Ja sam radila krvnu sliku, glukozu, krvnu grupu i antitijela. Također mi je radio briseve u 8om tjednu. Ali me nije ništa slao za hepatitis, prvi glas? Inače sam B- pa me opet čekaju vađenja antitijela da je sve u redu. Također i kombinirani. Slijedeći je anomaly scan 😄
Akane odmori samo 😊
6+0 srce kuca ❤️
Ja sam radila krvnu sliku, glukozu, krvnu grupu i antitijela. Također mi je radio briseve u 8om tjednu. Ali me nije ništa slao za hepatitis, prvi glas? Inače sam B- pa me opet čekaju vađenja antitijela da je sve u redu. Također i kombinirani. Slijedeći je anomaly scan 😄
Akane odmori samo 😊
Nemam pojma, meni je ovako došao nalaz. https://ibb.co/cYmwV47A briseve mi nije radio
Hi zene :)
Koje kapi za nos koristite (osim Aqua Maris)?
U ljekarni su mi dali Sterimar, mislim da je isto kao Aqua Maris. Rekli su mi da samo te na bazi morske vide/fizioloske smijem koristiti 🤷♀️
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ruta ne znam imaš li kući inhalator tipa omron, u njega ide samo foziološka, i dosta pomaže. Svakako će ti trebati za bebu 😏Plus su mi super oni mali ručni u koje se ulije ono mentol kinesko ulje
Ništa mi to ne pomaže...
Imam kod kuće Xilometazolin, ali on nije siguran.
Kapi na bazi morske vode mi ne pomazu...
Bila sam u kontaktu sa zarazenom osobom, vjerojatno je korona.
Ništa mi to ne pomaže…
Kapi na bazi morske vode mi ne pomazu…
Ja sam si mazala ispod nosa balzam Balm by jela, a imaš i neke druge u ljekarni. Sve je namijenjeno za djecu i ne može ti ništa štetiti.
Brz oporavak! 🍀
Ništa mi to ne pomaže…
Bila sam u kontaktu sa zarazenom osobom, vjerojatno je korona.Ja sam si mazala ispod nosa balzam Balm by jela, a imaš i neke druge u ljekarni. Sve je namijenjeno za djecu i ne može ti ništa štetiti.
Brz oporavak! 🍀
Hvala ti na savjetu.
Muz mi je kupio Mentol bonbone Rucola i trenutno mi pomazu...
Valjda bude bolje.
Imala sam strasnu grlobolju, ali danas je to vec bolje.
Ništa mi to ne pomaže…
I ja ju imam, zaručnik ima simptome od utorka ja nešto malo kasnije ali smo i dalje pozitivni… pokušajte se pariti s kamilicom nas je to spašavalo, prekrijem se s ručnikom iznad posude i udišem koliko mogu. Nos mi je bio strašno začepljen toliko da me glava boljela. A za grlo sam pila cvijet maslačka i secer, i secer i mlijeko rastopljeni stvarno je spas. Želim vam da što prije ozdravite i da se simptomi smanje 🙏
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
@Mia21998 Kako se drzite?
Meni je sinoc bila jedna od najtezih noci u zivotu sto se tice fizickog zdravlja.
Danas cu kupiti Oksometazolin (poznati operil) on ne prodire u placentu za razliku od Ksilometazolina za kojeg se ne zna da li prodire u placentu.
Meni zaista nijedna alternativa ne pomaze, jako sam se namucila sinoc.
Trenutno imam strasnu mucninu kakvu jos nikada nisam imala u trudnoći. 🤰😔
Onaj period od 12 sedmica smo pregurali bez teskih mucnina i povracanja, ovo povezujem sa koronom.
Sortiraj odgovore
Najstariji