Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    montenegrina
    21. Rujan 2022. 16:55

maro2811

montenegrina

Evo me sa pregleda.Dr kaze da je zq otkucaje jos rano ali da njoj djeluje da je sve ok,da je vitalno i da ne vidi nikakav problem.Meni se stanje ne pogorsava,kao da se smiruje,nadam se da je nesto prolazno
    Koliko si trudna sad?

6+3 ali s obzirom da su mi ciklusi na 30 dana kaze da je rano za otkucaje 

montenegrina
    21. Rujan 2022. 17:20

marija_1994

montenegrina

maro2811

montenegrina

Evo me sa pregleda.Dr kaze da je zq otkucaje jos rano ali da njoj djeluje da je sve ok,da je vitalno i da ne vidi nikakav problem.Meni se stanje ne pogorsava,kao da se smiruje,nadam se da je nesto prolazno
    Koliko si trudna sad?
    6+3 ali s obzirom da su mi ciklusi na 30 dana kaze da je rano za otkucaje
    Tako ti je i meni bilo, s tim da su meni ciklusi oko 31 dan, srce se culo sa 6+5.

U ponedeljak idem opet ako se nesto ne pogorsa pa cemo vidjeti..

Beban
    21. Rujan 2022. 18:57

Rose dobro sam, davno sam bila na pregledu i idem opet tek polovinom oktobra pa sam nemirna ali povremeno mi se ucini da osecam bebu pa se smirim, danas sam puno radila pa nisam ni osetila pa se uznemirim i u krug... drago mi je da su sve zenice dobro, nadam se da cemo sve ostati na broju do kraja!
    Sto se krvarenja tice imala sam ih od pre ockivanog ciklusa do desete nedelje, raznih boja i intenziteta a eto na poslednjem pregledu sa dvanaest nedelja bilo je sve savrseno, posteljica nisko pa verovatno zbog toga...
    Srecno svima!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• DaMa_21
    21. Rujan 2022. 20:39

marija_1994

DaMa_21

marija_1994

Hvala cure! 🤗
    Dama svakako cu to primijeniti 🙈😊
    Kada ti je sljedeci pregled? U kojem ces tjednu biti tada?
    Sutra idem ujutro, bit cu 8+4.

Javi se nakon pregleda kako je proslo 🤞
    Jos je rano za spol, ali na pregledu nakon toga bi se moglo vidjeti 😁
    Meni je isto ujutro pregled :)

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    22. Rujan 2022. 08:37

Jutro!
    Cure sretno na pregledima 🤗 nek su bebice zdrave i nek dobro napreduju ❤️
    Ja sam džabalebarila zadnja dva dana jer nisam bila od volje za ništa, al sam navečer konačno javila mami i tati da sam trudna, i bilo im je jako drago, što mi je skroz diglo raspoloženje, jer sam se nekako bojala da će reakcija bit "što ti je to trebalo". Al bilo je upravo suprotno i sad mi je nekako lakše. 
    Malo sam u zaostatku s poslom, tako da se danas intenzivno družim s laptopom. 
    Klince sam isto uspjela pridobit, pričala sam im kako su bebe smiješne, da ne znaju ništa, da kako su me oni kad su bili bebe i popišali i pobljucali, kako nisu mogli niti sjedit niti hodat, sve sam im to i izdemonstrirala. To im je bilo toliko smješno da sad samo o bebi žele pričati 😂 pa sam im na aplikaciji pokazala kako beba sad izgleda, kako će rasti i tralala... Bilo je sve super do pitanja, a kuda beba izlazi van? Jel ju moraš pokakiti?  😂 reko sine, kuda je ušla, tuda će i izać ☺️Kako se vi danas osjećate? 🤗
    Mogle bi uskoro i listu neku ispisat da se lakše popratimo 

Nina187
    22. Rujan 2022. 08:47

Akane

Jutro!
    Cure sretno na pregledima 🤗 nek su bebice zdrave i nek dobro napreduju ❤️
    Ja sam džabalebarila zadnja dva dana jer nisam bila od volje za ništa, al sam navečer konačno javila mami i tati da sam trudna, i bilo im je jako drago, što mi je skroz diglo raspoloženje, jer sam se nekako bojala da će reakcija bit "što ti je to trebalo". Al bilo je upravo suprotno i sad mi je nekako lakše.
    Malo sam u zaostatku s poslom, tako da se danas intenzivno družim s laptopom.
    Klince sam isto uspjela pridobit, pričala sam im kako su bebe smiješne, da ne znaju ništa, da kako su me oni kad su bili bebe i popišali i pobljucali, kako nisu mogli niti sjedit niti hodat, sve sam im to i izdemonstrirala. To im je bilo toliko smješno da sad samo o bebi žele pričati 😂 pa sam im na aplikaciji pokazala kako beba sad izgleda, kako će rasti i tralala… Bilo je sve super do pitanja, a kuda beba izlazi van? Jel ju moraš pokakiti? 😂 reko sine, kuda je ušla, tuda će i izać ☺️Kako se vi danas osjećate? 🤗
    Mogle bi uskoro i listu neku ispisat da se lakše popratimo

E tako i meni moj mali, stalno neka pitanja postavlja. Kako mu je koji dan, jedan dan želi seku, drugi ne. Pa kad će doći seka, kako ću ja to roditi seku, zašto moram u bolnicu. Presmiješan je s pitanjima  Mislim da bi bilo najlakše da se napravi grupa na fejsu, tamo je lakše sve popratit, ako se većina slaže. Cure koje nemaju fejs mogu napraviti neki profil u tu svrhu, mislim da bi bilo bolje jer se može napraviti tablica termina i pinati na vrhu. Također kada bi sve cure ušle, grupa se može zatvoriti/napraviti tajnom.

kk1109
    22. Rujan 2022. 09:11

Cure sretno na pregledimaaa, vjerujem da je sve super, al javite kako je proslo 🤗🤗🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Akane
    22. Rujan 2022. 10:02

Super, ne znam koliko nas uopće ima aktivnih, nek svaka za sebe napiše termin/spol/grad pa ćemo sastavljat i upotpunjavat listu. Sigurno će nam se još cura pridužit 🤗
    Dakle termin 07.05./Zadar/spol još ne znamo
    Fejs nije loša ideja, i svakako bih podržala da ga imam, no ugasila sam ga još na fakultetu i neda mi se vraćati 😅
    Ovdje smo ionako anonimne.
    Bubamaza, ja sam imala očekivanja da ljudi neće baš reagirat dobro na treću trudnoću, obzirom i na dugu pauzu od zadnjeg djeteta i zbog toga što sam pomalo karijerist s dinamičnim poslom. Ali izgleda da su svi super prihvatili novosti 🥳

Rose.
    22. Rujan 2022. 10:18

08.03. / Rijeka / dečko 

Rose.
    22. Rujan 2022. 10:20

I meni se više sviđa ovdje.
    Sto se tiče okoline i trećeg, pa da, malo je bilo u glavi kako će reagirati, al onda mi je došlo u glavu kako je to naša odluka, i mi sami odgajamo našu djecu, da nas baš briga sto će ko reci i pričati 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.