Hahahhaaha
Ajde odmah mi je lakše, da nije do mene nešto 😂
Tko će ih znati onda što im je to.
Rose dali ih barem prođe to s vremenom?
Prođe, al se ne sjećam točno kada. msl moj i dalje ima takve “ispade” a ima 3 mj. 🤪
Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈
Tako i je pravilno.
Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅
Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈
Tako i je pravilno.
Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅
Ja znam mucati, a nikad prije nisam. 😄 Tako da je sve to normalno. 🙂
Ajme da, nisam znala da je to zbog poroda. Ali potpisujem mucanje, i bas kako Akane kaže polurijeci. Super da se vrati u normalu 🥸
curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
nadam se da ste sve ostale dobro 😊
curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti
naravno da hocuu, sada sam samo uzivala s njim nista drugoo zato me nije bilo 🥰
Drago mi je da ste dobro lale ♥️😄😄 ljubi bebaca i uživajte jedno u drugome 🫶🏻
Curke kako ste? Regica?
Mi smo prikovane za stan, kisa ce cijeli tjedan ocito.. 😏 Kako si ti?
I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰
Bas je lose vrijeme 😏
Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma.
Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻
Curke kako ste? Regica?
Mi smo prikovane za stan, kisa ce cijeli tjedan ocito.. 😏 Kako si ti?
I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰
Bas je lose vrijeme 😏
Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma.
Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻
Neka samo ozdrave cim prije 😇 drzim fige da cjepivo prodje bez reakcije
Hvala 😘
Za sada je dobro, ne vidim nikakvih značajnih promjena. Malo je samo nervozan tj vise se zeli nositi🥸
Sortiraj odgovore
Najstariji