Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    25. Kolovoz 2022. 10:18

Bok cure, nikako da se javim. Prosli tjedan je malena bila bolesna, samo temperatura, bila je neka viroza od 3 dana. A jucer ja dobila temp, uzasnooo se osjecam, svo tijelo me boli, test pokazuje neg na koronu. Moram priznati da se malo bojim za trudnocu. 😥😥 Jos sam u sub malo prokrvarila, isla sam na hitnu ginekolosku u Pulu, ali sve je ok, srce kuca i dalje Bogu hvala. Dao mi je dr Duphaston. I u prvoj trudnoci sam ga uzimala. Nije krvarenje bilo jako, bas minimalno i smeđe, ali nije mi bilo svejedno. Godinama nisam bila bolesna ni imala temp, ovo me sada bas pokosilo. Uzimam paracetamol, jucer sam i dva brufena između paracetamola jer mi nije bas djelovalo. Sad sam poslala muza po Efferalgan da probam umjesto Lupoceta. Eto bas sam u banani skroz 😥😥 
    Ima li neka od vas iskustva s koronom u trudnoci? Pretpostavljam da je korona, danas cu opet test napraviti

kk1109
    25. Kolovoz 2022. 10:26

Rose.

Moj izvještaj s pregleda,
    Sve je u redu, napredujemo, 12+1 TT, zadnji put je par dana bila manja T, al se sad “uštimalo” sa zadnjom M.
    Posteljica sprijeda, nuhalni nabor dobar, nosna kost prisutna, sve je kako treba. 🙏🏼
    U utorak vadim krv za nifty.
    Kontrola za 4 tj. 🥰

Odlicnoo, samo neka bebica napreduje 🥰🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 11:22

Rose.

Moj izvještaj s pregleda,
    Sve je u redu, napredujemo, 12+1 TT, zadnji put je par dana bila manja T, al se sad “uštimalo” sa zadnjom M.
    Posteljica sprijeda, nuhalni nabor dobar, nosna kost prisutna, sve je kako treba. 🙏🏼
    U utorak vadim krv za nifty.
    Kontrola za 4 tj. 🥰

Odlicno, cestitam na super pregledu ♥️

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 11:26

marija1994

Rose.

marija1994

Mia21998zanima me koliko je proslo nakon pozitivnog testa da si isla na prvi pregled i kad si radila test na dan izostanka ili? Zaboravila sam vec to, a znam da si pisala. 🙈🙂
    Marija pročitala sam da ćeš ići na pregled sa 6 TT, ja sam išla tako kod priv. i vidio se plod, ali bez srčane akcije, za tjedan dana sam išla kod soc gin i lijepo se vidilo srčeko, tako da nemoj da te zabrine ukoliko se ne bude sve vidjelo kako treba :)
    Ja idem kod soc ginekologa, narucila me 1.9. a zadnja M je bila 19.7. Da, znam da je vjerojatno prerano da se cuje srceko, samo se nadam da bude sve ok, to mi je prva trudnoca :)

Ovisi kad ti je bila ovulacija i implantacija. Moguce je da ce se vec vidjet srce, a mozda ce biti prerano pa se nemoj brinuti ako se jos nece vidjeti.
    Koliko su ti inace dugo ciklusi, jel znas kad je bila O?

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Ribica 33
    25. Kolovoz 2022. 11:38

Hedwig.Z

Bok cure, nikako da se javim. Prosli tjedan je malena bila bolesna, samo temperatura, bila je neka viroza od 3 dana. A jucer ja dobila temp, uzasnooo se osjecam, svo tijelo me boli, test pokazuje neg na koronu. Moram priznati da se malo bojim za trudnocu. 😥😥 Jos sam u sub malo prokrvarila, isla sam na hitnu ginekolosku u Pulu, ali sve je ok, srce kuca i dalje Bogu hvala. Dao mi je dr Duphaston. I u prvoj trudnoci sam ga uzimala. Nije krvarenje bilo jako, bas minimalno i smeđe, ali nije mi bilo svejedno. Godinama nisam bila bolesna ni imala temp, ovo me sada bas pokosilo. Uzimam paracetamol, jucer sam i dva brufena između paracetamola jer mi nije bas djelovalo. Sad sam poslala muza po Efferalgan da probam umjesto Lupoceta. Eto bas sam u banani skroz 😥😥
    Ima li neka od vas iskustva s koronom u trudnoci? Pretpostavljam da je korona, danas cu opet test napraviti

Pozdrav, ja sam prije mjesec dana imala kovid u 6 tj trudnoće, dan prije testiranja sam imala obilni rozskasti iscjedak na sreću nije dugo trajalo I nije prešlo u krvarenje, ujutro sam se probudila s temp.39.4 pila sam lekadole po 2 svakih 6 sati , tako visoka temperatura je trajala 2 dana I baš me iscrpilo, kad je temperatura prošla, umor i nemoć su me držali još par dana , na sreću je sve super prošlo!nadam se da nemaš covid  i da će ta viroza  brzo proći, odmaraj i pij puno tekućine i bit će to sve u redu!💓

Mia21998 🔆
    25. Kolovoz 2022. 11:41

Marija1994 test sam napravila 18.07 ali je meni ciklus kasnio dosta( možda nekih tjedan dana, malo više), te sam kroz par dana zvala za pregled i narucena sam bila 26.07 viđena je samo poveća gestacijska vrećica bez ploda. Idući pregled 04.08 utvrđena trudna 6+3tj. Tako da niiiiikome nebi preporučila prerani odlazak na pregled jer je meni to sve bio baš veliki šok i strah da nije zdrava trudnoća, užasno razočaranje i tuga. Da sam bila strpljivija možda se nebi dovela u tu sitauciju, ali hvala Bogu na pozitivnom ishodu. Rose hahaha a svugdje je tako onda😂i kod mene zaručnik želi da je dečko naravno 🙈 a ja sam kako koji dan, još uvijek se nisam odlučila. Al samo neka su nam živi i zdravi 🙏 Da mislila sam, ne znam zašto moj gin tako ne prakticira 😩 hvala vam na odgovoru 🥰 moram se definitivno malo više opustiti i uživati 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Mia21998 🔆
    25. Kolovoz 2022. 11:41

Marija1994 test sam napravila 18.07 ali je meni ciklus kasnio dosta( možda nekih tjedan dana, malo više), te sam kroz par dana zvala za pregled i narucena sam bila 26.07 viđena je samo poveća gestacijska vrećica bez ploda. Idući pregled 04.08 utvrđena trudna 6+3tj. Tako da niiiiikome nebi preporučila prerani odlazak na pregled jer je meni to sve bio baš veliki šok i strah da nije zdrava trudnoća, užasno razočaranje i tuga. Da sam bila strpljivija možda se nebi dovela u tu sitauciju, ali hvala Bogu na pozitivnom ishodu. Rose hahaha a svugdje je tako onda😂i kod mene zaručnik želi da je dečko naravno 🙈 a ja sam kako koji dan, još uvijek se nisam odlučila. Al samo neka su nam živi i zdravi 🙏 Da mislila sam, ne znam zašto moj gin tako ne prakticira 😩 hvala vam na odgovoru 🥰 moram se definitivno malo više opustiti i uživati 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 12:19

marija1994

DaMa_21

marija1994

Rose.

marija1994

Mia21998zanima me koliko je proslo nakon pozitivnog testa da si isla na prvi pregled i kad si radila test na dan izostanka ili? Zaboravila sam vec to, a znam da si pisala. 🙈🙂
    Marija pročitala sam da ćeš ići na pregled sa 6 TT, ja sam išla tako kod priv. i vidio se plod, ali bez srčane akcije, za tjedan dana sam išla kod soc gin i lijepo se vidilo srčeko, tako da nemoj da te zabrine ukoliko se ne bude sve vidjelo kako treba :)
    Ja idem kod soc ginekologa, narucila me 1.9. a zadnja M je bila 19.7. Da, znam da je vjerojatno prerano da se cuje srceko, samo se nadam da bude sve ok, to mi je prva trudnoca :)
    Ovisi kad ti je bila ovulacija i implantacija. Moguce je da ce se vec vidjet srce, a mozda ce biti prerano pa se nemoj brinuti ako se jos nece vidjeti.
    Koliko su ti inace dugo ciklusi, jel znas kad je bila O?
    Ciklusi su mi 30-35 dana, najcesce 31 dan. Ovulacija je bila 5.8.

Onda ce mozda biti rano 🤷‍♀️
    Prema ZM si tada 6+2 ali je trudnoca vjerojatno kraca zbog duzih ciklusa. 
    Bitno da se cidi gestacijska vrecica, a za sve ostalo onda ima vremena kroz tjedan dana. Ima nas jos nekoliko kojima se na prvom pregledu nije vidjelo srce jer je bilo prerano i za tjedan dana je sve bilo super 😊
    Meni se 4 tjedana nakon O nije vidjelo srce, a 5 tjedana nakon O je sve bilo tu.

03/2023 N💕

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 12:22

Mia21998 🔆

Marija1994test sam napravila 18.07 ali je meni ciklus kasnio dosta( možda nekih tjedan dana, malo više), te sam kroz par dana zvala za pregled i narucena sam bila 26.07 viđena je samo poveća gestacijska vrećica bez ploda. Idući pregled 04.08 utvrđena trudna 6+3tj. Tako da niiiiikome nebi preporučila prerani odlazak na pregled jer je meni to sve bio baš veliki šok i strah da nije zdrava trudnoća, užasno razočaranje i tuga. Da sam bila strpljivija možda se nebi dovela u tu sitauciju, ali hvala Bogu na pozitivnom ishodu.Rosehahaha a svugdje je tako onda😂i kod mene zaručnik želi da je dečko naravno🙈a ja sam kako koji dan, još uvijek se nisam odlučila.Al samo neka su nam živi i zdravi🙏Da mislila sam, ne znam zašto moj gin tako ne prakticira😩hvala vam na odgovoru🥰moram se definitivno malo više opustiti i uživati

Joooj ja bi jako htjela curicu 💕
    Zarucniku je svejedno, ali kaze da bi zbog mene radije curicu jer zna koliko ju ja zelim.
    Smijesno je kako svi koji znaju za trudnocu (a ne znaju za moje zelje) pricaju o bebi uvijek u zenskom rodu kao da je sigurno curica 🙈

03/2023 N💕

• DaMa_21
    25. Kolovoz 2022. 12:30

marija1994

Mia i DaMaznam sve, necu biti tuzna ni u strahu jer je rano jos, ali sta mogu sestra me zapisala, ginekologicu ni nisam vidjela. Pitam ju dal trebam reci kad je bila zadnja M kaze ne, to cete sve na pregledu

Samo opusteno, bit ce sve ok ♥️
    Bitno samo da se ne zabrines bezveze kao nas 2 🙈

03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.