Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    05. Srpanj 2023. 07:01

Mini, kako vam je s remenčićima? Kad imate iduću kontrolu? 
    Jesi ti dobro? 🫶🏻

Rose.
    06. Srpanj 2023. 11:37

Marija_94

Evo opet ja o spavanju, znaci ovu noc sok, spavala je od 21:15 do 5 ujutro u komadu. Ja se zabrinula pa pitala patronaznu, rekla je da ju samo pustim da spava, bar cete se naspavati 😅

Bravo za malecku 🥳🥳🥳 odmaraj mamasita 😄
    Ja se svako jutro probudim u soku kad vidim koliko dugo odspava noć, koliko znaci to za nas mame, za ne povjerovati. 🫶🏻

MiniGirl
    06. Srpanj 2023. 21:05

Marija_94

Evo opet ja o spavanju, znaci ovu noc sok, spavala je od 21:15 do 5 ujutro u komadu. Ja se zabrinula pa pitala patronaznu, rekla je da ju samo pustim da spava, bar cete se naspavati 😅

Bravo za nooc!
    Rose evo funkcioniramo nekako s tim remencicima, ali jedva cekam da ih skine. Zao mi.ju je, kasnit ce s motorickim razvojem iako kazu da brzo nadoknade. Ima i puno puno gorih stvari naravno. Ja se i dalje nisam skroz navikla na to, ali eto idemo dan po dan.

Rose.
    06. Srpanj 2023. 21:42

MiniGirl

Marija_94

Bravo za nooc!
    Rose evo funkcioniramo nekako s tim remencicima, ali jedva cekam da ih skine. Zao mi.ju je, kasnit ce s motorickim razvojem iako kazu da brzo nadoknade. Ima i puno puno gorih stvari naravno. Ja se i dalje nisam skroz navikla na to, ali eto idemo dan po dan.

Koliko se otprilike dugo nose? 
    Ne brini za motorički razvoj, to se sve jako brzo nadoknadi. 
    Vjerujem da nije lako gledat ju tako, ali brzo će i to proći 🫶🏻
    Kako su vam inace bebice? 
    Kako ste vi mamice? 

• laleee
    08. Srpanj 2023. 09:04

mamice, bili smo prije 4 bok dana na UZV kukova kad ga je gledala rekla je kao d smu je doljnji dio napredniji od gornjeg, kao noge su jace od rukica prije je dobio snagu i razvilo se brze,, dali se trebam zabrinutii?? 😏

Akane
    08. Srpanj 2023. 09:46

Hej hej! 
    Kako ste, žene?
    Mini bit će to s vježbama sve super 🤗
    Mi u ponedjeljak imamo sistematski, malac je dosta narastao, baš je velika beba. I pričljiv i nasmijan 🥰 za kukove su nam samo rekli da će nam javit termin 🥴 sad će 2mj, ne znam što su tako duge liste čekanja, a kao sve manje djece 🤨
    Za srednjeg sina sam imala dogovoren pregled u travnju na nefrologiji, odgodili su mi termin 6x, zadnje taj dan ujutro, dva sata prije nego smo trebali doć. Na neonatologiji u rodilištu nema doktora, dolazi dedo od 80g tamo pregledavat bebe. Užas kako su nam rastjerali doktore. 
    Kumče dobio upalu grla, nema antibiotika, običnog Sumameda nema 🫣 jadan je kurio 40°C 4 dana, dok mu konačno nisu dali neki makedonski, kojemu treba neko vrijeme da počne djelovati. U 2023, ej! 😮‍💨

Rose.
    08. Srpanj 2023. 14:14

Akane

Hej hej!
    Kako ste, žene?
    Mini bit će to s vježbama sve super 🤗
    Mi u ponedjeljak imamo sistematski, malac je dosta narastao, baš je velika beba. I pričljiv i nasmijan 🥰 za kukove su nam samo rekli da će nam javit termin 🥴 sad će 2mj, ne znam što su tako duge liste čekanja, a kao sve manje djece 🤨
    Za srednjeg sina sam imala dogovoren pregled u travnju na nefrologiji, odgodili su mi termin 6x, zadnje taj dan ujutro, dva sata prije nego smo trebali doć. Na neonatologiji u rodilištu nema doktora, dolazi dedo od 80g tamo pregledavat bebe. Užas kako su nam rastjerali doktore.
    Kumče dobio upalu grla, nema antibiotika, običnog Sumameda nema 🫣 jadan je kurio 40°C 4 dana, dok mu konačno nisu dali neki makedonski, kojemu treba neko vrijeme da počne djelovati. U 2023, ej! 😮‍💨

Mi smo dobili termin za kukice kad je imao 3 mj tek, ali smo otišli ipak privatno, jer nismo mogli zbog obaveza na taj termin. Nije kasno, ne brini, barem tako ovi naši kažu, do 3 mj se to formira još, ne valja ni rano ići. 
    Znaš kako je kod nas stanje kad smo dobili termin za fizijatra u prvom mjesecu 2024. godine. Mali će do tad skoro pa hodat 😅 nedaj boze da je nešto hitno, koma.  
    Nemaju antiobiotika? Sramota… sto reci. 

Rose.
    08. Srpanj 2023. 14:15

Mi smo prešli 7 kila, lijepo raste, napreduje, i dalje dobra, naspavana i nasmijana beba 😄 voli kolica, voli klokanicu, i dalje 2 veća spavanca preko dana, nekad se zalomi i treći. Ugl sve za sada kako treba. 🥰🥰

Rose.
    08. Srpanj 2023. 14:16

laleee

mamice, bili smo prije 4 bok dana na UZV kukova kad ga je gledala rekla je kao d smu je doljnji dio napredniji od gornjeg, kao noge su jace od rukica prije je dobio snagu i razvilo se brze,, dali se trebam zabrinutii?? 😏

Vidi s pedijatrom sto misli o tome, ako ima potrebe sigurno će vas slati dalje kod fizijatra ili negdje. Svakako se sve da riješiti vjezbicama. Ne brini se 🫶🏻

• laleee
    08. Srpanj 2023. 16:00

Rose.

laleee

Vidi s pedijatrom sto misli o tome, ako ima potrebe sigurno će vas slati dalje kod fizijatra ili negdje. Svakako se sve da riješiti vjezbicama. Ne brini se 🫶🏻

rekla je u 8mj. da se javimo pa ce ga opet pregledat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.