Hvala vam cure! Moja isto ima dobru stolicu, ali ne prdi bas kuzim da se napinje ali ne ide..
Čula sam za Tiba kapi da su dobre, a vidi, probaj, dok se njima skroz crijeva ne izreguliraju kako treba, nemoze bas nešto pretjerano pomoći ali treba pokušati. Barem ublažiti.
Curke, moj je zadnja dva dana počeo dosta bljuckati nakon boce, onako par puta podrigne i onda pljus dosta toga van. Presvlačimo se nekoliko puta u danu. Od početka mu kombiniram dojenje i novalac obični, većinom je u zadnje vrijeme na boci, a dojenje tu i tamo, ugl večer i jutro i nekad samo tokom dana. I dalje smo na sisacu br 1 i koristimo anticolic avent. Savjeti, iskustva?
Pozdrav mame... imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
Pozdrav mame… imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
U trudnoći dobila 18 kg, na porodu izgubila 4, sad sam nakon skoro 3 mj od poroda na + 4 kg od početke kilaže. U početku me dosta tražilo jesti dok sam pretežito dojila, pa nisu kile nešto išle dole, ali s vremenom je krenulo padati s tim da stvarno ne pazim sto jedem… isto je bilo i u prve dvi T, ali po prirodi sam “mršavija” pa vjerujem da i to ima neke uloge da se ajmo rec brze skinu…
Pozdrav mame… imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
U trudnoći dobila 18 kg, na porodu izgubila 4, sad sam nakon skoro 3 mj od poroda na + 4 kg od početke kilaže. U početku me dosta tražilo jesti dok sam pretežito dojila, pa nisu kile nešto išle dole, ali s vremenom je krenulo padati s tim da stvarno ne pazim sto jedem… isto je bilo i u prve dvi T, ali po prirodi sam “mršavija” pa vjerujem da i to ima neke uloge da se ajmo rec brze skinu…
Doduše, dosta cura kaže da im je dojenje bas pomoglo u tome, tako da vjerujem i da je tako, a ovo moje “papanje” u početku je možda vise bilo stvar psihe (da će mlijeko biti zasitije, bolje ako budem puno papala) 😅😅😅 ali sam se uvjerila da nije tako…
Curke, moj je zadnja dva dana počeo dosta bljuckati nakon boce, onako par puta podrigne i onda pljus dosta toga van. Presvlačimo se nekoliko puta u danu. Od početka mu kombiniram dojenje i novalac obični, većinom je u zadnje vrijeme na boci, a dojenje tu i tamo, ugl večer i jutro i nekad samo tokom dana. I dalje smo na sisacu br 1 i koristimo anticolic avent. Savjeti, iskustva?
Zao mi je nemam neki savjet, moja je jedanput bljucnula dosta, ali zato jer sam joj malo vise dohrane slozila kao u uputama 🤷🏼♀️ inace iskljucivo dojim, a dohranu joj dam tu i tamo kad je jako nervozna pa nece sisu prihvatiti.
Hvala ti svejedno. Evo danas nije uopće bljuckao, tako da dobro je 😄😄
Cure uživajte u lipim danima sada, mi smo stalno u šetnji, samo neka nastavi ovako grijati.
Preporuka za šeširiće za bebe? U tankoj kapici se uznoji, ima jako puno kose, pa sad neznam dal ni mu trebala stavljati trakicu samo na uši dok je u kolicima ili kako vi?
Rose, dobro da vam je prestalo. Neke bebe su sklonije tom bljucanju. Moj samo štuca nakon boce. Htjela mu izbaciti bocu skroz, ali sad nam se nadovezao skokić, pa dečko traži više. Uz dojenje popije još 2-3 obroka od 60ml.
Kile, 10 otišlo na porodu, a dalje ćemo vidjet, još je rano. Nadam se da ću uspjet skinut sve 🤞🤞🤞
Mi smo vani isto samo s laganom kapicom. Dobro je kad su te kape i šeširići malo širi da glava ima mjesta za disat, inače se odmah oznoje. Možda da mu samo malo komotniji šeširić staviš...
Rose, dobro da vam je prestalo. Neke bebe su sklonije tom bljucanju. Moj samo štuca nakon boce. Htjela mu izbaciti bocu skroz, ali sad nam se nadovezao skokić, pa dečko traži više. Uz dojenje popije još 2-3 obroka od 60ml.
Kile, 10 otišlo na porodu, a dalje ćemo vidjet, još je rano. Nadam se da ću uspjet skinut sve 🤞🤞🤞
Mi smo vani isto samo s laganom kapicom. Dobro je kad su te kape i šeširići malo širi da glava ima mjesta za disat, inače se odmah oznoje. Možda da mu samo malo komotniji šeširić staviš…
A znam da, ne sjećam se da su prvo dvoje imali problema s tim, zato sam pitala, al dobro je sve :)
Jel ti “cokce” na boci puno? Mi cokcemo od prvog dana, promjenila tri bočice, uvijek isto, sad sam navikla vec, sva sreca pa izbaci taj višak zraka van nakon.
Jel vam dugo traje skokic? Neka prođe sto prije 🙏🏼
Kile- s troje njih sumnjam da nećeš 😄
Vidit ću i za šeširić, narucila neki onako ima za uši i veze se, ali je bas za more nekako, iza ima onako produženo za ramena za zaštitu. Pa idem u dalju potragu, jer kod nas u gradu nema ništa za bebe. Koma 😅
Rose, Studentica, kako vam bebe provode budno vrijeme po danu? Koliki su joj ww? Vidim da su i vaše bebice slično stare
Rose, Studentica, kako vam bebe provode budno vrijeme po danu? Koliki su joj ww? Vidim da su i vaše bebice slično stare
Kako koji dan, još nemamo neki ritam spavanja bas. Nekad bude pola dana budan, nekad većinu dana prespava. Kad izuzmem skokove u razvoju, uglavnom je na kaucu ili kolicima, malo se mazimo, pricamo, stariji ga zabavljaju, malo u ležaljci s onim lukom pa je u zadnje vrijeme počeo pratiti te igračkice (iako nije bas nesto odusevljen pretjerano kad je unutra, brzo mu “progori) voli kolica i vožnju, tummy time bas i ne voli, ali pokušavamo svaki dan malo radi vrata i glavice, malo se i nosimo, ali ga zbilja “ne navikavam na ruke”, znam neki će rec da se ne može beba naviknuti, ali prošla sam s prvih dvoje to, pa iz mog iskustva vidim da ipak može, sto se tiče nekog rasporeda hranjenja, ni to bas nemamo. Nekad je gladan nakon sat nekad spava pa se probudi nakon 3-4 sata, pa tu nemam neki savjet.
Jel vaše bebice imaju neki red spavanja, hranjenja?
Sortiraj odgovore
Najstariji