Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    29. Kolovoz 2022. 16:39

marija1994

Hej cure, nadam se da ste sve dobro! 🤗
    Samo da se javim da cekam pregled kod ginekologa, trebao je biti 1.9. medjutim danas sam primjetila svijetlo smedi iscjedak, pa sam zvala prije da nebi nesto bilo..

Javi se poslije, drzimo 🤞 da nije nista 🙏

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    29. Kolovoz 2022. 16:39

marija1994

Samo da se javim da cekam pregled kod ginekologa, trebao je biti 1.9. medjutim danas sam primjetila svijetlo smedi iscjedak, pa sam zvala prije da nebi nesto bilo..

🤞🏻 Neka bude sve u redu. Javi se kad završiš 

kk1109
    29. Kolovoz 2022. 16:54

marija1994

Javi kako je prosloo, drzim fige da je sve oke 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• chiara
    29. Kolovoz 2022. 17:04

Rose.

chiara

Zdravo mame i one koje to zelite biti,
    Nakon godinu i 4 mjeseca pokusavanja napokon rezultati bete 2112 radjeni 26.08, zadnja menst 19.07., po kalendaru sam 5 +6.
    Jedno pitanjce kao nova u svemu ovome da li ce se sjutra, prekosjutra ako odem kod ginekologa cuti srce ili da sacekam jos i koliko? Kao i koji su vasi simptomi bili za ovaj period?Hvala puno! I mnogo sam srecna sto se pridruzujem ovdje.S.
    Čestitke budućoj mami, i neka sve prođe kako treba 🌺🙏🏼

Hvala puno💗💗💗💗💗

• chiara
    29. Kolovoz 2022. 17:08

marija1994

Jojjj, nadam se fa je sve okej. Cekamo sve da javis sta kaze doktor🙏🏼

Beban
    29. Kolovoz 2022. 19:41

Studentice i meni se javlja bol cak ostar malo desno od pupka, isto sam 14 nedelja trudna, nadam se da je normalno, citala sam ceo forum zimskih beba bas zbog da se pripremim i mislim da su se mnoge zene u ovom periodu zalile, meni je sad samo povremeno mucno ali bas retko, uglavnom kad sam gladna ili se bas najedem. 
    Rose jedva cekam da ti stignu rezultati, mi smo sinoc procitali svoje i ovaj put cekamo decaka

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    29. Kolovoz 2022. 19:42

Marija imala sam dugo braon iscedak do osme nedelje i znam koliko je strasno samo pomisliti da nije sve u redu ali eto nadam se da je i kod tebe sve ok i da ce proci

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Donna2022
    29. Kolovoz 2022. 20:40

DaMa_21

chiara

kanapeic

Cure čestitam na plusićima!❤❤Chiara ja sam isla prvi put kad sam po zm bila 6+2 (privatnik mi je tad dao termin) i vidjela se samo prazna gestacijska vrecica jer je trudnoca bila nesto manja. Iduci put kad sam isla za tjedan dana se vidio i plod i titranje srca, tako da sam tad znala radije bih pricekala jos malo (tjedan-dva) :)
    Hvala puno! Znaci tvoj savjet da sacekam jos malo… Da li pijete neke vitamine ili bilo sta? Kao i za analize koje ce se morati raditi?
    Pricekaj jos malo, tesko da se vec sad moze cuti srce. Najbolje s punih 7 tjedana ako mozes cekati do tad, a ako ne onda 6+nesto.
    Jel znas kada ti je bila O?
    Bilo bi dobro da krenes uzimati folnu koselinu ili neke prenatal tablete (ima ih od raznih proizvodjaca).
    Nakon 1. pregleda ces trebati napraviti kompletnu krvnu sliku, urin, vjerojatno hormone stitnjace, glukozu itd. Sve upute ce ti jos dati ginekolog.
    Od simptoma tako rano sam imala samo menga grceve, ali ni sada u 11. tjednu nemam neke jake simptome.

Moze pitanjce vezano uz pretrage.. u cet sam bila na prvom pregledu, gin me takodjer uputio na niz pretraga. U kojem vremenu ste to radile, odmah do iduceg pregleda? Imam malo problem vezano uz karton, trudnocu vodim privatno, vec dugo idem privatno na preglede i karton mi je u drugom gradu, gdje sam prije zivjela, pa se bojim da do iduceg pregleda necu stici to obaviti.. naravno, nema mi smisla i to privatno kada mogu na uputnicu..
    Hvala unaprijed na odgovoru☺️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• DaMa_21
    29. Kolovoz 2022. 20:47

Donna2022

DaMa_21

chiara

kanapeic

Cure čestitam na plusićima!❤❤Chiara ja sam isla prvi put kad sam po zm bila 6+2 (privatnik mi je tad dao termin) i vidjela se samo prazna gestacijska vrecica jer je trudnoca bila nesto manja. Iduci put kad sam isla za tjedan dana se vidio i plod i titranje srca, tako da sam tad znala radije bih pricekala jos malo (tjedan-dva) :)
    Hvala puno! Znaci tvoj savjet da sacekam jos malo… Da li pijete neke vitamine ili bilo sta? Kao i za analize koje ce se morati raditi?
    Pricekaj jos malo, tesko da se vec sad moze cuti srce. Najbolje s punih 7 tjedana ako mozes cekati do tad, a ako ne onda 6+nesto.
    Jel znas kada ti je bila O?
    Bilo bi dobro da krenes uzimati folnu koselinu ili neke prenatal tablete (ima ih od raznih proizvodjaca).
    Nakon 1. pregleda ces trebati napraviti kompletnu krvnu sliku, urin, vjerojatno hormone stitnjace, glukozu itd. Sve upute ce ti jos dati ginekolog.
    Od simptoma tako rano sam imala samo menga grceve, ali ni sada u 11. tjednu nemam neke jake simptome.
    Moze pitanjce vezano uz pretrage.. u cet sam bila na prvom pregledu, gin me takodjer uputio na niz pretraga. U kojem vremenu ste to radile, odmah do iduceg pregleda? Imam malo problem vezano uz karton, trudnocu vodim privatno, vec dugo idem privatno na preglede i karton mi je u drugom gradu, gdje sam prije zivjela, pa se bojim da do iduceg pregleda necu stici to obaviti.. naravno, nema mi smisla i to privatno kada mogu na uputnicu..
    Hvala unaprijed na odgovoru☺️

Ja sam radila odmah nakon pregleda jer sam isla na more pa su mi preporucili da imam nalaze prije odlaska za slucaj da nesto ne bude ok. Mislim da je bitno do iduceg pregleda sve odraditi.
    Isto vodim privatno trudnocu i privatno sam odradila sve pretrage, ali imam dodatno osiguranje preko firme pa mi je sve to pokriveno. 
    Mozda da probas preko maila ili telefona zatraziti uputnice od svog socijalnog ginekologa? Vise nema fizickih uputnica nego se sve automatski salje elektronski u sustav pa nema ni potrebe da ides uzivo po uputnice.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    29. Kolovoz 2022. 21:16

marija1994

Evo me napokon, nisam se mogla javiti prije. Rekla je dr. da sam trudna 5, 6 tjedana, prisutna je GV, uterus je dvorog, trudnoca je u desnom rogu, kaze da se jos bas ne vidi plod, prisutna je cista na lijevom jajniku ali najvjerojatnije nista opasno i trebam radit kks, prepisala mi utrogestan i za tjedan dana kontrola..

Odlicno, bitno da je sve ok ♥️

03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.