Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    09. Travanj 2023. 22:42

Bravo Akane! Baš lijepe vijesti 🥳 mora da je od Uskršnje papice 😁

💙 5/2023

• laleee
    10. Travanj 2023. 08:50

jucer smo bili prst i pol 😁
    ali toliko mo se zgadila bolnica kada sam cula jednu sestru kako komentira svakog pacijenta posebno i kako prica za mene isto, mislim da nitko nemoze znati koliko jako nekog boli i da uredajo ne pokazuju nista,, imala sam trudove na CTGu im nista nije pokazalo i kad me doktorica pregledavala koliko sam otvorena osjetila ga je 

Akane
    11. Travanj 2023. 09:21

Lalee ima li novosti? 
    Žene, kako ste? Marija, Tinchilina, Regica? Kakvo ke stanje kod vas? 
    Meni se nega nikud, a morala bih danas opet na CTG u TA 😮‍💨
    A djeca su kući 😅 plan je odvest ih u igraonicu, pa u TA. Nadam se da me neće držat dulje od 2h

• laleee
    11. Travanj 2023. 09:24

Akane

Lalee ima li novosti?
    Žene, kako ste? Marija, Tinchilina, Regica? Kakvo ke stanje kod vas?
    Meni se nega nikud, a morala bih danas opet na CTG u TA 😮‍💨
    A djeca su kući 😅 plan je odvest ih u igraonicu, pa u TA. Nadam se da me neće držat dulje od 2h

nema jos nista, cekam CTG i da me zovu na UZV pa cemo vidjet tako je rekla doktorica 

• Tinchilina
    11. Travanj 2023. 12:51

Ja danas išla dat krv za onu neku pretragu u krvi u 8 mj., to je zadnji od moje giničke. Bris na streptokok došao negativan. Ja sam super, osim što sam se sad ful ulijenila- ne da mi se spremat torbu, ne da mi prat i slagat robicu 😶‍🌫️ paše mi malo odmor, tako da guštam. Nadam se da se ne bude ništa pokrenulo prijevremeno, treba mi jos malo mira 😅 Akane, ti si sve spremila?

💙 5/2023

Akane
    11. Travanj 2023. 18:49

Tinchilina samo ti ljenčari, kad stigne beba nema više neko vrijeme 😅 ja sam danas isto neka letargična, ko mačka neka, samo gledam di ću se izvalit i drijemat 😅 bio mi je ovaj Uskrs baš naporan, jer su došli moji, pa priprema hrane, pa mi jučer došli gosti, dolje je još ovo gradilište pa se stalno nosi prašina i nekako po cijele dane zujim. Mislila sam da ću u ovu trudničku ambulantu ići jednom, a ne 4x i tamo čekat satima. Sutra imam pregled kod svoje dr, iako mi sad više nema potrebe, jer su mi danas i u subotu radili i uzv i ctg i sve je uredno. Jedino da me dolje pregleda je li što omekšalo. 
    Oprala sam  ovo nešto malo robice što sam kupila, manje više za torbu za rodilište imam sve, samo treba složit unutra. 
    Za 10ak dana mislim složit kinderbet, pa ću onda oprat krevetninu, tetra pelene, kolica... 
    Koju si krvnu pretragu radila? Ja imam uputnicu samo za bris na streptokok.
    Marija i ja sam u tom problemu sa spavanjem, dok se okrenem s jedne strane na drugu, razbudim se skroz. Jesi probala kakav jastuk podmetnut? 
    Lalee meni su sa drugim rekli da tek s tri prsta otvoreno kreće porod bez zadržavanja. Isto sam bila došla u TA i kao otvoreni ste 3prsta idemo u rađaonu. A ja i šoku jer sam već mjesec i po dana bila otvorena 2 prsta i nikome niš, a nema trudova na vidiku. Pa sam krenula raspravljat s njim tamo da odoh ja kući pa ću se vratit kad krene za ozbač 😂 
    Pa mi je fino samo dao uputnicu, i ajde se vi prijavit na šalter i u rađaonu. Za 2h rodila 😂
    A sestre ne slušaj, takvi komentari više govore o tome kakve su one kokoši, ogovaranje pacijenata mi je dno dna. 
    Držite se 😘

• NelAm
    11. Travanj 2023. 22:03

Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?

Rose.
    12. Travanj 2023. 08:07

NelAm

Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?

Cure na drugoj temi su ti već odgovorile. To je normalno, većinom je jedna veća i “punija” od druge

Rose.
    12. Travanj 2023. 09:08

Proljetne bebe 2023.🌺

Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 💕
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica 💕
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko 💙
    Bubamaza - 09.03. / ST - Dečko 💙
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko 💙
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 💕
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica 💕
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15 - 04.04. - Dečko 💙
    MyName - 04.04. / Sv.Duh ZG - Curica 💕
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    laleee - 18.04. - Dečko 
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕
    Studentica - 24.02. Curica 💕
    Rose - 01.03. Dečko 💙
    Breskvica15 - Dečko 💙
    MiniGirl - 10.03. Curica 💕
    Bebanomoje - 13.03. Dečko 💙
    Bubamaza - 14.03. Dečko 💙
    Ribica33 - 15.03. Curica 💕
    Dama_21 - 20.03. Curica 💕 
    MyName - 31.03. Curica 💕

• Tinchilina
    12. Travanj 2023. 11:39

Akane, prošli tjedan sam radila bris na strptokok, a ovo me slala na transfuziju krvi, neki kontrolni pregled koji se radi u 8 mj trudnoće, nekakva je kratica, nisam skužila o čem se radi. 
    Misliš da ćes moć smanjit količinu odlazaka u TA iako si naručena? 

Bas gledam listu termina, ajme sad u ovo vrijeme ima jako puno cura u terminu. Sretno svima i da sve prođe u najboljem redu! 🤗

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.