Rose treba pokušati da, možda stvarno pomogne i olakša malo 🤞daaa, rijetko tko ga voli 🤢🥴
Tako sam ja s mineralnom na VI , i pročitala sam negdje da pomaže i kod mene je stvarno upalilo.
Upravo tako! Pretrpit ćemo sve 🥰
DaMa_21 za sada mislim da nemam, nisam barem po ničemu skužila.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Bok cure, pridružujem se i ja :)
Stari smo 7+3, srčeko radi i sve štima iako sam imala blago krvarenje nekih tjedan dana (oko 5. tjedna je pocelo nakon teze urinoinfekcije) dok mi nije prepisan Utrogestan i od tad je sve u redu❤️
Prva trudnoca, od simptoma nemam nista osim veceg umora, grudi su samo mrvicu osjetljive, ali se i to smanjilo, malo me je to brinulo, ali kad sam vidjela da nisam jedina mi je bilo lakse i trudim se uzivati u tome da me preskocilo barem zasad!
Za caj od brusnice sam citala po forumima bas kad sam dobila infekciju i puno ga trudnica pije preventivno i tokom infekcije, ali evo nisam pitala direktno ginekologa…
Zelim svima zdravu i sto laksu trudnocu i da uzivamo u ovom posebnom razdoblju sto je vise moguce!🥰
25 g
Stiže curka💕
25.3.23'
Drage moje, uz ovaj covid i abnormalne temperature i bolove dobila sam smeđi iscjedak.
Zvala sam jučer hitnu kažu da pričekam ako ću krvariti, pitam pa jel mu možete dati bar neke tablete da se to spriječi, veli ne ne jer ne znamo šta će biti.
Danas se to opet nastavilo i još pojačalo, opet sam zvala pa mi je rekao drugi doktor da popijem ako imam duphaston 3x1, mislila sam da imam kutiju, na kraju imam samo 2 tablete.
Nadam se da ce sve biti ok, ipak su prekjucer potvrđeni otkucaji. Ali opet me brine zbog tih visokih temperatura i lijekova protiv. 😔
Pozdrav Aider, nadam se da je sada sve ok!🙏 Možeš mi reći molim te što su ti rekli doktori koju dozu paracetamola i koliko dugo možeš uzimati za sniženje temperature? I snizuje se paracetamolom samo ako prijeđe određenu granicu, zar ne?
Bok cure, pridružujem se i ja :)
Stari smo 7+3, srčeko radi i sve štima iako sam imala blago krvarenje nekih tjedan dana (oko 5. tjedna je pocelo nakon teze urinoinfekcije) dok mi nije prepisan Utrogestan i od tad je sve u redu❤️
Prva trudnoca, od simptoma nemam nista osim veceg umora, grudi su samo mrvicu osjetljive, ali se i to smanjilo, malo me je to brinulo, ali kad sam vidjela da nisam jedina mi je bilo lakse i trudim se uzivati u tome da me preskocilo barem zasad!
Za caj od brusnice sam citala po forumima bas kad sam dobila infekciju i puno ga trudnica pije preventivno i tokom infekcije, ali evo nisam pitala direktno ginekologa…
Zelim svima zdravu i sto laksu trudnocu i da uzivamo u ovom posebnom razdoblju sto je vise moguce!🥰
Cestitam na trudnoci 😍
Isto smo trudne i iste simptome imamo, odnosno nemamo. Sad je i meni lakse kad vidim da nas ima jos bez simptoma 🙈
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Cao mame! Kako ste? Ja jos uvijek nemam nekih jacih simptoma osim bolova u grudima i misicima stomaka ali zato mi se san poremetio 🥲 inace se nikada nisam budila tokom noci a otkako sam trudna probudim se po 3-4 puta. Da li je od vrucine ili jednostavno je i to neki simpotom.
Brzo zaspim ali me to budjenje smara, ali hajde neka to bude jedini problem 🍀
Cao mame! Kako ste? Ja jos uvijek nemam nekih jacih simptoma osim bolova u grudima i misicima stomaka ali zato mi se san poremetio 🥲 inace se nikada nisam budila tokom noci a otkako sam trudna probudim se po 3-4 puta. Da li je od vrucine ili jednostavno je i to neki simpotom.
Brzo zaspim ali me to budjenje smara, ali hajde neka to bude jedini problem 🍀
Evo i mene budne od 4:30 🙈
U pocetku nisam mogla zaspati navecer ili bi se budila rano (4/5) i vise ne bi mogla zaspati uopce.
Sad me probudi mjehur i nekad ne mogu zaspati ponovno.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Drage moje, uz ovaj covid i abnormalne temperature i bolove dobila sam smeđi iscjedak.
Zvala sam jučer hitnu kažu da pričekam ako ću krvariti, pitam pa jel mu možete dati bar neke tablete da se to spriječi, veli ne ne jer ne znamo šta će biti.
Danas se to opet nastavilo i još pojačalo, opet sam zvala pa mi je rekao drugi doktor da popijem ako imam duphaston 3x1, mislila sam da imam kutiju, na kraju imam samo 2 tablete.
Nadam se da ce sve biti ok, ipak su prekjucer potvrđeni otkucaji. Ali opet me brine zbog tih visokih temperatura i lijekova protiv. 😔Pozdrav Aider, nadam se da je sada sve ok!🙏 Možeš mi reći molim te što su ti rekli doktori koju dozu paracetamola i koliko dugo možeš uzimati za sniženje temperature? I snizuje se paracetamolom samo ako prijeđe određenu granicu, zar ne?
Hej, sve je ok sad. Meni je temperatura išla preko 39, kad bih popila lupocet od 500 digla bi se za još pola stupnja, kontraefekt sam imala.
Onda sam dobila groznicu, sva sam se tresla i otišla na infuziju, na kraju su mi ginekolozi u Petrovoj rekli da kada mi paracetamol ne skida tako visoku temperaturu da je veća korist popiti brufen nego imati treskavice, to je puno opasnije za bebu! Kažu da je brufen tek u zadnjim mjesecima opasniji, da koliko su se one brufena nadavale trudnicama.
Tako da su mi oni sami na hitnoj dali ketonal injekciju, kasnije doma skijala sa brufenom. Nisam skidala temp do 38.
Nadam se da sam ti pomogla, imaš temperaturu?
6+0 srce kuca ❤️
Brzo zaspim ali me to budjenje smara, ali hajde neka to bude jedini problem 🍀Evo i mene budne od 4:30 🙈
U pocetku nisam mogla zaspati navecer ili bi se budila rano (4/5) i vise ne bi mogla zaspati uopce.
Sad me probudi mjehur i nekad ne mogu zaspati ponovno.
Mene oko 5,6 probudi da piškim, isto se poslije vrtim do 8 u krevetu 😂
Da prijavim da su mi mučnine skoro nestale od antimetila, stvarno vrijedi probati!
6+0 srce kuca ❤️
Nadam se da ce sve biti ok, ipak su prekjucer potvrđeni otkucaji. Ali opet me brine zbog tih visokih temperatura i lijekova protiv. 😔Pozdrav Aider, nadam se da je sada sve ok!🙏 Možeš mi reći molim te što su ti rekli doktori koju dozu paracetamola i koliko dugo možeš uzimati za sniženje temperature? I snizuje se paracetamolom samo ako prijeđe određenu granicu, zar ne?Hej, sve je ok sad. Meni je temperatura išla preko 39, kad bih popila lupocet od 500 digla bi se za još pola stupnja, kontraefekt sam imala.
Onda sam dobila groznicu, sva sam se tresla i otišla na infuziju, na kraju su mi ginekolozi u Petrovoj rekli da kada mi paracetamol ne skida tako visoku temperaturu da je veća korist popiti brufen nego imati treskavice, to je puno opasnije za bebu! Kažu da je brufen tek u zadnjim mjesecima opasniji, da koliko su se one brufena nadavale trudnicama.
Tako da su mi oni sami na hitnoj dali ketonal injekciju, kasnije doma skijala sa brufenom. Nisam skidala temp do 38.
Nadam se da sam ti pomogla, imaš temperaturu?
Super da ti je sve ok sad! Uzela sam jučer paracetamol od 500mg kad mi je temperatura prešla 37.8 pa je onda pala da bi nakon toga za par sati došla do 38.1., tada sam uzela još jedan paracetamol. To ju je snizilo. Sad mi varira od 36.7. do 37.5, ali to snizujem tuširanjem, uzimanjem dosta tekućine/čaja od kamilice.
Htjela sam vas pitati dali se kojoj od vas prije u trudnoćama ili sada jede dosta voće?
Znači ja se čudim sama sebi koliko mi se voće jede a recimo prije ga nisam dozivljavala dok mi se čokolada i slatko uopće niti malo ne traže,a prije ovisna bila barem o kockici čokolade dnevno😂😂
Mislim,ja se ne bunim,to je odlično ali baš mi je čudno..trpam se ananasom,bijelim grožđem,nektarinama,breskvama,lubenicom..neki dan tražim gdje naći smokve..baš mi se jedu i M mi jučer 2 kg donjeo😁😁🥰🥰
I da,zar je moguće da ja već sa 6 tjedana osjetim zategnutost donjeg dijela trbuha?Nema veze to sa jelom jer sam to sama skuzila,malo sam punija,na 162cm imam 85kg🙄,tako da se trudim zbilja ostati samo na toj kilazi da ne dobivam više.I navečer pazim što ću pojesti, i ujutro mi je trbuh ispuhan ali zato donji dio trbuha,gdje je bebač(maternica) je zategnut i na dodir lagano bolan.Zanima me dali je još kojoj mami tako
Sortiraj odgovore
Najstariji