Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želja00
    17. Travanj 2023. 09:19

Marija_94

Želja00

Meni su takoder ti menstrualni bolovi, danas bi rekla malkice jaci nego zadnja dva tri dana. Ali ja ih vise osjetim u ledima. I to za vrijeme mirovanja

Tako i ja, samo kad mirujem. Ledja ne toliko, mozda tu i tamo. Znam da bas pravi trudovi krenu od ledja pa prema trbuhu, al pretpostavljam da su onda dosta jaci.

Evo ja tipa od juce pridvece nisam nista osjetila. Neznam, ovaj tjedan krecem sa pregledima u bolnici pa cu cuti sto tamo kazu.za sada sam na ctg u petak imala dvije kontrakcije ali do 60 , tako da mislim da su ove malkice jace pa je mozda krenilo otvaranje

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Želja00
    17. Travanj 2023. 10:01

Marija_94

Želja00

Marija_94

Želja00

Meni su takoder ti menstrualni bolovi, danas bi rekla malkice jaci nego zadnja dva tri dana. Ali ja ih vise osjetim u ledima. I to za vrijeme mirovanja

Tako i ja, samo kad mirujem. Ledja ne toliko, mozda tu i tamo. Znam da bas pravi trudovi krenu od ledja pa prema trbuhu, al pretpostavljam da su onda dosta jaci.

Evo ja tipa od juce pridvece nisam nista osjetila. Neznam, ovaj tjedan krecem sa pregledima u bolnici pa cu cuti sto tamo kazu.za sada sam na ctg u petak imala dvije kontrakcije ali do 60 , tako da mislim da su ove malkice jace pa je mozda krenilo otvaranje

Ja sam za sad obavila dva ctg-a, nista mi nije spominjala kontrakcije samo mi je na zadnjem rekla da je beba dosta aktivna. A za otvaranje ti moze, a i ne mora biti. Recimo ja sam 6.4. bila za vrsak prsta otvorena, tako i tjedan poslije. Bas me zanima dal se kaj promjenilo, u cetvrtak idem opet.

Iskreno ni meni nitko nije rekao za kontrakcije nego sam po tom papiru pogledala na internetu kako izgledaju kontrakcije,znam i da sam citala da ctg bas nije najpouzdaniji jer nekad pokaze nekad ne tocno.
    Sretno u cetvrtak, ja idem u petak, i bas sam nervozna, nadam se da ce nekako sve uskoro krenit samo od sebe 😃

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Želja00
    17. Travanj 2023. 10:36

Marija_94

Želja00

Marija_94

Želja00

Marija_94

Želja00

Ja sam za sad obavila dva ctg-a, nista mi nije spominjala kontrakcije samo mi je na zadnjem rekla da je beba dosta aktivna. A za otvaranje ti moze, a i ne mora biti. Recimo ja sam 6.4. bila za vrsak prsta otvorena, tako i tjedan poslije. Bas me zanima dal se kaj promjenilo, u cetvrtak idem opet.

Iskreno ni meni nitko nije rekao za kontrakcije nego sam po tom papiru pogledala na internetu kako izgledaju kontrakcije,znam i da sam citala da ctg bas nije najpouzdaniji jer nekad pokaze nekad ne tocno.
    Sretno u cetvrtak, ja idem u petak, i bas sam nervozna, nadam se da ce nekako sve uskoro krenit samo od sebe 😃

Zaboravila do kraja odgovorit hah, a znam kako ti je i meni uvijek nervoza pogotovo jer se blizi termin, samo cekam da svaki cas pukne vodenjak. 😆

Iscekivsnje na kraju 😱😱😱

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

MiniGirl
    17. Travanj 2023. 12:56

Marija_94

Želja00

Ma ne moraju trudovi na pocetku ici iz leđa. Nekima vise idu u leđa nekima naprijed. Individualno je to. Ja sam imala neke trudiće danima (ne mogu reci da su bili bolni, vise grc neki mali) najvise u mirovanju i to na desnom boku. Na kraju mi je uslijed jedanog takavog (slabasnog) u 41 tjednu puknuo vodenjak. Marija jos tjedan dana! :D

• Želja00
    17. Travanj 2023. 13:24

MiniGirl

Marija_94

Želja00

Ma ne moraju trudovi na pocetku ici iz leđa. Nekima vise idu u leđa nekima naprijed. Individualno je to. Ja sam imala neke trudiće danima (ne mogu reci da su bili bolni, vise grc neki mali) najvise u mirovanju i to na desnom boku. Na kraju mi je uslijed jedanog takavog (slabasnog) u 41 tjednu puknuo vodenjak. Marija jos tjedan dana! :D

Ubiti svaka od nas drukcije dozivljava bol, tako da mozda nismo ni svjesne jacine tih bolova

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Akane
    18. Travanj 2023. 06:02

Dobro vam rano jutro 🌞
    Spava li itko? 😄 Mene šibaju lažnjaci, pa mi je problem i zaspat i spavat, al evo čak noćas nešto i jesam odspavala, nakon 5 noći muke.
    Hvata me malo panika, da malac nebi uranio, naravno da još ništa nije spremno. Radovi dolje napreduju puževim korakom, i sve kao ajde neću se živcirat, a u sebi bi najrađe nekog zadavila 😅
    Klinci su (konačno) nazad u školi i vrtiću, pa sam napela da ovaj tjedan pozavršavam ovo što je pri kraju. Ostat će za idući tjedan još jedna kućica, ali evo vidjet ćemo kako će pasti grah i hoću li je stići završiti. Tako da iako jedva čekam držati svog malog dječaka u rukama, s druge strane, neka njega još u buši 😂
    Terminuše, kako je kod vas? Di nam je Regica? Da nije već rodila? 🤗 

• Želja00
    18. Travanj 2023. 08:13

Akane

Dobro vam rano jutro 🌞
    Spava li itko? 😄 Mene šibaju lažnjaci, pa mi je problem i zaspat i spavat, al evo čak noćas nešto i jesam odspavala, nakon 5 noći muke.
    Hvata me malo panika, da malac nebi uranio, naravno da još ništa nije spremno. Radovi dolje napreduju puževim korakom, i sve kao ajde neću se živcirat, a u sebi bi najrađe nekog zadavila 😅
    Klinci su (konačno) nazad u školi i vrtiću, pa sam napela da ovaj tjedan pozavršavam ovo što je pri kraju. Ostat će za idući tjedan još jedna kućica, ali evo vidjet ćemo kako će pasti grah i hoću li je stići završiti. Tako da iako jedva čekam držati svog malog dječaka u rukama, s druge strane, neka njega još u buši 😂
    Terminuše, kako je kod vas? Di nam je Regica? Da nije već rodila? 🤗

Ja moram priznat da spavam, i to po 8 sati, normalno uz budenje tijekom noci za wc. 
    Sto se tice radova nebrini sigurno cete stici sve a tek ce onda bebac stici 😉 

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Rose.
    18. Travanj 2023. 09:17

Proljetne bebe 2023.🌺

Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 💕
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica 💕
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko 💙
    Bubamaza - 09.03. / ST - Dečko 💙
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko 💙
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 💕
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica 💕
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15 - 04.04. - Dečko 💙
    MyName - 04.04. / Sv.Duh ZG - Curica 💕
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    laleee - 18.04. - Dečko 
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕
    Studentica - 24.02. Curica 💕
    Rose - 01.03. Dečko 💙
    Breskvica15 - Dečko 💙
    MiniGirl - 10.03. Curica 💕
    Bebanomoje - 13.03. Dečko 💙
    Bubamaza - 14.03. Dečko 💙
    Ribica33 - 15.03. Curica 💕
    Dama_21 - 20.03. Curica 💕 
    MyName - 31.03. Curica 💕

Rose.
    18. Travanj 2023. 09:19

Lalee se nije javila, pretpostavljam da je rodila. 🫶🏻 

• laleee
    18. Travanj 2023. 14:06

Rose.

Lalee se nije javila, pretpostavljam da je rodila. 🫶🏻

nisam joss, jucer na CTGu bila pokazuje om trudove a ja osjetim samo zatezanja jaka i tako cijelu vecer i noc, i evo danas opet pogledali me i dalje otvorena prst i pol, vec 10 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.