
Jako mi je žao😥stvarno se nadam da će krenuti na bolje i žao mi je što alternativa ne pomaze😔jeste pokušali za mučninu limunadu? Ili one lizalice za vožnju?Akane, hvalaa🥰jeste obavjestili možda ginekologa vezano za koronu? Jel vam prepisao kakve dodatne vitamine ili nešto? Planiram svakako otići izvaditi krv da provjerim da je sve kako treba.**Sinoć sam naišla na jednu ženskicu koja je snimala poklone za trudnice koje je dobivala u dmu, muilleru, bipi, hipp prije 2 i pol godine pa me zanima dal zna netko je toga još uvijek ima?🤩Ja sam se prijavila u Hipp ali nisam dobila ništa… Također sam preuzela paket za trudnice u DM-u, bitno je da imaš njihovu karticu, dođeš na blagajnu kažeš da si trudna i daš im tu karticu i oni ti daju paket.☺
https://www.hipp.hr/babyclub/vase-pogodnosti/Ovdje piše da se prilikom prijave unese očekivani datum poroda i da nakon toga stiže paket, tako je i meni bilo. Kasnije se po rođenju dobivaju još nekakve sitnice… i svaki mj kao neko pismo roditeljima.
Uh onda cu se nacekat, ja sam danas 8+3. A bas smo nestrpljivi i muz i ja.. 🙈i mi smo nestrpljivi… ja se nadam da će doktor znati ovako procjeniti na mini anomaly scanu:
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/kad-se-najranije-moze-otkriti-spol-djeteta-3955Da, ovo sam i ja citala. Pitam jer hocu cuti vise iskustva. Recimo moja sestra je saznala spol u 12 tt.
Ja sam saznala s 11+1, beba je tada bila velika 11+4.
Vidjela se spolna kvrzica kao sto pise u ovom clanku i po njoj je doktor odmah rekao da je curica i isto je potvrdio Harmony test.
Idem privatno na preglede pa je malo bolji UZV i gledali smo 2D i 3D.
Pola sata prije pregleda sam pojela cokoladicu da razbudim bebu, da bi bila aktivna i da uspijemo uloviti spol i uspjelo je pa eto preporuka za druge cure - pojedite pola sata prije pregleda nesto slatko pa cete povecati sanse da ce beba mijenjati polozaje tijekom pregleda 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cure koje ste sad u 15 tjednu i vise. Kad ste saznale spol? 🙂
U prvoj trudnoći sam spol saznala s 15+3, u ovoj sam išla na Nifty, pa sam znala već s 11 tjedana.
Hvala cure! 🤗
Dama svakako cu to primijeniti 🙈😊
Kada ti je sljedeci pregled? U kojem ces tjednu biti tada?
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Evo me sa pregleda.Dr kaze da je zq otkucaje jos rano ali da njoj djeluje da je sve ok,da je vitalno i da ne vidi nikakav problem.Meni se stanje ne pogorsava,kao da se smiruje,nadam se da je nesto prolazno
Sortiraj odgovore
Najstariji