Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    26. Kolovoz 2022. 09:29

Rose.

Donna2022

Drage cure,
    mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2.
    Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
    Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
    Pozdrav svima💕
    Bravo za odličan pregled 👏🏻🙏🏼🥰

Hvalaa puno💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

kk1109
    26. Kolovoz 2022. 09:41

Donna2022

Drage cure,
    mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2.
    Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
    Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
    Pozdrav svima💕

Prekrasnooo🥰🥰
    Samo neka nastavi tako i malac neka raste 🤗❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

aider28
    26. Kolovoz 2022. 22:35

Rose.

Aider, kakvo je stanje? Jesi bolje?

Loše, krvna slika užas, crp visok. Kažu ovo je najgora komplikacija koju sam mogla dobiti u trudnoći. Ne mogu ustati, udahnuti niti jesti od bolova i temperature. Sat dva dnevno bude podnošljivost. Nadam se da ce uskoro početi djelovati antibiotici, infuzije i svi ostali lijekovi. Do daljnjeg sam tu, čuvajte se tih bakterijica u urinokulturi!

6+0 srce kuca ❤️

Mia21998 🔆
    26. Kolovoz 2022. 22:46

aider28

Rose.

Loše, krvna slika užas, crp visok. Kažu ovo je najgora komplikacija koju sam mogla dobiti u trudnoći. Ne mogu ustati, udahnuti niti jesti od bolova i temperature. Sat dva dnevno bude podnošljivost. Nadam se da ce uskoro početi djelovati antibiotici, infuzije i svi ostali lijekovi. Do daljnjeg sam tu, čuvajte se tih bakterijica u urinokulturi!

Ajme☹️☹️  stvarno mi je žao, drži se i želim ti što brži oporavak 🙏🙏🙏  samo misli pozitivno i biti će sve u redu. Bit ćeš mi u mislima i molitvama 🙏❤️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

kk1109
    27. Kolovoz 2022. 01:25

aider28

Rose.

Bas mi je zao :((
    Drzim fige da uskoro pocnu djelovat antibiotici i da sve bude okee 🍀🤞
    Mozes ti too, samo pozitivnoo ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    27. Kolovoz 2022. 08:20

aider28

Rose.

Baš mi je žao, samo neka prođe sve u redu, drži se 🙏🏼♥️

Hedwig.Z
    27. Kolovoz 2022. 10:01

Aider, bas mi je zao sto te sve to snaslo 😥 samo hrabro i da bude sve dobro 🙏 
    Ja sam bolje, imala sam visoku temp dva dana, jucer oko 37. Test pokazuje negativno na koronu. Sad sam samo uzasno umorna, grlobolja, kasljem.
    Cure, kako stojite sa mucninama, simptomima? Meni kao da su prestale, grudi me vise ne bole, mucnine imam malo samo ne znam da li mi je od prehlade ili trudnoce. Tako da me i to dodatno malo zabrinjava. Smeđeg iscjedka jos malo uvijek imam 😥

kanapeic
    27. Kolovoz 2022. 11:00

Aider drži se i javljaj kako si, jake smo mi zene i uvjerena sam da ce antibiotici ubrzo poceti djelovati🧡 Strasno je kako se takve komplikacije mogu brzo razviti...HedwigZ ja nisam neko vrijeme uopce imala simptome, i onda su mi se prije neka dva tjedna pocele javljati mucnice jedino, nisu bile jake, ali su kroz cijeli dan i izmuce te, ne pojedem slabo mi je, pojedem slabo mi je... Sad zadnjih dana ih i dalje imam, ali su manjeg intenziteta tako da mi se cini da ce uskoro i nestati🤞 
    A grudi me uopce nisu boljele i jedva da su se nesto povecale...
    Smedi iscjedak, a i crvenkasti sam imala nekih 10 dana, zbog cega sam i na hitnu otisla i bila na 3 pregleda u tom periodu, ali je svaki put bebulin normalno rastao... Prije par dana mi se isto javio kad sam se obrisala dva puta, ali dok nije puno i nemas jakih bolova je u redu, mozda ti pucaju zilice maternice kako se siri ili si imala neki hematom...
    Mislim da se ne trebas zabrinjavati oko simptoma, svaki organizam drukcije podnosi i odgovara na promjene koje se dogadaju. Iako razumijem da se zabrinjavas jer ja sama previse razmisljam i analiziram sve, prva mi je trudnoca i prije mi nije bilo ni u peti koliko se zene brinu u trudnoci dal je i dal ce sve biti u redu jer kad bi saznala da je netko trudan ne pada ti na pamet da nesto ne bi moglo biti u redu...
    Kad ti je iduci pregled?

25 g
    Stiže curka💕
    25.3.23'

• DaMa_21
    27. Kolovoz 2022. 11:30

Aider, drzi se i zelim ti sto brzi oporavak ♥️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    27. Kolovoz 2022. 11:33

Hedwig.Z

Aider, bas mi je zao sto te sve to snaslo 😥 samo hrabro i da bude sve dobro 🙏
    Ja sam bolje, imala sam visoku temp dva dana, jucer oko 37. Test pokazuje negativno na koronu. Sad sam samo uzasno umorna, grlobolja, kasljem.
    Cure, kako stojite sa mucninama, simptomima? Meni kao da su prestale, grudi me vise ne bole, mucnine imam malo samo ne znam da li mi je od prehlade ili trudnoce. Tako da me i to dodatno malo zabrinjava. Smeđeg iscjedka jos malo uvijek imam 😥

Meni su mucnine kratko trajale, 2 tjedna mozda. Sad su skroz prestale i jedino jos uvijek cesce piskim.
    Normalno je da simptomi nestaju i ponovno se javljaju, nemoj brinuti 😊

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.