Pozdrav!
Mi danas bili na prvom pregledu kod dr. Dečko je tip-top 🥰
I uspjeli smo smanjiti AD na samo jednu bocu od 60ml. Mislim da ćemo idući tjedan i to izbacit.
Dobili uputnicu za rutinski uzv kukova, ali kaže dr da sve izgleda super. Dobio je 1kg u mjesec dana i narastao 5cm. Kako smo prodali auto da nabavimo veći, trenutno sam bez auta. I pitam taxi za povratak kući. Kaže lik 60€ 😂 divote s ovim turizmom ovdje 🤦 tako da smo čekali bus 😄 dojila sam danas i ispred ambulante, i kod knjižnice, i u parkiću, i na kolodvoru i u busu na kraju 🤦 bome je nekad lakše kad su na adaptiranom 😅
Kako ste mi vi? 🤗
Drago mi je da je sve super i da deckic napreduje! 😊 Mi smo isto dobro, u utorak imamo uzv kukova. 🤞
Mini kako je malenoj? Pretpostavljam da ste stavili remenčiće...
Kupila sam aptamil comfort protiv grceva. E sad pitanje dal mogu u to umijesati tiba kapi koje su takoder protiv grceva ili nije potrebno? Otvorena mi je bocica pa je steta da stoji..
Daj joj posebno slobodno…
Kupila sam aptamil comfort protiv grceva. E sad pitanje dal mogu u to umijesati tiba kapi koje su takoder protiv grceva ili nije potrebno? Otvorena mi je bocica pa je steta da stoji..
Vidjet cu prvo kako ce joj biti od tog aptamila, ako nece pomoci cu i kapi. Al stvarno, ne mogu se pozaliti, od kad koristimo tiba kapi imala je mozda dva puta grceve dok smo ih tek uveli, a kasnije vise ne. 🤞
Istina da, ja sam pomiješala Tiba i probiotik. Tiba se koristi samo kad ima grčeve a probiotik može i ovako preventivno. Neka ostane bez grčeva🫶🏻🤞🏻
Dojis i dalje ili?
Vidjet cu prvo kako ce joj biti od tog aptamila, ako nece pomoci cu i kapi. Al stvarno, ne mogu se pozaliti, od kad koristimo tiba kapi imala je mozda dva puta grceve dok smo ih tek uveli, a kasnije vise ne. 🤞
Istina da, ja sam pomiješala Tiba i probiotik. Tiba se koristi samo kad ima grčeve a probiotik može i ovako preventivno. Neka ostane bez grčeva🫶🏻🤞🏻
Dojis i dalje ili?
Super. Nadam se da hoce. 🥰
Dojim i dalje, dohranu joj dam tri puta na dan, po 120 ml nadam se da je okej mjera.
Najbolje vidiš po njoj jel joj to ok ili nije, te upute na kutijama su tamo čisto okvirno. Moj npr je uvijek jeo vise nego sto piše da je za tu dob. Nekad manje nekad vise. Sad smo zadnjih par dana na 180ml, do sad je bio na 150. Ali se sad i produžilo vrijeme između hranjenja. Ako curki odgovara toliko, samo tako nastavi :) 😘
Rose na koliko ti se produžilo vrijeme hranjenja kad ste na 180?
Na 4 sata, prije je jeo 2,5-3 sata 150.
Dojis i dalje ili?
Super. Nadam se da hoce. 🥰
Dojim i dalje, dohranu joj dam tri puta na dan, po 120 ml nadam se da je okej mjera.
Najbolje vidiš po njoj jel joj to ok ili nije, te upute na kutijama su tamo čisto okvirno. Moj npr je uvijek jeo vise nego sto piše da je za tu dob. Nekad manje nekad vise. Sad smo zadnjih par dana na 180ml, do sad je bio na 150. Ali se sad i produžilo vrijeme između hranjenja. Ako curki odgovara toliko, samo tako nastavi :) 😘
Ok hvala ti. 🥰 Jucer sam joj iza kupanja dala 120 ml i spavala je u komadu od pola 9 do pola 3, to mi je prvi puta da tako dugo, inace tako 3 i pol do 4 sata kroz noc sto je isto super, zbilja se ne mogu pozaliti, nije zahtjevna, mogu si i napraviti po stanu sto trebam. Znam joj stavit samo dudu otidem u drugu prostoriju po nesto i sama zaspi 🙈
Odlično, prava dobra bebica 🥰🥰
Spavate li noću s upaljenom lampicom u sobi ili u mraku? Nama je patronažna savjetovala upaljenu lampicu i još uvijek to prakticiramo (beba 3 mjeseca) i pitam se dokad. Na internetima čitam o važnosti spavanja u mraku
Rose na koliko ti se produžilo vrijeme hranjenja kad ste na 180?
Na 4 sata, prije je jeo 2,5-3 sata 150.
Suuper.
Spavate li noću s upaljenom lampicom u sobi ili u mraku? Nama je patronažna savjetovala upaljenu lampicu i još uvijek to prakticiramo (beba 3 mjeseca) i pitam se dokad. Na internetima čitam o važnosti spavanja u mraku
Mi smo u mraku, kroz prozor nam malo dopire vanjska rasvjeta ali čisto onako da nije skroz mrkli mrak. Zašto vam je to savjetovala? Meni je bas teško spavati s lampicom, prvih možda tjedan-dva smo imali tako pa smo poslije gasili.
Kako tvoj bebač spava, jel mu to potrebno ili si probala bez svjetla, ili je to zbog tebe da ga vidiš?
Sortiraj odgovore
Najstariji