Pozdrav cure,
Ja sam danas imala pregled, sve je ok. Izgleda da nam nakon dva dečka dolazi curica 🎀 😍
Beba se nije namjestila najbolje za pregled, i pupkovina je baš među nogicama ali doktorica kaže curica. Meni se učinila malo nesigurnom ali je upisala u trudničku pa eto valjda je. Na idućem pregledu će mi vjerojatno moći potvrditi 100% pa eto ako vodite listu, stavite za sad curica pa ćemo vidjeti 😊Ajde da i mama dobije pojačanje u kući 😃😃🤞🏻👌🏻 Odlično 🥳🥳
Baš to! 😁😁 Veselimo se svi skupa 🥳🥰
Ne znam kako vi, ali ja sam bas jako smirena nakon proslog pregleda. Uopce vise nemam nervozu pred pregled niti brinem, imam nekako osjecaj da je sve super 😁
Inace nisam takva, anksioznija sam i prvih 12 tjedana sam se jako brinula, povracalo mi se od straha prije pregleda tako da me ovo bas cudi, ali mi je svakako draze da sam ovako opustena i pozitivna.
Jel i vama ostalima koje ste prosle 12. tjedan tako?
Pa svakako je lakše kad se ajmo reći pređe to kako kažu “kritično” razdoblje, i sad mi nekako i brže ide sve, čekam prve udarce, pa smo kroz mjesec dana već na pola T, pa gledanje stvari, kupovina… meni je u svakom slučaju zanimljivije kako vrijeme odmiče, i istina da je prvih 12 tjedana bilo sve samo ne uživanje u trudnoći. Od simptoma, mučnina, svega…
I ne znam kako vama, ali meni je trbuh pred par dana preko noći narastao 😅
Ne znam kako vi, ali ja sam bas jako smirena nakon proslog pregleda. Uopce vise nemam nervozu pred pregled niti brinem, imam nekako osjecaj da je sve super 😁
Inace nisam takva, anksioznija sam i prvih 12 tjedana sam se jako brinula, povracalo mi se od straha prije pregleda tako da me ovo bas cudi, ali mi je svakako draze da sam ovako opustena i pozitivna.
Jel i vama ostalima koje ste prosle 12. tjedan tako?Pa svakako je lakše kad se ajmo reći pređe to kako kažu “kritično” razdoblje, i sad mi nekako i brže ide sve, čekam prve udarce, pa smo kroz mjesec dana već na pola T, pa gledanje stvari, kupovina… meni je u svakom slučaju zanimljivije kako vrijeme odmiče, i istina da je prvih 12 tjedana bilo sve samo ne uživanje u trudnoći. Od simptoma, mučnina, svega…
I ne znam kako vama, ali meni je trbuh pred par dana preko noći narastao 😅
I meni tako na mahove raste trbuh kao u periodima, samo skužim, pa danas mi je puno veći nego do sada, onda je mir jedno 10-ak dana pa opet
Što vrijeme više odmiče, to je trudnoća sigurnija. U prvoj se nisam tako brinula prije pregleda, ali u ovoj da. Imam želučanu nervozu taj dan od brige hoće li sve biti u redu s bebicom.
03.03, Novi Sad, decak
Kk tako ti zavidim, ucini se i meni da osetim neki blagi udarac u donjem delu stomaka ili golicanje po jajnicima ali ne znam da li umisljam, a dok sam previse aktivna pa ne stignem osluskivati krene briga...
DaMa eto ti odgovora, nazalost nisam mirnija, posle svakog pregleda sam mirna koji dan i pocnu strahovi, kad budem sigurna u pokrete brinucu ako ih ne osetim duze... kad izgubis bebu u vecim nedeljama bas je tesko, mada verujem da ce ovaj put biti sve kako treba!
Rose joj da, i meni se mucnina svela na retko, energija se vraca a zelja za opremanjem bebi stvarima me nije ni napustala pa sad bas jedva cekam, a inace moj stomacic se vec solidno vidi, svi koji me znaju i znaju kako izgledam inace vec pitaju...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Kk1109 je tu s nama po terminima, mislim i da maki ako sam dobro upamtila?
Nema je neko vrijeme na forumu, nadam se da je sve dobro. 🙏🏼🥰Tu sam, tu sam 🤗🤗
Malo sam slabije aktivna, organiziramo svadbu prije nego beba dode pa sam malo u strci 😅
Meni ne termin 05.03 /ZG, Vingoradska/ Decko 💙Znaci ima nas jos 😂
Mi smo trebali imati svadbu u 4. mjesecu iduce godine, ali zbog trudnoce smo morali pomaknuti. Prosli tjedan smo pomaknuli termin na 10. mj 2023. ali smo odlucili kod maticara odraditi vjencanje na isti dan ove godine. To smo sve odlucili u cetvrtak navecer tako da smo doslovno u petak u par sati sve organizirali, predali zahtjev maticnom uredu da nam odobre vjencanje za manje od 30 dana i za 3tj se zenimo 🙈
I mi isto tako, organiziramo sad za nekih 70ak ljudi poslje neku veceru i tak sitnice, a iduce godine rpava svadba 😅 nama je termin 22.10 :)
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Evo me s pregleda, sve je odlicno, curka super napreduje, ima 9,6cm i 100 grama 😁
Meni je ok i fejs i lista ovdje, od 1.10. sam na mirovanju pa ju mogu od tad preuzeti jer cu imati vremena :)
⏱️ termin je 22.3.
🏥 Zagreb, Vinogradska
💕 Spol: curicaOdlicnoooo, samo neka ljepotica i dalje ljepo napreduje 🤗🤗❤️Ostale cure, kak ste? Imate li i dalje kakvih simptoma ili je doslo vrijeme za malo mira? 😅😅
Ja svog malisana sve cesce osjetim, jedva cekam da postanu to pravi udarci 🤗❤️Malo mira ovih dana… napokon 🤪
Nema više cjelodnevnih mučnina, tu i tamo neko brzinsko 🤮 ako nešto sjedne krivo, ali tip top kako je bilo 🥴Baš lijepo da osjećaš bebača već sada, jel ti posteljica vjerojatno iza?
Moja je naprijed, nekad pomislim da osjetim, a ono budu samo crijeva 🤣 prvo dvoje sam dosta kasno osjetila, pa sada nikako dočekati 😅
Da da, iza je posteljicaaa 🤗
A koje je uopce razlika osim polozaja? Ovako bi mi bilo logicnije da se kanije osjeti ako je iza, a prije ako je naprijed al ocito sam pobrkalaa 😅😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
03.03, Novi Sad, decak
Kk tako ti zavidim, ucini se i meni da osetim neki blagi udarac u donjem delu stomaka ili golicanje po jajnicima ali ne znam da li umisljam, a dok sam previse aktivna pa ne stignem osluskivati krene briga…
DaMa eto ti odgovora, nazalost nisam mirnija, posle svakog pregleda sam mirna koji dan i pocnu strahovi, kad budem sigurna u pokrete brinucu ako ih ne osetim duze… kad izgubis bebu u vecim nedeljama bas je tesko, mada verujem da ce ovaj put biti sve kako treba!
Rose joj da, i meni se mucnina svela na retko, energija se vraca a zelja za opremanjem bebi stvarima me nije ni napustala pa sad bas jedva cekam, a inace moj stomacic se vec solidno vidi, svi koji me znaju i znaju kako izgledam inace vec pitaju…
Jos maloooo i ti cess ne brinii, sasvim je normalno da u ovim tj neko osjeti neko nee....
Sta se straha ticee daa, to definitivno. Kako smo izgubili bebicu u 18tt prosli put vec sad znam malo piknut trbuh sa se malisa javi samo , a onda ga pustim natrag da spava😅
Nekako si mislim da kad prode idici tjedan , da ce bit lakse psihickii🥺🥺
Al evo draga mojaa, presle smo na lijepe temee, tako da brigu treba sto prije izbacit iz glave i uzivat ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Mucnice su i dalje tu pogotovo popodne i uvece ali pre je znalo biti samo ujutru malo, danas sam zapazila da imam povecan sekret i on nije normalne bele boje, vec je zut pomalo, danas idem kod ginekologa iako 4.10 imam kod ginekologice zakazan termin, ne zelim da cekam i rizikujem
❤️
Nina
19yr
prva🤰🏻
12 tj
16.05.23 👩🏻🍼
Ja sam se jako brinula prvih 12 tjedana, isto me je bilo jakojako strah prije svakog pregleda, ali nakon sto sam obavila mini anomaly scan se napokon osjecam mirno i uzivam i isto imam osjecaj da je sve kako treba biti 🥰
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Sortiraj odgovore
Najstariji