Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aider28
    19. Rujan 2022. 17:59

Ja sam radila krvnu sliku, glukozu, krvnu grupu i antitijela. Također mi je radio briseve u 8om tjednu. Ali me nije ništa slao za hepatitis, prvi glas? Inače sam B- pa me opet čekaju vađenja antitijela da je sve u redu. Također i kombinirani.  Slijedeći je anomaly scan 😄
    Akane odmori samo 😊

6+0 srce kuca ❤️

Rose.
    19. Rujan 2022. 18:10

aider28

Ja sam radila krvnu sliku, glukozu, krvnu grupu i antitijela. Također mi je radio briseve u 8om tjednu. Ali me nije ništa slao za hepatitis, prvi glas? Inače sam B- pa me opet čekaju vađenja antitijela da je sve u redu. Također i kombinirani. Slijedeći je anomaly scan 😄
    Akane odmori samo 😊

Nemam pojma, meni je ovako došao nalaz. https://ibb.co/cYmwV47A briseve mi nije radio

ruta
    19. Rujan 2022. 21:20

Hi zene :)
    Koje kapi za nos koristite (osim Aqua Maris)? 

• DaMa_21
    19. Rujan 2022. 21:56

ruta

Hi zene :)
    Koje kapi za nos koristite (osim Aqua Maris)?

U ljekarni su mi dali Sterimar, mislim da je isto kao Aqua Maris. Rekli su mi da samo te na bazi morske vide/fizioloske smijem koristiti 🤷‍♀️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    19. Rujan 2022. 22:10

Ruta ne znam imaš li kući inhalator tipa omron, u njega ide samo foziološka, i dosta pomaže. Svakako će ti trebati za bebu  😏Plus su mi super oni mali ručni u koje se ulije ono mentol kinesko ulje

ruta
    20. Rujan 2022. 20:30

Ništa mi to ne pomaže...
    Imam kod kuće Xilometazolin, ali on nije siguran.
    Kapi na bazi morske vode mi ne pomazu... 
    Bila sam u kontaktu sa zarazenom osobom, vjerojatno je korona.

Ledolina
    20. Rujan 2022. 20:57

ruta

Ništa mi to ne pomaže…
    Kapi na bazi morske vode mi ne pomazu…

Ja sam si mazala ispod nosa balzam Balm by jela, a imaš i neke druge u ljekarni. Sve je namijenjeno za djecu i ne može ti ništa štetiti.
    Brz oporavak! 🍀

ruta
    20. Rujan 2022. 21:02

Ledolina

ruta

Ništa mi to ne pomaže…
    Ja sam si mazala ispod nosa balzam Balm by jela, a imaš i neke druge u ljekarni. Sve je namijenjeno za djecu i ne može ti ništa štetiti.
    Brz oporavak! 🍀

Hvala ti na savjetu.
    Muz mi je kupio Mentol bonbone Rucola i trenutno mi pomazu... 
    Valjda bude bolje.
    Imala sam strasnu grlobolju, ali danas je to vec bolje.

Mia21998 🔆
    20. Rujan 2022. 22:23

ruta

Ništa mi to ne pomaže…

I ja ju imam, zaručnik ima simptome od utorka ja nešto malo kasnije ali smo i dalje pozitivni… pokušajte se pariti s kamilicom nas je to spašavalo, prekrijem se s ručnikom iznad posude i udišem koliko mogu. Nos mi je bio strašno začepljen toliko da me glava boljela. A za grlo sam pila cvijet maslačka i secer, i secer i mlijeko rastopljeni stvarno je spas. Želim vam da što prije ozdravite i da se simptomi smanje 🙏

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

ruta
    21. Rujan 2022. 06:08

@Mia21998 Kako se drzite? 
    Meni je sinoc bila jedna od najtezih noci u zivotu sto se tice fizickog zdravlja.
    Danas cu kupiti Oksometazolin (poznati operil) on ne prodire u placentu za razliku od Ksilometazolina za kojeg se ne zna da li prodire u placentu.
    Meni zaista nijedna alternativa ne pomaze, jako sam se namucila sinoc.
    Trenutno imam strasnu mucninu kakvu jos nikada nisam imala u trudnoći. 🤰😔
    Onaj period od 12 sedmica smo pregurali bez teskih mucnina i povracanja, ovo povezujem sa koronom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.