Devojke, kako mi je termin 03.03. zvanicno je zima ali sam u prolecnim bebama jer su u zimskim svi mnoooogo duze trudni od mene ali ipak ih citam, oni su skoro svi poceli da kupuju stvari za bebu i tako im zavidim, jedva cekam da i mi pocnemo… kad cete vi otprilike poceti?
Ja sam osobno već počela kupovati pomalo jer me strah ako budemo čekali zadnji tren da će nam se toliko toga nagomilati odjednom s obzirom da živimo na dvije lokacije i vecina tog mi treba duplo. Uzeli smo si krevetić iz lesnine jer je bio na ogromnom popusti i uštedjeli smo oko 2.000 kuna, uzeli smo si ladičar i jedan prenosi krevetić za sada. Namjeravamo uzimati tako te neke veće stvari svaki mjesec, a onda za robicu i neke potrepštine ću pričekati zadnja dva mjeseca. Već si lagano gledamo i kolica, znam da će definitivno bit crna tako da mi spol ne igra ulogu. 🙈 Odmah smo rekli da nas baš briga tko će šta reći jer će samo nama kasnije financijski bit teže.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Mi smo krenuli s kupovinom manjih stvari cisto iz gusta, ali vec smo i prije trudnoce odlucili koja kolica zelimo i nedavno smo odabrali krevetic i komodu. Sada pratim i cekam popuste pa je plan uzeti sve kad bude na nekoj akciji.
Kolica isto uzimamo crna, to nam je bio plan neovisno o spolu 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Devojke, kako mi je termin 03.03. zvanicno je zima ali sam u prolecnim bebama jer su u zimskim svi mnoooogo duze trudni od mene ali ipak ih citam, oni su skoro svi poceli da kupuju stvari za bebu i tako im zavidim, jedva cekam da i mi pocnemo… kad cete vi otprilike poceti?
Obzirom na sve prije ne zelim ni cut za kupovinu iceg jos 😅 neke stvari tipa kinderbet i stolic za prematanje smo dobili, ostalo ne mislim gledat prije 30og tjedna. Rekla sam dragom da do tad nista, nikakva robica, sjedalica,kolica ili slicnoo. Mouda cemo krenut malo prekasno, al neda mi glava jos ista gledat , a kamoli kupovat
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pošto mi je ovo 3.trudnoća, od velikih stvari sve već imamo.. A od robice uvijek moram kupiti još, što iz potrebe, što iz želje kad je sve preslatko 🥰 idući tjedan mi je pregled i nadam se da ćemo saznati spol pa ću vjerojatno kupiti koju sitnicu 😊
Nama je Nifti vrlo rano otkrio pol, na UZ su iskustva razna, nekad beba nece da se okrene, nadam se da cete dobiti devojcicu posle dva sina, mada samo da su nam zivi i zdravi!
Kk znam sta kazes, bas zbog tog straha bih nesto kupila da pocnem da se radujem, strepnja me umorila, bila sam zadovoljna kad posle bas loseg iskustva nisam morala sklanjati bebine stvari po kuci, ipak ovaj put bih da vratim veru u svoj zivot pa cu uskoro uzeti po neku sitnicu, mada cemo vecinu dobiti...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Danas sam punih 16 nedelja i usla sam u 17-tu, u toku prosle nedelje mi se u nekoliko navrata ucinilo da osetim neko lupkanje u donjem delu stomaka, ne znam da li od zelje ili stvatno, posteljica je na zadnjem zidu pa kazu da se moze osetiti ranije, da li neko od vas oseca neki pokret?Inace, dobila sam vec 7kg inace nemam ni gram viska ali u trudnocama eto, izgledam kao u sestom mesecu, a vi?
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Danas sam punih 16 nedelja i usla sam u 17-tu, u toku prosle nedelje mi se u nekoliko navrata ucinilo da osetim neko lupkanje u donjem delu stomaka, ne znam da li od zelje ili stvatno, posteljica je na zadnjem zidu pa kazu da se moze osetiti ranije, da li neko od vas oseca neki pokret?Inace, dobila sam vec 7kg inace nemam ni gram viska ali u trudnocama eto, izgledam kao u sestom mesecu, a vi?
Ja isto svaki dan čekam ne bi li osjetila nešto ali još ništa... Isto mi je trbuh velik ali meni je ostalo dosta nakon drugog poroda, nisam uspjela skinuti višak a nova trudnoća je već došla 🙈😄 ali nek bude sve u redu, a za kile ćemo već nekako 🙂
Ja sam danas 15+2, s kg sam minusu, odmah sam pala na -6,sad sam na -4, prilicno sam mrsava od ranije tako da mi se trbuh lagano vec vidi,a grudi s 2 na 4 dosle. Nisam se udebljala al sluzbeno trudnocu vise ne mogu ni sakrit . Leptirce sam osjetila vec laaaagano 2 puta, treca je trudnoca (4 . Zapravo al u prosloj nismo dogurali do 15tt) ,u prve dvije sam isto tako vec u 15 tt osjetila lagane leptirice,sad ce to krenit 💕
Ja sam isto očekivala da ću već sada osjetiti jer je 3.T, a možda mi je posteljica sprijeda pa se osjeti kasnije. I u prve dvije mi je tako bilo, a sad još ne znam... Ali jedva čekam da to krene, da se nekako smirim.. Stalno sam u nekom strahu i nikako se u ovoj trudnoći ne mogu opustiti, još me i mučnine lagano drže i nikako da dođe onaj pravi nalet energije, stalno sam nešto umorna, pospana...
Ja sam danas 15+2, s kg sam minusu, odmah sam pala na -6,sad sam na -4, prilicno sam mrsava od ranije tako da mi se trbuh lagano vec vidi,a grudi s 2 na 4 dosle. Nisam se udebljala al sluzbeno trudnocu vise ne mogu ni sakrit . Leptirce sam osjetila vec laaaagano 2 puta, treca je trudnoca (4 . Zapravo al u prosloj nismo dogurali do 15tt) ,u prve dvije sam isto tako vec u 15 tt osjetila lagane leptirice,sad ce to krenit 💕Ja sam isto očekivala da ću već sada osjetiti jer je 3.T, a možda mi je posteljica sprijeda pa se osjeti kasnije. I u prve dvije mi je tako bilo, a sad još ne znam… Ali jedva čekam da to krene, da se nekako smirim.. Stalno sam u nekom strahu i nikako se u ovoj trudnoći ne mogu opustiti, još me i mučnine lagano drže i nikako da dođe onaj pravi nalet energije, stalno sam nešto umorna, pospana…Sve razumjem i ja se tako osjecam,dg hiperemeza,sve sam cekala da prode al nikako. U grcu sam nekom stalno jos nisam obajvila nikom osim na poslu, jer sam morala na mirovanje. Poznat mi je osjecaj 🙊🤞
Nadam se da će uskoro doći ljepše i ugodnije razdoblje 🤗☘️
Meni je posteljica isto straga pa se nadam da cu uskoro osjetiti bebu, trenutno sam u 14. tjednu.
S kilama sam na 0, nisam jos dobila ni grama, ali mi se trbuh dosta vidi i izgledam kao da sam puno duze trudna. Doslovno ne mogu nikako sakriti trbuh i svi se iznenade kada im kazem koliko sam trudna jer ocekuju da sam u puno visem tjednu 😂.
Inace sam normalne gradje i prva mi je trudnoca, mozda je trbuh takav zbog posteljice koja je straga 🤷♀️
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Sortiraj odgovore
Najstariji