Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    02. Lipanj 2023. 19:59

anaVi90

Hahahhaaha
    Ajde odmah mi je lakše, da nije do mene nešto 😂
    Tko će ih znati onda što im je to.
    Rose dali ih barem prođe to s vremenom?

Prođe, al se ne sjećam točno kada. msl moj i dalje ima takve “ispade” a ima 3 mj. 🤪

Akane
    02. Lipanj 2023. 21:14

Marija_94

Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈

Tako i je pravilno. 
    Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
    Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅 

Rose.
    02. Lipanj 2023. 22:39

Marija_94

Akane

Marija_94

Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈

Tako i je pravilno.
    Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
    Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅

Ja znam mucati, a nikad prije nisam. 😄 Tako da je sve to normalno. 🙂

Ajme da, nisam znala da je to zbog poroda. Ali potpisujem mucanje, i bas kako Akane kaže polurijeci. Super da se vrati u normalu 🥸

• laleee
    03. Lipanj 2023. 02:19

curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
    nadam se da ste sve ostale dobro 😊

Akane
    03. Lipanj 2023. 06:21

laleee

curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
    Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
    Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
    Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti

• laleee
    03. Lipanj 2023. 07:48

Akane

laleee

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
    Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
    Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
    Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti

naravno da hocuu, sada sam samo uzivala s njim nista drugoo zato me nije bilo 🥰

Rose.
    03. Lipanj 2023. 08:13

laleee

Drago mi je da ste dobro lale ♥️😄😄 ljubi bebaca i uživajte jedno u drugome 🫶🏻

Rose.
    05. Lipanj 2023. 13:13

Curke kako ste? Regica? 

Rose.
    05. Lipanj 2023. 15:59

Marija_94

Rose.

Curke kako ste? Regica?

Mi smo prikovane za stan, kisa ce cijeli tjedan ocito.. 😏 Kako si ti?
    I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰

Bas je lose vrijeme 😏 
    Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma. 
    Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻 

Rose.
    05. Lipanj 2023. 20:22

Marija_94

Rose.

Marija_94

Rose.

Curke kako ste? Regica?

Mi smo prikovane za stan, kisa ce cijeli tjedan ocito.. 😏 Kako si ti?
    I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰

Bas je lose vrijeme 😏
    Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma.
    Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻

Neka samo ozdrave cim prije 😇 drzim fige da cjepivo prodje bez reakcije

Hvala 😘
    Za sada je dobro, ne vidim nikakvih značajnih promjena. Malo je samo nervozan tj vise se zeli nositi🥸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.