Pozdrav drage žene!
More, mi smo ovdje na plitkim pješčanim plažama, pa ćemo malo utoćkat nogice u more. Kolut dogodine.
Lalee bravo za uredne nalaze 💪💪💪
Mislim da su ove grimase u spavanju nešto vezane za snove, a nešto za probavu 😅 moj se obično isprdi nakon durenja u snu 😂
Minigirl jeste se uspjeli malo naviknuti na remenčiće? Duša mala, baš ju snašlo 😔 kako dugo će morati biti okovana?
Kod mene ništa nova za prijaviti, šizim od radova i tako to 😂 same old. Malac je sad već puno budniji, gleda, sluša promatra, i naravno obožava bit na rukama i da ga se nosa po kući da razgledava 😏
sva mu se glava osula, sad ne znam jel to od kontakta sa mnom i znoja ili šta. Jer ostatak tijela mu je ok. Gledam da uzmem neku kremicu Adermu ili Mustelu🤷 imate kakva iskustva?
Živciraju me dežurne babe sa svojim komentarima o mojim kilama, ono jel baš moraš komentirat mjesec dana nakon poroda 😮💨
sveki se ne sviđa ime koje smo odabrali za njega (Erik) pa ga odbija zvati imenom i zove ga Anđeo 🤦 na rubu sam da se izderem na nekoga 😂
Kako su vaši bebanci i beboline? ❤️💙❤️💙
Pozdrav drage žene!
More, mi smo ovdje na plitkim pješčanim plažama, pa ćemo malo utoćkat nogice u more. Kolut dogodine.
Lalee bravo za uredne nalaze 💪💪💪
Mislim da su ove grimase u spavanju nešto vezane za snove, a nešto za probavu 😅 moj se obično isprdi nakon durenja u snu 😂
Minigirl jeste se uspjeli malo naviknuti na remenčiće? Duša mala, baš ju snašlo 😔 kako dugo će morati biti okovana?
Kod mene ništa nova za prijaviti, šizim od radova i tako to 😂 same old. Malac je sad već puno budniji, gleda, sluša promatra, i naravno obožava bit na rukama i da ga se nosa po kući da razgledava 😏
sva mu se glava osula, sad ne znam jel to od kontakta sa mnom i znoja ili šta. Jer ostatak tijela mu je ok. Gledam da uzmem neku kremicu Adermu ili Mustelu🤷 imate kakva iskustva?
Živciraju me dežurne babe sa svojim komentarima o mojim kilama, ono jel baš moraš komentirat mjesec dana nakon poroda 😮💨
sveki se ne sviđa ime koje smo odabrali za njega (Erik) pa ga odbija zvati imenom i zove ga Anđeo 🤦 na rubu sam da se izderem na nekoga 😂
Kako su vaši bebanci i beboline? ❤️💙❤️💙
Hej hej Akane
Pričale smo na prošlim stranicama bas o osipu nešto, ali s obzirom da tvoj ima mjesec dana, moguće je da je to još uvijek čišćenje od hormona. Sa 6 tjedana je najizraženije. Proći će brzo.
Dežurne babe zanemari, uvijek će pričati😂
Joj kako mene živcira to s imenima, ja redovito ispravljam kad ga drugačije nazovu, pa da vidimo ko će duže😂😂😂 kad tad će se naviknuti. Btw imate bas lijepo ime. 🫶🏻
Joj radovi… nikako kraju. Nedaj se 🫣
Još ove vrućine. Volim ljeto, ali nekako sad s troje djece mi je too much. Sjest u auto, dok ih sve potrpam, muka. Znoj, jad🤣
Blaženo proljeće. 😬
Mi prijavljujemo teze uspavljivanje preko dana, i dosta plitak san. Lomi ga pa se sav unervozi i nekad se po pola sata uspavljujemo.
Drugo sve kao i inače. Dojenje smo skoro skroz izbacili, ne mogu. Previše mi je svega i jednostavno ne stizem, puno posla, manjak vremena za sve, ovih dvoje najzahtjevniji trenutno, nemam živaca još i za to.🫤 #nemajka
Drž’te se curke! Ljubite bebice!
Pozdrav!
Evo prijavljujem da smo bolje, ne vristimo vise i kao da se prilagođavamo na remencice (hvala bogu). Sutra idemo opet na pregled pa cu pitati malo do kad ce nosit i sto smijem, a sto ne s njom.
Ja isto vise uopce ne dojim. Jucer sam ju probala stavit na cicu jer sam primjetila da mi jos izlazi mlijeko kad stisnem, ali primila ju je i nakon 30s se unervozila i to je bilo to. I mislim da je definitivno gotovo s mojim pokusavanjem. Ah Akane radovi su meni uvijeeek nocna mora. Prvo uvijek sve kasni, a drugo uvijek jedan drugog krive kad je negdje greska.
Za kile me trenutno boli briga, nis nisam skinula al.moram se pribrat da bi krenula na dijetu i vjezbat. A babe nek gledaju svoje kile.
A sto se tice imena, ako mojoj smisljaju nadimke koji mi se ne svidaju zaprijetim da cu ili promijenit joj ime ili stavit samo svoje djevojacko prezime. I toliko mi dignu tlak da znaju da sam u stanju to napraviti pa su se malo smirili. Meni to isto uzasno.ide na zivce.
Pozdrav!
Evo prijavljujem da smo bolje, ne vristimo vise i kao da se prilagođavamo na remencice (hvala bogu). Sutra idemo opet na pregled pa cu pitati malo do kad ce nosit i sto smijem, a sto ne s njom.
Ja isto vise uopce ne dojim. Jucer sam ju probala stavit na cicu jer sam primjetila da mi jos izlazi mlijeko kad stisnem, ali primila ju je i nakon 30s se unervozila i to je bilo to. I mislim da je definitivno gotovo s mojim pokusavanjem. Ah Akane radovi su meni uvijeeek nocna mora. Prvo uvijek sve kasni, a drugo uvijek jedan drugog krive kad je negdje greska.
Za kile me trenutno boli briga, nis nisam skinula al.moram se pribrat da bi krenula na dijetu i vjezbat. A babe nek gledaju svoje kile.
A sto se tice imena, ako mojoj smisljaju nadimke koji mi se ne svidaju zaprijetim da cu ili promijenit joj ime ili stavit samo svoje djevojacko prezime. I toliko mi dignu tlak da znaju da sam u stanju to napraviti pa su se malo smirili. Meni to isto uzasno.ide na zivce.
Bravo mini, bas mi je drago da se prilagođavate, bit će to sve bolje i bolje 🥰
Javi sto su ti rekli.
Hahaha oprosti morala sam se nasmijati 😂😂😂😂 zakon si za djevojačko prezime.
Ja zbilja nemam živaca nakon poroda, i ne šutim nikom… kažem sve onako kako mislim u tom trenu, mada bi nekad trebalo i prešutjeti. Ali jače je od mene. 😅
Rose ma drago mi je ako sam te nasmijala. Imam opet pitanje. Je li se vase bebe vole pokakat u autu? XD
Onako taman krenete i evo je. Trenutno se vozimo prema doktoru i uzivam u miomirisima.
Rose ma drago mi je ako sam te nasmijala. Imam opet pitanje. Je li se vase bebe vole pokakat u autu? XD
Onako taman krenete i evo je.Trenutno se vozimo prema doktoru i uzivam u miomirisima.
Naravno da da, to je već pod normalno.
Na uzv kukova došli pokakani do leđa 😂😂😂
Onako taman krenete i evo je.Trenutno se vozimo prema doktoru i uzivam u miomirisima.
Je li? Razmisljala.sam da ih mozda taj skvrceni polozaj u jaju dodatno potakne. Mi smo danas nadmasili sami sebe. Pokakali se do doktora u autu i ponovno u autu za doma. A inace kaka jednom u 2 dana
Je li? Razmisljala.sam da ih mozda taj skvrceni polozaj u jaju dodatno potakne. Mi smo danas nadmasili sami sebe. Pokakali se do doktora u autu i ponovno u autu za doma. A inace kaka jednom u 2 dana
A ne znam je li do toga, sve je moguće. Bolje da kakaju nego da ih zatvori. 😃
Hej cure :)
Jel se topite na ovim vrućinama? 🥵
Minigirl ja nisam baš upoznata za što su remenčići, ali držim vam fige da ih se što prije riješite.
Mi smo imali na punih mjesec dana, cijela dva dana "skok u razvoju", ne spavanje ni po danu ni po noći, na cici svako malo, plakanje, nervoza...uf. Ali evo, izdržali smo.
Jel dajete vi bebama malo vode da piju?
Od struke su mi svi rekli da nema potrebe, a ovi doma mi svi kažu da mu dam malo jer je jako vruće.
Kukovi se nisu dovoljno razvili pa se beba stavlja u određen polozaj remencicima kako bi se potaknuo pravilan razvoj zgloba. :)
Ja nisam za sad davala vode.
Nemam u planu davati osim ako bude imala tvrdu stolicu ili neki konkretan razlog zbog kojeg bi joj dala u konzultaciji s pedijatricom.
Znam da neki daju, ali ako je beba bas jako mala mjesec-dva konzultirala bih se s pedijatricom. Ako je beba iskljucivo dojena mislim da stvarno ne treba, vec ju cesce dojit.
Mozda ce nam iskusnije mame znati vise reci. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji