Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    17. Rujan 2022. 10:57

Jel ima netko dobar prijedlog za kolica 3u1? Slobodno mi pišite koja vi imate i kako ste zadovoljne 🤗 vidim da ima stvarno svašta i da su za neka kolica cijene brutalne 😥

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Beban
    17. Rujan 2022. 11:43

Mi smo kolica dobili od pevacice Bekvalac jos za prethodnu trudnocu, ne znam marku ali su jako lepa i imaju velike tockove sto mi je vazno s obzirom da smo iz manjeg mesta pa ima dosta prirode po kojoj jedva cekam da ih guram, planiram ih uskoro malo osveziti pa cu vam slikati

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Rose.
    17. Rujan 2022. 11:48

Pozdrav curke, nisam pisala neko vrijeme ali vas redovito čitam. 
    Mi smo sada 15+5 TT, s obzirom da je 3.trudnoća, trbuh se vidi onako dosta nego u prve dvi T u ovom periodu… s kilama sam još uvijek u minusu s tim da evo već dobrih tjedan dana nema više onih mučnina i 🤮, pa je lakše, ali me zato stalno nešto boli u trbuhu, presjeca, jaka težina mi je kao da mi kamenje stoji… išla sam ranije na pregled nego što sam imala zakazano i dr. ne vidi razlog bolova, ali me poslao izvaditi KKS, i napraviti urinokulturu. Što se tiče opreme i robice, većinu stvari ću kupovati novo, jer sam većinu toga i podijelila, a to planiram tamo negdje u 12.om, 1.mj jer računam da imam vremena 😬, a prije toga moramo napraviti još neka preuređenja u kući pa nekako čekam da to sve riješimo. 
    Kolica imamo bebeto 3u1, koja su bas velika, njih mislim koristiti možda u kući i njihovo jaje za prvih mjesec dva vožnje u autu za ono nužno, također od starijeg imam sjedalicu joie 360spin koja ide od 0+ u kojoj mislim kasnije vozit bebača.
    Svakako planiram kupiti kolica ergobaby metro plus, kišobran koja idu u nulti položaj, taman kad zatopli da možemo krenuti u njima van. Jer do sada s njih dvoje košara mi je stvarno bila suvišna, i pomalo nepraktična radi veličine pa ovaj puta planiram tako. 
    Komodu ću uzet klasičnu iz ikee, gore staviti onaj nastavak/spužvu za presvlačenje jer također one baš baby komode s raznim nastavcima/kadicama i to nam se nije pokazalo kao neki must have, nego samo nepotrebno 😅 a kasnije se ova komoda puno bolje Iskoristi nego ta dječja… Nadam se da ste sve dobro i da bebice lijepo napreduju 😍😘

Rose.
    17. Rujan 2022. 12:00

Cure koje imaju već djece, kolika će vam biti razlika? Kako stariji reagiraju na dolazak bebice? 

Lavendera
    17. Rujan 2022. 12:17

Rose.

Cure koje imaju već djece, kolika će vam biti razlika? Kako stariji reagiraju na dolazak bebice?

Hej kod mene ce biti 2 godine i mjesec dana ako izguramo do kraja kako treba sada nakon tokolize i terapije. Curka vec odavno ma veliko mazi trbuh i kaze tu je seka, pa ljubi trbuh i takoz cesto bi stabila glavu lagano na trbuh i kaze slusam seku.. Za robicu sto smo slagale ukljucila sam ju pa nek i brljavi i izokrene sve, kaze to sekino, pa za kinderbet kaze tu pavat seka itd.. Za sad se cini okej, e sad vidjet cemo kada rodim i kad seka stigne doma, nadam se da ce i onda biti dobra i zainteresirana kao sada☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Rose.
    17. Rujan 2022. 12:23

Lavendera

Rose.

Hej kod mene ce biti 2 godine i mjesec dana ako izguramo do kraja kako treba sada nakon tokolize i terapije. Curka vec odavno ma veliko mazi trbuh i kaze tu je seka, pa ljubi trbuh i takoz cesto bi stabila glavu lagano na trbuh i kaze slusam seku.. Za robicu sto smo slagale ukljucila sam ju pa nek i brljavi i izokrene sve, kaze to sekino, pa za kinderbet kaze tu pavat seka itd.. Za sad se cini okej, e sad vidjet cemo kada rodim i kad seka stigne doma, nadam se da ce i onda biti dobra i zainteresirana kao sada☺️

Aaa super, lijepa razlika… 
    između mojih je godina i pol, u početku je bilo svega, od ljubljenja do “lupanja” , ali sad se baš lijepo druze i igraju… naravno da ima dana kad se baš i “ne podnose”, ali u globalu jako jako se vole i  paze jedno na drugo… 
    A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco. Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼

• DaMa_21
    17. Rujan 2022. 12:48

Mia21998 🔆

Jel ima netko dobar prijedlog za kolica 3u1? Slobodno mi pišite koja vi imate i kako ste zadovoljne 🤗 vidim da ima stvarno svašta i da su za neka kolica cijene brutalne 😥

Mi cemo uzeti Nuna triv jer su kao kisobran kolica na koja ide kosara i jako su lagana, sklapaju se lako i stanu mi u auto. Kod odabira mi je bilo bitno da su kolica lagana, kompaktna, da ih mogu sama staviti u auto i van, i da ih mogu nositi ako zatreba jer nemamo lift u zgradi. 
    U Zgu smo pa cemo vecinom hodati po ravnom terenu/asfaltu.
    Uz kolica cemo uzeti Nuna Pipa jaje i njihovu bazu koja se rotira 360, ne znam kako se zove.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Lavendera
    17. Rujan 2022. 12:49

Rose.

između mojih je godina i pol, u početku je bilo svega, od ljubljenja do “lupanja” , ali sad se baš lijepo druze i igraju… naravno da ima dana kad se baš i “ne podnose”, ali u globalu jako jako se vole i paze jedno na drugo…
    A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco.Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼

Je, ali evo pustit ce danas nju i muza na kratko da me vide, s terena su ga pustili na jedan dan samo pa se sutra vraca, a ja sutra aBd otpust iz bolnice. Sve se smirilo i jos u ponoc zadnja injekcija za sazrijevanje pluca i nadaju se svi a najvise ja da cemo izgurat do kraja sve kako treba🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Rose.
    17. Rujan 2022. 13:16

Lavendera

Rose.

između mojih je godina i pol, u početku je bilo svega, od ljubljenja do “lupanja” , ali sad se baš lijepo druze i igraju… naravno da ima dana kad se baš i “ne podnose”, ali u globalu jako jako se vole i paze jedno na drugo…
    A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco.Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼
    Ja tek sad skuzim da nisam otvorila i komentirala na zimske bebe nego proljetne🤣🤦🏻‍♀️ Ne zamjerite na nenamjernom upadu hahaha, ja sam bila uvjerena da sam na zimskim🤣Super je da ti s nestrpljenjem iscekuju bracu, bas je lijepo kada djeca tako mala i neiskvarena pokazuju iskrene emocije i srecu oko novog clana, pogotovo sto je vec 3 i pol god razlike sto ce biti izmedu 2. I 3. Djeteta☺️
    Je, ali evo pustit ce danas nju i muza na kratko da me vide, s terena su ga pustili na jedan dan samo pa se sutra vraca, a ja sutra aBd otpust iz bolnice. Sve se smirilo i jos u ponoc zadnja injekcija za sazrijevanje pluca i nadaju se svi a najvise ja da cemo izgurat do kraja sve kako treba🥰

Ma nema problema,  sve smo tu da razmijenimo iskustva i pomognemo jedna drugoj… nije bitno koja gdje “pripada”… 
    Ajde Bogu hvala, ma bit će to sve u redu, samo budi optimistična 😘😘

Rose.
    17. Rujan 2022. 13:17

DaMa_21

Mia21998 🔆

Mi cemo uzeti Nuna triv jer su kao kisobran kolica na koja ide kosara i jako su lagana, sklapaju se lako i stanu mi u auto. Kod odabira mi je bilo bitno da su kolica lagana, kompaktna, da ih mogu sama staviti u auto i van, i da ih mogu nositi ako zatreba jer nemamo lift u zgradi.
    U Zgu smo pa cemo vecinom hodati po ravnom terenu/asfaltu.
    Uz kolica cemo uzeti Nuna Pipa jaje i njihovu bazu koja se rotira 360, ne znam kako se zove.

Odličan izbor, lijepa, jednostavna, kompaktna 👌🏻🙃🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.