Dobrodošlica novim budućim mamama 😊
Kako izdržavate ove vrućine?
I da li ste možda već kupile neku sitnicu za bebu? Ja ne mogu izdržati, stalno gledam neke bodije, stvarčice, bar neku sitnicu da kupim pa da mi valjda bude lakše 😬
Nisam još ništa, od šogorice ćemo naslijediti svu robicu, stvarčice i kindač. Kako da se oduprijem toj nekoj maniji da nešto već sad kupim u 8om tjednu? 🙉😂
6+0 srce kuca ❤️
Dobrodošlica novim budućim mamama 😊
Kako izdržavate ove vrućine?
I da li ste možda već kupile neku sitnicu za bebu? Ja ne mogu izdržati, stalno gledam neke bodije, stvarčice, bar neku sitnicu da kupim pa da mi valjda bude lakše 😬
Nisam još ništa, od šogorice ćemo naslijediti svu robicu, stvarčice i kindač. Kako da se oduprijem toj nekoj maniji da nešto već sad kupim u 8om tjednu? 🙉😂
Meni je isto tesko suzdrzat se. Ali sam se dogovorila sa zarucnikon da odmah nakon iduceg pregleda idemo kupiti par stvarcica za bebu ako je sve ok 😁
Vec imam popis stvari koje cu tad kupiti, ali svakodnevno gledam sve sta postoji i lista se samo siri 😂
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Ja sam na moru tako da gura se nekako😊,vjerujem lakše nego u unutrasnjosti..ujutro se budim rano,već u 5 da što prije odradim posao,onda ili tuširanje ili plaža s djecom,poslijepodne opet isto,navečer šetnjica.. zasada je dobro..nemam baš neke simptome osim povremene mučnine,i grudi malo boluckaju,po njima sam odmah i posumnjala da sam trudna😁
Ja ću isto vjv većinu naslijediti od sestre jer je i ona trudna,ona je u 6.mjesecu trudnoće već tako da ne brinem oko toga puno
Hej, buduće mame, kako ste? Ja sam danas 8 tt, sutra imamo prvi UZV. Mučnine me ubijaju, nije mi mučno jedino kad spavam. Zanima me razmišlja li koja od vas o prenatalnom testu?
Pozdrav,ja sam nova na forumu😊
Treća,odnosno 4.trudnoca(1 missed 2009.)
Pokusavamo vec godinu dana,zadnji su trzanji,35.mi je godinica i neide i evo se napokon uz Clomifene i pracenje folikula uhvatilo.Sad sam otprilike u 6.tjednu trudnoće,otkrila trudnoću na svoj rođendan😁Ja sam sad zbunjena tjednima trudnoće.Zadnja mjesecnica je bila 25.06.a ovulacija mi je bila 15.07.i točno smo tada se bacili na posao.Koliko sam ja zapravo trudna onda?3-4 tjedna?😂😂Ili računam da sam 5-6?
Čestitke i dobrodošla 🥰
Pozdrav drage žene🙋♀️
Nova sam ovdje te ću ukratko opisati svoju malu avanturu. PCOS ikorištenje letrozola za ovulaciju 6 ciklusa i kada smo odustali od terapije i smišljali plan za dalje jer sam sve lošije reagirala na tablete dogodio se➕. Odlazak na prvi pregled viđena samo gestacijska vrećica… ogroman strah, panika, nervoza i tuga no jučer smo obavili pregled i imamo SVE! Radilo se o dosta kasnoj ovulaciji te smo sada 6+3 tj🥰
Zanima me koliko često odlazite na preglede? Trenutno sam na godišnjem odmoru pa sam jučerašnji pregled obavila privatno u drugoj poliklinici.
Što pijete od vitamina?
Kod mene su jutarnje mučnine bas intenzivne, bez povraćanja ali od jutra čim Otvorim oči te odmah moram nešto strpati u usta da se to malo smiri. Jako reagiram na mirise, smetaju mi užasno parfemi i pasta za zube😖😮💨
Čestitke Mia 🥰🥳
Ja pijem za sad samo folnu
Cao cure! Kod mene nema povracanja i mucnine i hvala Bogu! Nadam se da ce ostati tako jer imam strah od povracanja 😂
Osim bolnih grudi imam neki osjecaj kao da imam upalu misica stomaka… nekako cudno. Mislim da je za to rano jos uvijek u 5. sedmici ali eto imam taj neki osjecaj, da li je kod vas slucajno tako?
Identično i kod mene bilo u tom periodu, sve normalno :)
Hej, buduće mame, kako ste? Ja sam danas 8 tt, sutra imamo prvi UZV. Mučnine me ubijaju, nije mi mučno jedino kad spavam. Zanima me razmišlja li koja od vas o prenatalnom testu?
Pričala sam već s gin… Radit ću nifty plus… prve dvi T nisam ništa, al sad hoću..
DaMa_21 hvala ❤️ također čestitam od srca. O baš super, možemo se onda pratiti 🤞da razumijem, i meni je bolje ako ne moram da ne idem prečesto na preglede dosta sam sklona upalama, pa se stvarno želim čuvati koliko god mogu. Još uvijek nisam odlučila gdje ću voditi trudnoću, malo nam je komplicirana situacija jer boravimo na dvije lokacije koje su udaljene 200-njak km te sam na jednoj prijavljena kod svog socijalnog ginekologa a druga idem privatno.
Kako podnosiš vrućine? Imaš li kakve simptome? Meni su jutra stvarno sve gora, imam užasnu mučninu 😓😮💨
I ja sam si baš uzela novalac pa sam počela piti, a u poliklinici sam dobila premama duo.
Rose hvalaa🥳❣️kako si ti?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
I htjela sam još pitat jel netko pije čaj od brusnice u ranoj trudnoći zbog mokraće? Kolegica mi je preporučila da to krenem piti po šalicu na dan, al nekako ne želim ništa uzimati bez da to dobro istražim. Ima li tko iskustva?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Sortiraj odgovore