Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    18. Rujan 2022. 09:48

Stuuuuudenticaaaaa

Nadam se da ćeš naći ona koja će tebi odgovarati, to je najbitnije☺☺☺
    Može link krevetića? Hvala unaprijed☺

Imam još uvijek dosta vremena za razmisliti i dobro istražiti 🙌 evo link https://www.xxxlesnina.hr/p/fillikid-djecji-krevetic-grow-004940013801 mi smo dobili još na taj popust 10%, nastavak za razvlačenje, dva madraca i dvije plahtice. 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• DaMa_21
    18. Rujan 2022. 10:28

kk1109

Cure, jel planira koja od vas na 4D ili 5D uzv? U kojem tjednu bi bilo najbolje napravit prvi, a da se moze lijepo vidjet bebac?
    Jel koristite onaj baby watcher? Kolko sam skuzila nije bas najbolja solucija s njim svako malo slusat srceko (1 tjedno je prihavtljivo) jer steti pa se premisljam jel bi ga nabavila ili ne 😅

Meni doktot ima 4D i ukljuci mi na pregledu da vidimo bebicu, kombinira 2D/3D/4D. 
    Baby watcher mi je posudila sestra i do sada sam ga 2x ukljucila na minutu da cujem bebu. Ali mislim da nije najpametnija stvar kad je netko u panici ili ima strah jer neces mozda uvijek naci otkucaje i to moze onda napraviti samo jos gore.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Akane
    18. Rujan 2022. 16:00

Pozdrav svima!
    Nadam se da vam se mogu pridružiti u isčekivanju. 
    35g, treća trudnoća, imam već dva sina 6 i 8g. 
    Taman danas zaokružila 7tt, na mirovanju sam zbog malog hematoma. Nadam se da će mi u ponedjeljak na kontroli skinut taj križ, jer mi je mirovanje smrtna kazna 😅
    Vidim da pišete o nabavi potrepština, mi ćemo isto morat uzet neki novi krevetić, stari se raspao. Ostalo manje više imam, poslužit će. 
    Također sam malo u dilemi kada i kako reć šefu, obzirom da sam jedina svoje struke u firmi, i količinski radim posao za dvoje, šef već neko vrijeme pokušava naći još nekog, ali do sad bezuspješno. Inače je odnos ili smo si super ili se koljemo, gotovo da nema između 😅. Sad me radi tog hematoma dr stavila na mirovanje, i ne znam koliko dugo ću morat bit kući. Potraje li ovo, morat ću otvorit karte proje nego sam mislila.
    Želim vam svima školske trudnoće i zdrave bebice.  ❤️

Mia21998 🔆
    18. Rujan 2022. 18:03

maro2811

Takav sličan sam ja rekla ima 3 godine da ću imati kada sam vidjela na instagramu. Samo od comfortbaby, on je 7 u 1 i odmah je i stol za presvlačenje itd., a cijena je isto tu negdje. Ali kad bude vrijeme ću detaljno istražit sve opcije, ali stvarno najljepši krevetići.

Ako mislimo na isti onda vam on izlazi iz prodaje i više ga nema😔 jer smo i mi željeli taj krevetić koji “raste sa bebom”, kupuju se razni nastavci  i može bit krevetić do 186cm procijenjen za dijete od 4-10 godina, no objasnili su nam da je to cijena samo jednog nastavka (najmanjeg) a ostali nastavci se dodatno plaćaju i cijena im je okvirno  2.000.00 kuna sa madracem. Pokušajte si vi još svakako provjeriti ali taj krevetić mi je bio san snova! 😍 Tako da nam je jedina opcija bila ovaj krevetić sa dva nastavka za te novce jer i njega više neće proizvoditi ima ga za kupiti  samo do kraja mjeseca  😏

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Akane
    18. Rujan 2022. 18:45

bubamazzzza

Heeej u mene je s poslom identicna situacija,radim u vrlo uspjesnoj firmi na u izvozima proizvoda za strano trziste. Odgovorno i zahtjevno. s pregleda sam odmah zvala da kazem sto je i kako je iskreno jer se trebalo brzo reagirat da se obuci neko od osoba iz drugog sektora i preuzme. Nisam htjela odgadat jer ce do toga svakako doc. Mudro sam zvala jednog od blazih direktora 😅 a sto je mogao,cestitao mi i pozelio sve najbolje. Tu i tamo od doma jos uletim kad zagusti dok se ne snadu. Nitko nije ne zamjenjiv 😄

Mudro zboriš, ja sam mislila odugovlačit dok se ne krene nazirat trbuh😅 termin mi je 07.05. i mislila sam radit tamo negdje do 3.mj. Sad mi je ovaj hematom malo pomrsio planove, i budem li morala nastavit mirovanje, morat ću otvoriti komplikacije i nema hoću-neću. Jedino mogu isto sve od doma radit. Vidjet ćemo kako će pasti grah.
    Žene koje tražite krevetiće, ne znam kakve ste za second-hand stvari, baby stvari se jako kratko koriste i ima super očuvanih stvari na njuškalu. Inače je takav ovalni krevetić originalno imao Stokke, polovni se može naći za oko 2000kn sa svime. 
    #bubamazzzza kako su dečki dočekali vijesti o prinovi? 

aider28
    18. Rujan 2022. 19:14

kk1109

Cure, jel planira koja od vas na 4D ili 5D uzv? U kojem tjednu bi bilo najbolje napravit prvi, a da se moze lijepo vidjet bebac?
    Jel koristite onaj baby watcher? Kolko sam skuzila nije bas najbolja solucija s njim svako malo slusat srceko (1 tjedno je prihavtljivo) jer steti pa se premisljam jel bi ga nabavila ili ne 😅

Ja koristim baby watcher od 8 tjedna čak i  već sam onda našla otkucaje. Sada ga koristim svakih dan, dva. Nije štetan, u bolnici dok si na čuvanju ti ga isto svaki dan spajaju. Visoko rizična je trudnoća i da ga nemam, izludjela bih. Prvih tjedana je trebalo malo da nađem bebicu, zadnja 3 već znam gdje je i iste sekunde kad prislonim kuca srculence, uvijek su otkucaji bebe uglavnom preko 120. Nama su oko 140-150 😄
    Mi smo išli na izvanredni pregled jer sam već dobila kontrakcije, tako da sam sad na duphastonu 3x2 i ugtrogestanu. Beba je veća opet za 2 tjedna, mjeri kao 15 i pol tjedana, mislim da skoro 10cm 😊 al mi nije htio rec spol, nije se ni potrudio pogledati 😖

6+0 srce kuca ❤️

aider28
    18. Rujan 2022. 19:17

A što se tiče stvarčica, dobila sam robicu do jedno 4. godine 😂 ali za curicu. Dobro, mi svi nekako osjećamo da je curica  pa eto nadamo se da bude tako. Moramo zapravo kupiti još komodu i kinderbet. I kozmetiku, pelene itd, ali to ćemo zadnje. Iskreno, ja bih odmah sve pokupovala i preslagivala slijedećih par mjeseci, ali nekako se obuzdavam😬😬 

6+0 srce kuca ❤️

• DaMa_21
    18. Rujan 2022. 21:38

Stuuuuudenticaaaaa

Dragee moje, moram vam se pohvalitiii..Kako sam danas neprestano učila za ispit sutra.. Odustala sam od učenja, naslonila se na stolicu i onako stavila ruke na trbuh i razmišljala kako ću ja sa ispitom sutra. I BAM osjetim ju! Baš me jako udarila za tako malu bebu (mislila sam da mi se učinilo), kad je opet to napravila samo blaže dva puta. Onda sam išla k svojoj majci da stavi ona svoju ruku i da mi ona potvrdi! I nju je udarila i dobro se osjetilo, kaže mama da mi je curica življa i jaka. Danas mi je prvi put sa 17 +1 kako sam ju osjetila☺☺☺ Prije ne znam da li sam osjećala jer sam sve pripisivala plinovima i crijevima, ali sad ovo☺ To se stvarno osjetilo s obzirom da mi je posteljica sprijeda i da je još mala beba☺ Mada na svakom UZV mi je beba starija za tj ili tj i pol. Nadam se da ćete i vi biti ovako jednako uzbuđene ko i ja kada budete prvi put osjetile bebu☺☺☺☺☺

Ajmeee predivno 😍😍😍 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    18. Rujan 2022. 21:39

aider28

kk1109

Ja koristim baby watcher od 8 tjedna čak i već sam onda našla otkucaje. Sada ga koristim svakih dan, dva. Nije štetan, u bolnici dok si na čuvanju ti ga isto svaki dan spajaju. Visoko rizična je trudnoća i da ga nemam, izludjela bih. Prvih tjedana je trebalo malo da nađem bebicu, zadnja 3 već znam gdje je i iste sekunde kad prislonim kuca srculence, uvijek su otkucaji bebe uglavnom preko 120. Nama su oko 140-150 😄
    Mi smo išli na izvanredni pregled jer sam već dobila kontrakcije, tako da sam sad na duphastonu 3x2 i ugtrogestanu. Beba je veća opet za 2 tjedna, mjeri kao 15 i pol tjedana, mislim da skoro 10cm 😊 al mi nije htio rec spol, nije se ni potrudio pogledati 😖

Cuvaj se i odmaraj 😘
    Kako si prepoznala kontrakcije, kako izgledaju ovako rano?

03/2023 N💕

Hedwig.Z
    18. Rujan 2022. 22:16

Pozdrav cure,
    Vidim da ste sve dobro i bas mi je drago 🥰
    Ja sam prekjucer bila na drugom pregledu, obavili smo kombinirani probir, kaze doktor je je beba super beba, bas me razveselio 🥰 
    Između mojih ce biti 1godina i 8mjeseci. Curica mi sada ima 15mjeseci i kad ju pitam tko je mami u trbuhu kaze beba, pa ju kao mazi, iako to vise slici na udaranje 😅 
    Ja sam vec na godisnjem, kad zavrsi otvaram komplikacije. Jos dok sam na porodiljnom sa curom bila sam rekla sefovima da planiram odmah drugu trudnocu tako da se nitko nije iznenadio previse. 
    Mi imamo kolica Joie Chrome 3u1, dobra su mi bila. Iako sad razmisljam uzeti druga jer ova nemaju bas dugu rucku, a mislim uzeti buggy board za stariju curku pa mislim da bi noge zapinjale. Ali o tom potom, gledati cu za Black Friday ako bude sto na popustu, gledala sam sad Joolz Day+. A u Lesnini ima sad Cybex Balios S Lux na akciji za 5000kn, 3u1, to je super cijena, ali samo u crnoj boji. Kazu da su super kolica, jedna od popularnijih. Do kraja mjeseca je akcija pa eto ako nekom treba. 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.