Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aider28
    25. Kolovoz 2022. 14:02

Ja aam završila sa teškom upalom bubrega u bolnici. Baš sam loše, pala sam im u nesvijest na hitnoj, pod temperaturom sam i  nisu nalazi dobri, pa kratko da se javim. Bebica je ok unatoč svemu što prolazimo, veća je za 2 tjedna pa ispada da smo već 11+4.
    Čujemo se curke, čuvajte se.

6+0 srce kuca ❤️

• Ribica 33
    25. Kolovoz 2022. 14:35

aider28

Ja aam završila sa teškom upalom bubrega u bolnici. Baš sam loše, pala sam im u nesvijest na hitnoj, pod temperaturom sam i nisu nalazi dobri, pa kratko da se javim. Bebica je ok unatoč svemu što prolazimo, veća je za 2 tjedna pa ispada da smo već 11+4.

O bože, baš mi je žao! Bitno da je beba ok, bit  ćeš i ti samo polako, drži se i držim fige da sve brzo prođe!🤞🙂💓

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 16:05

aider28

Ja aam završila sa teškom upalom bubrega u bolnici. Baš sam loše, pala sam im u nesvijest na hitnoj, pod temperaturom sam i nisu nalazi dobri, pa kratko da se javim. Bebica je ok unatoč svemu što prolazimo, veća je za 2 tjedna pa ispada da smo već 11+4.

Ajme bas te sve snaslo 😔
    Glavno da je s bebicom sve dobro. Drzi se i nadam se da ces se brzo oporaviti 🤞

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    25. Kolovoz 2022. 16:16

aider28

Aider drži se, sve će biti u redu, jake ste vi ♥️🙏🏼🤞🏻

Mia21998 🔆
    25. Kolovoz 2022. 16:19

Marija1994 svu sreću želim i vjerujem da će biti sve u redu i da ćeš na ekranu ugledati svoje malo srčeko 💓 javi nam obavezno, držim 🤞🍀
    DaMa_21 onda neka bude baby boom sa curicama 🪄🎀
    Aider28 🙁🙁 aaaa,  što brži oporavak 😥

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

kk1109
    25. Kolovoz 2022. 19:07

aider28

Drzi see i zelim brz oporavak, a bebica samo neka nastavi rasti 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Donna2022
    25. Kolovoz 2022. 19:47

Drage cure,
     mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2. 
    Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
    Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
    Pozdrav svima💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Rose.
    26. Kolovoz 2022. 09:28

Donna2022

Drage cure,
    mi smo danas bili na prvom pregledu i sve je super🙏 6+6 danas, temeljem zadnjeg ciklusa, iako je gin rekao da otprilike velicinom plod odgovara 6+2.
    Culo se srce i to je bio trenutak koji je i meni i muzu izmamio suzu, ovo nam je prva trudnoca i stvarno je bilo carobno❤️
    Nemam apsolutno nikakve simptome niti tegobe osim lagane nadutosti i otecenih grudi, nadam se da ce tako i ostati🙏
    Pozdrav svima💕

Bravo za odličan pregled 👏🏻🙏🏼🥰

Rose.
    26. Kolovoz 2022. 09:28

Aider, kakvo je stanje? Jesi bolje?

Donna2022
    26. Kolovoz 2022. 09:29

marija1994

Donna2022

Drage cure,
    Pozdrav svima💕
    Jako lijepe vijesti, uzivaj u trudnoci! 🤗

Hvala puno🥰 tek smo na pocetku puta, nadam se da ce ostat sve ok🙏 Brinuli su me miomi koje imam, ali srecom su na straznjoj strani i ne smetaju i ne bi trebali smetati plodu cak i da porastu (sto je pod utjecajem hormona vrlo moguce).
    Pozdrav svima💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.