Jel ima netko dobar prijedlog za kolica 3u1? Slobodno mi pišite koja vi imate i kako ste zadovoljne 🤗 vidim da ima stvarno svašta i da su za neka kolica cijene brutalne 😥
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Mi smo kolica dobili od pevacice Bekvalac jos za prethodnu trudnocu, ne znam marku ali su jako lepa i imaju velike tockove sto mi je vazno s obzirom da smo iz manjeg mesta pa ima dosta prirode po kojoj jedva cekam da ih guram, planiram ih uskoro malo osveziti pa cu vam slikati
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pozdrav curke, nisam pisala neko vrijeme ali vas redovito čitam.
Mi smo sada 15+5 TT, s obzirom da je 3.trudnoća, trbuh se vidi onako dosta nego u prve dvi T u ovom periodu… s kilama sam još uvijek u minusu s tim da evo već dobrih tjedan dana nema više onih mučnina i 🤮, pa je lakše, ali me zato stalno nešto boli u trbuhu, presjeca, jaka težina mi je kao da mi kamenje stoji… išla sam ranije na pregled nego što sam imala zakazano i dr. ne vidi razlog bolova, ali me poslao izvaditi KKS, i napraviti urinokulturu. Što se tiče opreme i robice, većinu stvari ću kupovati novo, jer sam većinu toga i podijelila, a to planiram tamo negdje u 12.om, 1.mj jer računam da imam vremena 😬, a prije toga moramo napraviti još neka preuređenja u kući pa nekako čekam da to sve riješimo.
Kolica imamo bebeto 3u1, koja su bas velika, njih mislim koristiti možda u kući i njihovo jaje za prvih mjesec dva vožnje u autu za ono nužno, također od starijeg imam sjedalicu joie 360spin koja ide od 0+ u kojoj mislim kasnije vozit bebača.
Svakako planiram kupiti kolica ergobaby metro plus, kišobran koja idu u nulti položaj, taman kad zatopli da možemo krenuti u njima van. Jer do sada s njih dvoje košara mi je stvarno bila suvišna, i pomalo nepraktična radi veličine pa ovaj puta planiram tako.
Komodu ću uzet klasičnu iz ikee, gore staviti onaj nastavak/spužvu za presvlačenje jer također one baš baby komode s raznim nastavcima/kadicama i to nam se nije pokazalo kao neki must have, nego samo nepotrebno 😅 a kasnije se ova komoda puno bolje Iskoristi nego ta dječja… Nadam se da ste sve dobro i da bebice lijepo napreduju 😍😘
Cure koje imaju već djece, kolika će vam biti razlika? Kako stariji reagiraju na dolazak bebice?
Cure koje imaju već djece, kolika će vam biti razlika? Kako stariji reagiraju na dolazak bebice?
Hej kod mene ce biti 2 godine i mjesec dana ako izguramo do kraja kako treba sada nakon tokolize i terapije. Curka vec odavno ma veliko mazi trbuh i kaze tu je seka, pa ljubi trbuh i takoz cesto bi stabila glavu lagano na trbuh i kaze slusam seku.. Za robicu sto smo slagale ukljucila sam ju pa nek i brljavi i izokrene sve, kaze to sekino, pa za kinderbet kaze tu pavat seka itd.. Za sad se cini okej, e sad vidjet cemo kada rodim i kad seka stigne doma, nadam se da ce i onda biti dobra i zainteresirana kao sada☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure koje imaju već djece, kolika će vam biti razlika? Kako stariji reagiraju na dolazak bebice?Hej kod mene ce biti 2 godine i mjesec dana ako izguramo do kraja kako treba sada nakon tokolize i terapije. Curka vec odavno ma veliko mazi trbuh i kaze tu je seka, pa ljubi trbuh i takoz cesto bi stabila glavu lagano na trbuh i kaze slusam seku.. Za robicu sto smo slagale ukljucila sam ju pa nek i brljavi i izokrene sve, kaze to sekino, pa za kinderbet kaze tu pavat seka itd.. Za sad se cini okej, e sad vidjet cemo kada rodim i kad seka stigne doma, nadam se da ce i onda biti dobra i zainteresirana kao sada☺️
Aaa super, lijepa razlika…
između mojih je godina i pol, u početku je bilo svega, od ljubljenja do “lupanja” , ali sad se baš lijepo druze i igraju… naravno da ima dana kad se baš i “ne podnose”, ali u globalu jako jako se vole i paze jedno na drugo…
A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco. Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼
Jel ima netko dobar prijedlog za kolica 3u1? Slobodno mi pišite koja vi imate i kako ste zadovoljne 🤗 vidim da ima stvarno svašta i da su za neka kolica cijene brutalne 😥
Mi cemo uzeti Nuna triv jer su kao kisobran kolica na koja ide kosara i jako su lagana, sklapaju se lako i stanu mi u auto. Kod odabira mi je bilo bitno da su kolica lagana, kompaktna, da ih mogu sama staviti u auto i van, i da ih mogu nositi ako zatreba jer nemamo lift u zgradi.
U Zgu smo pa cemo vecinom hodati po ravnom terenu/asfaltu.
Uz kolica cemo uzeti Nuna Pipa jaje i njihovu bazu koja se rotira 360, ne znam kako se zove.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
između mojih je godina i pol, u početku je bilo svega, od ljubljenja do “lupanja” , ali sad se baš lijepo druze i igraju… naravno da ima dana kad se baš i “ne podnose”, ali u globalu jako jako se vole i paze jedno na drugo…
A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco.Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼
Je, ali evo pustit ce danas nju i muza na kratko da me vide, s terena su ga pustili na jedan dan samo pa se sutra vraca, a ja sutra aBd otpust iz bolnice. Sve se smirilo i jos u ponoc zadnja injekcija za sazrijevanje pluca i nadaju se svi a najvise ja da cemo izgurat do kraja sve kako treba🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
A sad bi trebala biti razlika 3 i pol god između 2.i 3… isto kao i tvoja, maze, ljube trbuh, jedva čekaju da stigne braco.Čitala sam na zimskim da si u bolnici, vjerujem da je užasno teško radi prve curice, ali izdrži, uskoro ćete biti skupa 🥰 samo neka bude sve u redu 🙏🏼Ja tek sad skuzim da nisam otvorila i komentirala na zimske bebe nego proljetne🤣🤦🏻♀️ Ne zamjerite na nenamjernom upadu hahaha, ja sam bila uvjerena da sam na zimskim🤣Super je da ti s nestrpljenjem iscekuju bracu, bas je lijepo kada djeca tako mala i neiskvarena pokazuju iskrene emocije i srecu oko novog clana, pogotovo sto je vec 3 i pol god razlike sto ce biti izmedu 2. I 3. Djeteta☺️
Je, ali evo pustit ce danas nju i muza na kratko da me vide, s terena su ga pustili na jedan dan samo pa se sutra vraca, a ja sutra aBd otpust iz bolnice. Sve se smirilo i jos u ponoc zadnja injekcija za sazrijevanje pluca i nadaju se svi a najvise ja da cemo izgurat do kraja sve kako treba🥰
Ma nema problema, sve smo tu da razmijenimo iskustva i pomognemo jedna drugoj… nije bitno koja gdje “pripada”…
Ajde Bogu hvala, ma bit će to sve u redu, samo budi optimistična 😘😘
Jel ima netko dobar prijedlog za kolica 3u1? Slobodno mi pišite koja vi imate i kako ste zadovoljne 🤗 vidim da ima stvarno svašta i da su za neka kolica cijene brutalne 😥Mi cemo uzeti Nuna triv jer su kao kisobran kolica na koja ide kosara i jako su lagana, sklapaju se lako i stanu mi u auto. Kod odabira mi je bilo bitno da su kolica lagana, kompaktna, da ih mogu sama staviti u auto i van, i da ih mogu nositi ako zatreba jer nemamo lift u zgradi.
U Zgu smo pa cemo vecinom hodati po ravnom terenu/asfaltu.
Uz kolica cemo uzeti Nuna Pipa jaje i njihovu bazu koja se rotira 360, ne znam kako se zove.
Odličan izbor, lijepa, jednostavna, kompaktna 👌🏻🙃🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji