Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laleee
    03. Lipanj 2023. 07:48

Akane

laleee

curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
    nadam se da ste sve ostale dobro 😊

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Glavno da je sve u redu i da uživate doma konačno 🤗🤗🤗
    Baš često mislim kako ste, drago mi je da si se javila 🤗
    Neka je malac i dalje zdrav lijep i sladak, a mama zadovoljna 💕
    Nadam se da ćeš se i ovdje češće javiti

naravno da hocuu, sada sam samo uzivala s njim nista drugoo zato me nije bilo 🥰

Rose.
    03. Lipanj 2023. 08:13

laleee

curkee evo mee, stvarno me dugo nije bilo na mobacu,, dosli smo kuci daa, 3 tjedna smo bili u bolnici i evo 2 tjedna doma hvala bogu,, sve je u redu cekamo jos neki nalaz ali se nadano fa ce i on biti u redu kao i ostali, zadnja 4 dana u bolnici nije imao trzaje to du samo podrazaji bili lagani od kako smo doma mozda je samo 2x imao jako lagano,, ugl. ti trzaji su bili od niske razine secera- glukoza,, sada sredinom 6mj idemo na kontrolu,,, ugl. uzivamo sa malenim koliko god mozemo, gdje god ds odemo nemozemo izbjeci ljude po ulici da nekazu koliko je lijep i sladak 🤣🤣
    nadam se da ste sve ostale dobro 😊

Drago mi je da ste dobro lale ♥️😄😄 ljubi bebaca i uživajte jedno u drugome 🫶🏻

Rose.
    05. Lipanj 2023. 13:13

Curke kako ste? Regica? 

Rose.
    05. Lipanj 2023. 15:59

Marija_94

Rose.

Curke kako ste? Regica?

Mi smo prikovane za stan, kisa ce cijeli tjedan ocito.. 😏 Kako si ti?
    I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰

Bas je lose vrijeme 😏 
    Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma. 
    Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻 

Rose.
    05. Lipanj 2023. 20:22

Marija_94

Rose.

Marija_94

Rose.

Curke kako ste? Regica?

I mene zanima kako je Regica, nadam se da ce naci malo vremena i piknut poruku, vjerojatno je sva posvecena curici pa ne stigne. 🥰

Bas je lose vrijeme 😏
    Dobro, stariji nešto bolesni ovih dana, u prolazu je sada ali smo i sunčani vikend proveli doma.
    Cijepili se danas, prvo cjepivo nakon onog iz bolnice sad. Za sada je sve ok, oblog smo stavili i pratim situaciju 🫶🏻

Neka samo ozdrave cim prije 😇 drzim fige da cjepivo prodje bez reakcije

Hvala 😘
    Za sada je dobro, ne vidim nikakvih značajnih promjena. Malo je samo nervozan tj vise se zeli nositi🥸

Rose.
    06. Lipanj 2023. 08:05

Marija_94

Rose.

Marija_94

Rose.

Marija_94

Rose.

Curke kako ste? Regica?

Bas je lose vrijeme 😏

Neka samo ozdrave cim prije 😇 drzim fige da cjepivo prodje bez reakcije

Hvala 😘
    Za sada je dobro, ne vidim nikakvih značajnih promjena. Malo je samo nervozan tj vise se zeli nositi🥸

Ma bit ce to dobro, malo vise mazenja trazi sad. 🫠

🥰🥰

Rose.
    06. Lipanj 2023. 17:39

Cure kako vaše bebe sa šakicama? Jel ih otvaraju ili drže stisnutima većinu vremena? 

Rose.
    06. Lipanj 2023. 19:23

Marija_94

Rose.

Cure kako vaše bebe sa šakicama? Jel ih otvaraju ili drže stisnutima većinu vremena?

Vecinu vremena ima stisnute, ali ih zna i otvarati. Kad spava ima uvijek stisnute, a recimo kad se proteze onda ih i otvori. Sad ju gledam spava i kak se pomice ih isto malo otvori.

Nama su rekli da ćemo ići kod fizijatra na kontrolu, jer dosta vremena drži stisnute sake, a do sad je to trebalo biti manje… pa me bas zanima… al kad smo doma nije tako uvijek,  čim dođemo do dr. Kao da zeza malac 😏🫣

Akane
    06. Lipanj 2023. 21:05

Rose nadam se da nije hipertonus. 🤞🤞🤞 Mislim, niš strašno ako i je, to se vježbicama brzo ispravi. Samo je tlaka na vježbice. Ja sam mojem primijetila 2-3x ful čvrsto stisnute, al uglavnom je labavo, ili ima otvorene. Ne znam primijenjuješ li baby handling, one rotacije pri dizanju i spuštanju bebe? To svakako može pomoć pri pravilnom razvoju.
    Ja nemam ništa posebno za prijaviti, malac puno papa, neloše spava, sad samo da se ushemimo u neki ritam i rutinu. Mama mi je otišla, gotovi su i radovi dolje, ostalo je još preselit stvari i montirati kuhinju. Malo se smirio kaos i nekako mi je sad lakše samoj u svom miru. 
    Kako ste vi, mame i bebe? 💕

Rose.
    06. Lipanj 2023. 21:18

Akane

Rose nadam se da nije hipertonus. 🤞🤞🤞 Mislim, niš strašno ako i je, to se vježbicama brzo ispravi. Samo je tlaka na vježbice. Ja sam mojem primijetila 2-3x ful čvrsto stisnute, al uglavnom je labavo, ili ima otvorene. Ne znam primijenjuješ li baby handling, one rotacije pri dizanju i spuštanju bebe? To svakako može pomoć pri pravilnom razvoju.
    Ja nemam ništa posebno za prijaviti, malac puno papa, neloše spava, sad samo da se ushemimo u neki ritam i rutinu. Mama mi je otišla, gotovi su i radovi dolje, ostalo je još preselit stvari i montirati kuhinju. Malo se smirio kaos i nekako mi je sad lakše samoj u svom miru.
    Kako ste vi, mame i bebe? 💕

Da ti budem najiskrenija, nisam nikad išla googlati niti hipertonus niti baby handling, niti znam nešto oko toga, dizem/spuštam ga onako na stranu, kao i s prvo dvoje djece, nikad nije bilo “problema” pa sam mislila da radim ispravno. Neznam evo. Proučit ću to malo vise ovih dana pa ćemo vidjeti. Problem je što se kod nas jako dugo čeka na termin za fizijatra, a privatno kaže pedijatrica da na ovom području nema nikoga za preporuku. 
    Tako da eto ako netko zna dobrog fizijatra privatno u ZG, pišite, svakako bi otišli to prekontrolirati što prije pa da znamo na čemu smo da možemo ispravno dalje sve sto treba. I da, još nam nogice idu malo na unutra tj stopala, kad smo bili na uzv kukova nam je i doktor pokazao vjezbice pa to radimo svako presvlačenje. 
    Vjerujem da ti je sad lakše, pogotovo sto se sve to prigotovljava kraju, super za malca spavaca🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.