![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Pozdrav žene. Evo i ja hvatam korak na sve strane, već sam 4x počela pisat post i nikako završit 😅
AnaVi evo ko da si našu situaciju opisala. Mi isto imamo prijelom ključne kosti, tj. Ja već to doživljavam kao "imali smo" jer bi u 3tjedna to već trebalo zacijeliti. Mi smo samo dobili preporuku da ne navlačimo rukicu naglo kod presvlačenja, i općenito bez nekih naglih trzaja na tu stranu.
Ista mi je situacija kao kod tebe što se hranjenja tiče. Trenutno smo na 120mL dohrane dnevno. Ostalo je na dojci. Ja ga budim povremeno kad mi prešiša sa spavanjem,
Znači normalno si stavljala bebu i na tu stranu da spava?
Meni je evo čudno što u bolnici su rekli da mu dok smo tamo mijenjam stranu, a kad smo išli kući da samo na jednoj leži. No dobro, brzo ćemo valjda na kontrolu, a i što kažeš proći će ta 3 tjedna kako se očekuje da to prođe pa ću prestati s tim.
Danas nam je ponovljeno vaganje, i u plusu smo 210g od otpuštene težine 🥰
Ja mu za sad dajem po podoju jednu dojku i bude mu dosta. Siki oko 20min do pola sata i uvijek zaspe kad se najede i fino spava dva, tri sata do sljedećeg. Ali isto ga moram skinuti, promjeniti pelenu da bi se razbudio 🙈
No nije sve tako super, dobila sam iz KBCa danas poziv da trebamo ponoviti test na TSH. Kod novorođenačkog probira bio mu je blago povišen.
A nitko mi ništa nije rekao na odlasku, niti išta za to piše u otpusnom pismu. I sad se samo brinem…
Ne trebas se brinut ,i ja sam to sad prosla s bebacem.To se dogodi trenutno. Nama sam u odmah rekli da ne panicarimo i da ponovljeni nalaz gotovo uvijek bude uredan. Tako je i bilo.
Kako si ženo? 😄
Jos uvijek u sedmom nebu 🤣😍
Skicnem povremeno da vidim kako ste vas dvije 🤭 nemam sta za prijavit. Imam najsladu bebu koja jede ,smije se i spava 💪🥳😍 sve ide skolski svojim tokom,opusteni smo i guramo laganini. Svima zelim tako 🤗
Znaš kako mi je to drago za cuti! Bravo za mamasitu i bebicu🥰🥰
Nadam se da ste sve mame dobro i vase bebice 🥰
Imam pitanje ako se kojoj od vas slicno desava. Kad joj dam cicu nece prihvatit onako ide s ustima kao da ju trazi i place, a nije skok. Nije uvijek tako, ali cesto zna biti i onda malo pocica pa opet plac i trazi. Ne znam kaj da radim.. 🤷🏼♀️
Isto se i nama događa, i također ne kužim zašto. U početku sam mislila da je jer smo ono tek došli iz bolnice, tek uspostavljali dojenje. Međutim on sad fino siki. I dođe mu par puta dnevno tako da nervozno kao traži gdje je, i neće krenuti sisati već samo ustima okolo ide 🙄 i onda tako počne plakati. A kad krene, onda bude dobro..
Možda koja mama s više iskustva zna nešto pametno ☺️
Bubamaza 🥰🥰🥰 Samo uživajte 🤗
I ja se nadam da će nam svima ići tako dobro kao vama 🤗
Ovo s cicama i moj zna radit 😂
Znači svađa se sam sa sobom. Još kad krene ruke gurat, pa dok njih uspijemo maknut, plus još moje uvučene bradavice, zna potrajat dok dobro uhvati. I onda krene mumljat na cici, mwam mwam mwaaaam, a ja umirem od smijeha 😂
Mi smo opet u nekom skoku izgleda, jučer i danas je non stop na prsima, spavanje po 10-15min preko dana, i opet smo strašno gladni 🤷
Radovi nam još nisu gotovi, sve je kao pri kraju ali nikako doć do kraja 😅 luda sam više. Sutra mi dolaze prvi turisti 🤦
Mama mi bila do sad, a u nedjelju odlazi, pa sve strepim 🫣
Ista stvar i kod nas sa nervozom i gunđanjem na cici, isto ne kužim watafak 😂😂 al to mi je bilo sa svih troje i nisam otkrila zašto. 😂
Hahahhaaha
Ajde odmah mi je lakše, da nije do mene nešto 😂
Tko će ih znati onda što im je to.
Rose dali ih barem prođe to s vremenom?
Hahahhaaha
Ajde odmah mi je lakše, da nije do mene nešto 😂
Tko će ih znati onda što im je to.
Rose dali ih barem prođe to s vremenom?
Prođe, al se ne sjećam točno kada. msl moj i dalje ima takve “ispade” a ima 3 mj. 🤪
Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈
Tako i je pravilno.
Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅
Ja sam skuzila da je bolje kad ju okrenem prema sebi da je ona s trbuscicem prema meni. Ocito jos nisam spraksirala kako ju drzati tokom dojenja 🙈
Tako i je pravilno.
Jeste vi promijetile kakav kognitivni pad sad nakon poroda? Mozak se malo smanji, i vrati se 6mj nakon poroda u normalu 😅
Sad kako mi je mama tu s njom pričam kajkavski, a s ostalima književni, i uglavnom sve brkam u neke poluriječi, zvučim ko da imam moždani 😅
Ja znam mucati, a nikad prije nisam. 😄 Tako da je sve to normalno. 🙂
Ajme da, nisam znala da je to zbog poroda. Ali potpisujem mucanje, i bas kako Akane kaže polurijeci. Super da se vrati u normalu 🥸
curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
nadam se da ste sve ostale dobro 😊
curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
nadam se da ste sve ostale dobro 😊
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti
Sortiraj odgovore
Najstariji