Hej hej!
Kako ste, žene?
Mini bit će to s vježbama sve super 🤗
Mi u ponedjeljak imamo sistematski, malac je dosta narastao, baš je velika beba. I pričljiv i nasmijan 🥰 za kukove su nam samo rekli da će nam javit termin 🥴 sad će 2mj, ne znam što su tako duge liste čekanja, a kao sve manje djece 🤨
Za srednjeg sina sam imala dogovoren pregled u travnju na nefrologiji, odgodili su mi termin 6x, zadnje taj dan ujutro, dva sata prije nego smo trebali doć. Na neonatologiji u rodilištu nema doktora, dolazi dedo od 80g tamo pregledavat bebe. Užas kako su nam rastjerali doktore.
Kumče dobio upalu grla, nema antibiotika, običnog Sumameda nema 🫣 jadan je kurio 40°C 4 dana, dok mu konačno nisu dali neki makedonski, kojemu treba neko vrijeme da počne djelovati. U 2023, ej! 😮💨
Hej hej!
Kako ste, žene?
Mi u ponedjeljak imamo sistematski, malac je dosta narastao, baš je velika beba. I pričljiv i nasmijan 🥰 za kukove su nam samo rekli da će nam javit termin 🥴 sad će 2mj, ne znam što su tako duge liste čekanja, a kao sve manje djece 🤨
Za srednjeg sina sam imala dogovoren pregled u travnju na nefrologiji, odgodili su mi termin 6x, zadnje taj dan ujutro, dva sata prije nego smo trebali doć. Na neonatologiji u rodilištu nema doktora, dolazi dedo od 80g tamo pregledavat bebe. Užas kako su nam rastjerali doktore.
Kumče dobio upalu grla, nema antibiotika, običnog Sumameda nema 🫣 jadan je kurio 40°C 4 dana, dok mu konačno nisu dali neki makedonski, kojemu treba neko vrijeme da počne djelovati. U 2023, ej! 😮💨
Mi smo dobili termin za kukice kad je imao 3 mj tek, ali smo otišli ipak privatno, jer nismo mogli zbog obaveza na taj termin. Nije kasno, ne brini, barem tako ovi naši kažu, do 3 mj se to formira još, ne valja ni rano ići.
Znaš kako je kod nas stanje kad smo dobili termin za fizijatra u prvom mjesecu 2024. godine. Mali će do tad skoro pa hodat 😅 nedaj boze da je nešto hitno, koma.
Nemaju antiobiotika? Sramota… sto reci.
Mi smo prešli 7 kila, lijepo raste, napreduje, i dalje dobra, naspavana i nasmijana beba 😄 voli kolica, voli klokanicu, i dalje 2 veća spavanca preko dana, nekad se zalomi i treći. Ugl sve za sada kako treba. 🥰🥰
mamice, bili smo prije 4 bok dana na UZV kukova kad ga je gledala rekla je kao d smu je doljnji dio napredniji od gornjeg, kao noge su jace od rukica prije je dobio snagu i razvilo se brze,, dali se trebam zabrinutii?? 😏
Vidi s pedijatrom sto misli o tome, ako ima potrebe sigurno će vas slati dalje kod fizijatra ili negdje. Svakako se sve da riješiti vjezbicama. Ne brini se 🫶🏻
mamice, bili smo prije 4 bok dana na UZV kukova kad ga je gledala rekla je kao d smu je doljnji dio napredniji od gornjeg, kao noge su jace od rukica prije je dobio snagu i razvilo se brze,, dali se trebam zabrinutii?? 😏
Vidi s pedijatrom sto misli o tome, ako ima potrebe sigurno će vas slati dalje kod fizijatra ili negdje. Svakako se sve da riješiti vjezbicama. Ne brini se 🫶🏻
rekla je u 8mj. da se javimo pa ce ga opet pregledat
Hej hej!
Kako ste, žene?
Čitam i ne mogu vjerovati da je bas tako lose s listama cekanja.
A za antibiotike znam da je nedostajalo amoksicilina, sad nema ni sumameda??? Krasno.
Evo mi smo danas umocili noge u more i mislim da nam je prehladno :)
Evo mene opet s pitanjima. Dakle za roditeljski dopust, trebam li ja poslodavcu slat obavijest da ja mislim ostati jos doma i postoji li neki sluzbeni papir za to ili posaljem obicni e-mail?
Evo mene opet s pitanjima. Dakle za roditeljski dopust, trebam li ja poslodavcu slat obavijest da ja mislim ostati jos doma i postoji li neki sluzbeni papir za to ili posaljem obicni e-mail?
nista nema poslodavac s tim, to se u HZZOu produzuje gdje si i otvorila porodiljni
Malo prije sam curicu uspavala, a isle smo u krevet u 8..ja ne znam sto je to bilo, znaci normalno je cicala i obicno je vec snena, ali sad budna ko da je sudnji dan i nakon nekog vremena takav plac panicni to jos nisam dozivjela, opisala bi ko da se boji neceg i nikako ju smiriti, u to vrijeme je tri puta kakala i uspjela sam ju nekako smiriti na rukama, spustila ju i zaspala je. To mi se prvi put dogodilo da tak reagira..
Meni zvuci na grcice, pretpostavljam da su je crijevca mučila, pogotovo zbog kakanja… 😏
Nek se ne ponavlja vise 🙏🏼
Hvala vam!
Marija ne znam sto je bilo, možda kakanje. Znam da se moja probudi kad mora obaviti veliku nuždu. Kazu da naucis razlikovati plac, ali ja to nis ne kuzim. Ponekad mi pocne plakati i uđe u petlju (ja to tako zovem). Ne moze se smirit nikako. Ne znam postoji li naziv za to i neki trik kako ju smirit jer to bas bude tesko za slusat. Zao mi ju je.
Sortiraj odgovore
Najstariji