Cao cure! Kod mene nema povracanja i mucnine i hvala Bogu! Nadam se da ce ostati tako jer imam strah od povracanja 😂
Osim bolnih grudi imam neki osjecaj kao da imam upalu misica stomaka… nekako cudno. Mislim da je za to rano jos uvijek u 5. sedmici ali eto imam taj neki osjecaj, da li je kod vas slucajno tako?
Pozdrav drage žene 🙋♀️
Nova sam ovdje te ću ukratko opisati svoju malu avanturu. PCOS i korištenje letrozola za ovulaciju 6 ciklusa i kada smo odustali od terapije i smišljali plan za dalje jer sam sve lošije reagirala na tablete dogodio se ➕. Odlazak na prvi pregled viđena samo gestacijska vrećica… ogroman strah, panika, nervoza i tuga no jučer smo obavili pregled i imamo SVE! Radilo se o dosta kasnoj ovulaciji te smo sada 6+3 tj 🥰
Zanima me koliko često odlazite na preglede? Trenutno sam na godišnjem odmoru pa sam jučerašnji pregled obavila privatno u drugoj poliklinici.
Što pijete od vitamina?
Kod mene su jutarnje mučnine bas intenzivne, bez povraćanja ali od jutra čim Otvorim oči te odmah moram nešto strpati u usta da se to malo smiri. Jako reagiram na mirise, smetaju mi užasno parfemi i pasta za zube 😖😮💨
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pozdrav drage žene🙋♀️
Nova sam ovdje te ću ukratko opisati svoju malu avanturu. PCOS ikorištenje letrozola za ovulaciju 6 ciklusa i kada smo odustali od terapije i smišljali plan za dalje jer sam sve lošije reagirala na tablete dogodio se➕. Odlazak na prvi pregled viđena samo gestacijska vrećica… ogroman strah, panika, nervoza i tuga no jučer smo obavili pregled i imamo SVE! Radilo se o dosta kasnoj ovulaciji te smo sada 6+3 tj🥰
Zanima me koliko često odlazite na preglede? Trenutno sam na godišnjem odmoru pa sam jučerašnji pregled obavila privatno u drugoj poliklinici.
Što pijete od vitamina?
Kod mene su jutarnje mučnine bas intenzivne, bez povraćanja ali od jutra čim Otvorim oči te odmah moram nešto strpati u usta da se to malo smiri. Jako reagiram na mirise, smetaju mi užasno parfemi i pasta za zube😖😮💨
Bok Mia, cestitam na urednom pregledu, pratila sam na drugoj temi tvoju situaciju ♥️
Zapravo je kod mene bilo isto, prvi pregled gestacijska, nakon tjedan dana srce (6+2 prema ZM, a prema UZV 6+4). Mi smo tjedan dana razlike po bebama :)
Meni su dali preporuku za iduci pregled za 3-4 tjedna, ali cu ici nakon 4,5tj jer sam na moru do tad. Doktor je rekao da je bolje da ne prckamo dolje precesto i da ako se odjecam dobro nije problem da bude malo duze od 4 tjedna izmedju 2 pregleda.
Bilo bi dobro da se javis svojem ginekologu (privatnom/socijalnom) da te uputi na pretrage koje trebas napraviti prije sljedeceg pregleda. Kod mene je to bilo KKS, glukoza, TSH, hormoni stitnjace i urin.
Od vitamina pijem Novalac prenatal, pocela sam ga piti cim smo krenuli raditi na bebi. Uz njega pijem sada i gynositol zbog inzulinske rezistencije i multicisticnih jajnika.
Pozdrav,ja sam nova na forumu😊
Treća,odnosno 4.trudnoca(1 missed 2009.)
Pokusavamo vec godinu dana,zadnji su trzanji,35.mi je godinica i neide i evo se napokon uz Clomifene i pracenje folikula uhvatilo.Sad sam otprilike u 6.tjednu trudnoće,otkrila trudnoću na svoj rođendan😁Ja sam sad zbunjena tjednima trudnoće.Zadnja mjesecnica je bila 25.06.a ovulacija mi je bila 15.07.i točno smo tada se bacili na posao.Koliko sam ja zapravo trudna onda?3-4 tjedna?😂😂Ili računam da sam 5-6?
Pokusavamo vec godinu dana,zadnji su trzanji,35.mi je godinica i neide i evo se napokon uz Clomifene i pracenje folikula uhvatilo.Sad sam otprilike u 6.tjednu trudnoće,otkrila trudnoću na svoj rođendan😁Ja sam sad zbunjena tjednima trudnoće.Zadnja mjesecnica je bila 25.06.a ovulacija mi je bila 15.07.i točno smo tada se bacili na posao.Koliko sam ja zapravo trudna onda?3-4 tjedna?😂😂Ili računam da sam 5-6?
Racunas od zadnje M, znaci od 25.6. Po tome si danas 5+6.
I cestitam 😍
Ma i pretpostavljala da trebam računati po doktorski od prvog dana zadnje M.Hvala😊
Još jedno pitanje..kako staviti dolje tictker lilypie?Ja kopiram i zaljepim ali samo mi ostane web adresa,tickersa nema
Ma i pretpostavljala da trebam računati po doktorski od prvog dana zadnje M.Hvala😊
Još jedno pitanje..kako staviti dolje tictker lilypie?Ja kopiram i zaljepim ali samo mi ostane web adresa,tickersa nema
Kada kreiras slikicu odi na Forum (skroz desna opcija nakon website) i odaberi “pseudo HTML, UBB code and BB code” opciju i kopiras taj link ;)
I cestitam 😍
Hvalaa🥰
Dobrodošlica novim budućim mamama 😊
Kako izdržavate ove vrućine?
I da li ste možda već kupile neku sitnicu za bebu? Ja ne mogu izdržati, stalno gledam neke bodije, stvarčice, bar neku sitnicu da kupim pa da mi valjda bude lakše 😬
Nisam još ništa, od šogorice ćemo naslijediti svu robicu, stvarčice i kindač. Kako da se oduprijem toj nekoj maniji da nešto već sad kupim u 8om tjednu? 🙉😂
6+0 srce kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji