Ja aam završila sa teškom upalom bubrega u bolnici. Baš sam loše, pala sam im u nesvijest na hitnoj, pod temperaturom sam i nisu nalazi dobri, pa kratko da se javim. Bebica je ok unatoč svemu što prolazimo, veća je za 2 tjedna pa ispada da smo već 11+4.
Čujemo se curke, čuvajte se.
6+0 srce kuca ❤️
Ja aam završila sa teškom upalom bubrega u bolnici. Baš sam loše, pala sam im u nesvijest na hitnoj, pod temperaturom sam i nisu nalazi dobri, pa kratko da se javim. Bebica je ok unatoč svemu što prolazimo, veća je za 2 tjedna pa ispada da smo već 11+4.
O bože, baš mi je žao! Bitno da je beba ok, bit ćeš i ti samo polako, drži se i držim fige da sve brzo prođe!🤞🙂💓
Ajme bas te sve snaslo 😔
Glavno da je s bebicom sve dobro. Drzi se i nadam se da ces se brzo oporaviti 🤞
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Aider drži se, sve će biti u redu, jake ste vi ♥️🙏🏼🤞🏻
Marija1994 svu sreću želim i vjerujem da će biti sve u redu i da ćeš na ekranu ugledati svoje malo srčeko 💓 javi nam obavezno, držim 🤞🍀
DaMa_21 onda neka bude baby boom sa curicama 🪄🎀
Aider28 🙁🙁 aaaa, što brži oporavak 😥
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Drzi see i zelim brz oporavak, a bebica samo neka nastavi rasti 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Drage cure,
mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2.
Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
Pozdrav svima💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure,
mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2.
Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
Pozdrav svima💕
Bravo za odličan pregled 👏🏻🙏🏼🥰
Drage cure,
Pozdrav svima💕Jako lijepe vijesti, uzivaj u trudnoci! 🤗
Hvala puno🥰 tek smo na pocetku puta, nadam se da ce ostat sve ok🙏 Brinuli su me miomi koje imam, ali srecom su na straznjoj strani i ne smetaju i ne bi trebali smetati plodu cak i da porastu (sto je pod utjecajem hormona vrlo moguce).
Pozdrav svima💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji