![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Šećerna vodica?!?? U 21.stoljeću i dalje to dajete djeci🤦🏻♀️
Wow, super su mi ovi padobranci 😂😂😂
Pretpostavljam da to ide na moj post, ne znam koja je svrha ove tvoje izjave, osim da se praviš pametna bez potrebe. Možda da još jednom, polako, pročitaš moj post, pa ako i dalje ne shvatiš što se događalo i o čemu se radilo, rado ću ti pojednostavljeno napisat. Sretno 😄
E da odmah pitam, jel koja od vas davala bio gaia kapi protiv grceva? Kakva su iskustva? Ja joj planiram sad kad se probudi prije hranjenja, jer su nam krenuli grcici.
A ono, ja sam davala prvome, nije čarobni napitak. Možda mu malo olakšalo.
Čestitke Tinchilinica i Anavi na bebacima! Nadam se da cete se brzo oporaviti. Žao mi je da su vas namucili. Bitno.je da je sve dobro na kraju proslo.
Marija ja također dajem kapi biogaia. Meni se cini da su joj pomogle malo za stolicu pa da su time i smanjile malkice grceve, ali naravno nije carobni stapic za grceve, nisu ni namjenjene primarno tome.
Čestitke Tinchilinica i Anavi na bebacima! Nadam se da cete se brzo oporaviti. Žao mi je da su vas namucili. Bitno.je da je sve dobro na kraju proslo.
Marija ja također dajem kapi biogaia. Meni se cini da su joj pomogle malo za stolicu pa da su time i smanjile malkice grceve, ali naravno nije carobni stapic za grceve, nisu ni namjenjene primarno tome.
Mi dajemo wayu i vidim da pomaze za stolicu…
Hvala vam cure! Moja isto ima dobru stolicu, ali ne prdi bas kuzim da se napinje ali ne ide..
Čula sam za Tiba kapi da su dobre, a vidi, probaj, dok se njima skroz crijeva ne izreguliraju kako treba, nemoze bas nešto pretjerano pomoći ali treba pokušati. Barem ublažiti.
Curke, moj je zadnja dva dana počeo dosta bljuckati nakon boce, onako par puta podrigne i onda pljus dosta toga van. Presvlačimo se nekoliko puta u danu. Od početka mu kombiniram dojenje i novalac obični, većinom je u zadnje vrijeme na boci, a dojenje tu i tamo, ugl večer i jutro i nekad samo tokom dana. I dalje smo na sisacu br 1 i koristimo anticolic avent. Savjeti, iskustva?
Pozdrav mame... imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
Pozdrav mame… imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
U trudnoći dobila 18 kg, na porodu izgubila 4, sad sam nakon skoro 3 mj od poroda na + 4 kg od početke kilaže. U početku me dosta tražilo jesti dok sam pretežito dojila, pa nisu kile nešto išle dole, ali s vremenom je krenulo padati s tim da stvarno ne pazim sto jedem… isto je bilo i u prve dvi T, ali po prirodi sam “mršavija” pa vjerujem da i to ima neke uloge da se ajmo rec brze skinu…
Pozdrav mame… imam pitanje u vezi kilograma skupljenih tijekom trudnoće. Koliko ste izgubile na porodu i kako je dalje teklo? Pomaže li dojenje?
U trudnoći dobila 18 kg, na porodu izgubila 4, sad sam nakon skoro 3 mj od poroda na + 4 kg od početke kilaže. U početku me dosta tražilo jesti dok sam pretežito dojila, pa nisu kile nešto išle dole, ali s vremenom je krenulo padati s tim da stvarno ne pazim sto jedem… isto je bilo i u prve dvi T, ali po prirodi sam “mršavija” pa vjerujem da i to ima neke uloge da se ajmo rec brze skinu…
Doduše, dosta cura kaže da im je dojenje bas pomoglo u tome, tako da vjerujem i da je tako, a ovo moje “papanje” u početku je možda vise bilo stvar psihe (da će mlijeko biti zasitije, bolje ako budem puno papala) 😅😅😅 ali sam se uvjerila da nije tako…
Sortiraj odgovore
Najstariji