![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Drage cure, sretan Bozic i sve najbolje i od mene🎄🥂
Imala bih jedno pitanje, ako mi koja moze podjeliti iskustvo- da li vi koje ste blizu ili presle 30. tt imate pojacan iscjedak? Zadnja 2-3 dana imam gusci bijeli sluzav pojacan iscjedak, bez mirisa, crvenila, svrbezi ili slicno ali onako dobro smoci gacice🤪
Znala sam kroz trudnocu vec imati tako ali nisam sad vec neko vrijeme pa kako se blizi kraj tako ja vise panicarim🤪
Hvala unaprijed🥰🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sorry cure, kriva grupa, tj kriva godina proljetnih beba🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sretan Botic svima 🎄 mi smo Bozic proveli s ovitelji, prije Bozica se razbolila i bila je bas lose zbog visoke temperature, ali je do Bozica bila ok. Jos uvijek je na antibiotiku, vise spava preko dana, ali je inace super.
Akane, mi tek idemo u Sloveniju, ali imam iskustvo od frendice. Nju su trazili u hotelu osobnu od bebe i nije mogla ici bez nje. Problem nije samo granica nego moras imati osobnu za bebu i ako te bilo di u drugoj drzavi zaustave.
Mi smo zbog putovanja jos prije napravili po ubrzanom postupku.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav mame, sretan Bozic svima!
Imam dva pitanjca, koliko vam ukupnog sna bebe imaju nocu, a koliko danju?
Moja nocu spava sve skupa 12h i to ne bih voljela pomicati, odgovara mi to, ali ne znam kako se ponasati za dnevni san.. ako spava duze od 40min ijedan spavanjac navecer nema sanse da zaspe i onda nam se cijeli ritam poremeti. Ne znam da li da je budim nakon 40min...i jel onda dovoljno sat do sat i pol sve skupa dnevnog sna ako nocu spava 12?
I pitanje za mame cije su se bebe posjele. Nama ona puzi vec na veliko, cetveronozno ima neka 2,3 tj, ali jos se nije posjela, tj je ono bocno sjedenje, ali nije skroz. Kad je ja stavim da sjedi, sjedi skroz samostalno i bez podrske i igra se tako. Koliko je vasim.bebama trebalo da se posjednu nakon sto su propuzale?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Spava 12-13h po noci i ukupno 2-3h po danu.
Mozda ti je prekratko ili predugo budna izmedju spavanja pa zato nece spavat.
Od puzanja do samostalnog posjedanja je proslo 2tj.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Regice; mi imamo 12 sati noćnog sna, a dnevnog uglavnom 2,5 h… nezz sto bi ti rekla za spavanje, mislila sam do pred tri dana da kad duze spava po danu, onda mu je bolja noć, ali zadnje tri noći je to opovrgnuo, počeo se buditi, meskoljiti, nešto mu nije po volji, počne plakat, počeo je jest bocu oko 3 ujutro koju nije jeo do sad i tako. Sve se nešto promijenilo. I uopće ne znam više kako da ga oblačim za noć. Možda je i u tome problem pa mu ne paše temp… Stigla nam je ona vreća s etherala, nije uopće debela kao što piše, dosta je onako tanka i obavezno ga prekrijem dekicom još, ispod ima dugi bodi i duge hlačice i čarapice. A možda ga i zub zeza… preko dana je počeo piti više bocu nego inače, a slabije hoće kašice. Nemam pojma, svega sam nadrobila sad 🫠😅
Uglavnom Regice mislim da joj je dovoljno 1,5 dnevnog sna ako noć spava 12 sati, prema tome ako joj odgovara tako i nije ti nervozna kad ju probudiš, zašto ne. Možda se onda tako nakon nekog vremena navikne i sama počne buditi.
Što se tiče posjedanja joj trebalo nam je dosta, tek nedavno se pravo posjeo, tako da mislim da tu nemaš brige, brzo će i to savladati.
E da Regice, kad vam je zadnji dnevni spavanac?
Nama je ok ako se probudimo najdalje do 17 H, onda će oko 20 zaspati, ali ako se probudi u 18, nema šanse do 22 zaspat. Bas se mučimo s uspavljivanjem tad.
Inače se počeo lakše uspavljivati nego ono prije nekoliko, bit će da smo bili u regresiji s 9mj (koliko sam čitala 😅) , ali nam je posljedično ostalo to što se više ne zna sam uspavati, nego se moramo nositi 🥳🫠
Sretan Božić svima! Mi se uputili na proputovanje po Hrvatskoj pa ne stižem pratiti baš sve.
Ovo kad kažete da se nisu pravo posjeli na sto se to odnosi? Znaci meni se ona kad je na leđima baci na stranu pa se digne (al to joj još tesko ide), a s trbuha se gura unazad i onda sjedne iz cetveronoznog, ali nekad pol kreveta prođe unazad dok ne uspije. Ne puže baš. Najveći šok mi je bio kad sam se probudila i vidjela kako joj glava viri iz njenog kreveta (sama se posjela). Razmišljam da je vrijeme da joj spustim krevetić. A što se spavanja tiče uglavnom po danu ima 2-3 spavanca, ni jedan duži od sat vremena. A po noći svakako. Kako ste sa zubima? Mi smo i dalje na 2.
Sretan Božić svima! Mi se uputili na proputovanje po Hrvatskoj pa ne stižem pratiti baš sve.
Ovo kad kažete da se nisu pravo posjeli na sto se to odnosi? Znaci meni se ona kad je na leđima baci na stranu pa se digne (al to joj još tesko ide), a s trbuha se gura unazad i onda sjedne iz cetveronoznog, ali nekad pol kreveta prođe unazad dok ne uspije. Ne puže baš. Najveći šok mi je bio kad sam se probudila i vidjela kako joj glava viri iz njenog kreveta (sama se posjela). Razmišljam da je vrijeme da joj spustim krevetić. A što se spavanja tiče uglavnom po danu ima 2-3 spavanca, ni jedan duži od sat vremena. A po noći svakako. Kako ste sa zubima? Mi smo i dalje na 2.
Uživajte na putovanju! I mi smo jutros krenuli.
Spusti krevetić za svaki slučaj, samo će jedno jutro osvanuti na nogama. 😃
Mi smo dobili 6 zub neki dan, bilo je nervoze možda se i zbog toga budio po noći.
Noćas mi je opet počeo malo kašljati, kao da mu se slijeva iz nosa, nadam se da će proći uz špricanje i izvlačenje.
Uživajte curke u ostacima stare godine, neka nova donese samo lijepe stvari ♥️
Hvala vam na vasim rasporedima spavanja, ocito mi premalo spava preko dana...
Posjela se sama, ali na cudan nacin..digne se na namjestaj na koljena i iz toga sjedne i sjedi skroz stabilno.. hm, nasla nacin, iako znam da se bas ne racuna jer je skroz nepravilan 😅
Mi smo na 2 zubica.
I prolazimo kroz uzasnu fazu! Ne znam sta se dogadja, ali ona se svaku vecer probudi u 1ipo ujutro vristeci (nije plac gladi nego kao neki plac straha, evo vec 3.noc zaredom) i nece da zaspe do 4ipo ujutro. Kada je dovedem u boravak bude vesela. Takodjer, odbija jesti bocicu dok kasice jede odlicno i dalje. Ne znam sto moze biti osim slinice u nosu koja joj mozda smeta za bocicu, ali opet nijeprvi put da je prehladjena, a prvi put je da bas ovako malo jede mlijeja (ne racunajuci kad je imala grceve)...bas neka cudna faza i nadam se da ce trajat sto krace
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji