Sve preporuke za malm i od mene. Imam dvije i u turbo su upotrebi već 5g i ko nove. Ja sam ovaj put uzela samo poličar za ispod prematalice, jer ćemo dečkima novu sobu na jesen slagat, pa ću imat i viška namještaja.
https://www.ikea.com/hr/hr/p/smagoera-stol-za-previjanje-polica-za-knjige-bijela-50460886/
Dojenje: jedva čekam. Boli malo ispočetka dok se bradavice ne naviknu, ali dalje je milina. Ako bude štekalo isto ćemo ubaciti AD. Šta ima veze, neću se opterećivati.
Nego gledam kako ću radit sve do poroda, kako su mi sad klinci doma na praznicima, pa sam puno vremena izgubila i na odlaske u TA, bila je strka oko Uskrsa, popodne sam već iscrpljena i u zaostatku sam. Radovi dolje su još u gruboj fazi, i velike su šanse da će nastat opći kaos kad rodim, jer će tek tad trebat spremat i čistit nakon radova. Pokušat ću mobilizirat rodbinu da malo uskoče, jer neću moći sama. Još mi je muž obznanio jutros da kreće u neki posao, iako mi je drago zbog njega i podržavam ga, samo si mislim kud sad još i to 😅
Malac me razvlači na sve strane i baš je postalo i bolno. Jučer me opalio po ne znam čemu (gušterači? Jetri?) Peklo me užasno. Djeluje ko da će sam probiti van 😄
Rose i Bubamaza drago mi je da uspijete uhvatiti sna i da su dečki uzorne bebice 🤗 neka je tako svima 🤞
Čestitke na novim bebicama, nisam stigla sve uhvatiti Zelim svima brz oporavak.
Vama koje jos iscekujete da sve prođe skolski! Meni vrijeme leti otkad je dosla ova malena.
Čestitke na novim bebicama, nisam stigla sve uhvatitiZelim svima brz oporavak.
Vama koje jos iscekujete da sve prođe skolski! Meni vrijeme leti otkad je dosla ova malena.
Bas te se sjetim i pitam se kako ste ti i malena. 🥰 Sjecam se da sam stalno pitala jesi jos u komadu kad si bila ovoliko tjedana trudna ko ja sad. Sorry zaboravila sam koliko si bila tjedana kad si rodila?
Meni je nestvarno da je vec vama termin i da je vec polovica 4 mjeseca. Ja sam bila tocno 41 tjedan kad sam rodila. :)
Ja sam se prebacila na wazap, tamo je puno "bučnije" nego tu, a kako me sve zanima kao prvorotku, paše mi više komunikacije i brži odgovori. Pa možda zaspem malo tu na forumu.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Čestitke na novim bebicama, nisam stigla sve uhvatitiZelim svima brz oporavak.
Bas te se sjetim i pitam se kako ste ti i malena. 🥰 Sjecam se da sam stalno pitala jesi jos u komadu kad si bila ovoliko tjedana trudna ko ja sad. Sorry zaboravila sam koliko si bila tjedana kad si rodila?
Meni je nestvarno da je vec vama termin i da je vec polovica 4 mjeseca. Ja sam bila tocno 41 tjedan kad sam rodila. :)
Ni ja ne mogu vjerovati, kad vidim jos 10 dana do termina. 🙈 Sve samo cekam da svaki cas pukne vodenjak, a opet ona je jos aktivna, a navodno kako se priblizava porod bi se trebali pokreti manje osjetiti. Kako je tebi bilo pred kraj?
Kazu da bi se trebali pokreti manje osjetiti, ali ja sam osjećala jednako kao i prije. Jedino sto sam zadnjih 3 tjedna imala je gadna zgaravica jer je bila dosta visoko. Kako sam rodila tako je zgaravica stala. Imas cesto kontrakcije?
Meni su takoder ti menstrualni bolovi, danas bi rekla malkice jaci nego zadnja dva tri dana. Ali ja ih vise osjetim u ledima. I to za vrijeme mirovanja
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Meni su takoder ti menstrualni bolovi, danas bi rekla malkice jaci nego zadnja dva tri dana. Ali ja ih vise osjetim u ledima. I to za vrijeme mirovanja
Tako i ja, samo kad mirujem. Ledja ne toliko, mozda tu i tamo. Znam da bas pravi trudovi krenu od ledja pa prema trbuhu, al pretpostavljam da su onda dosta jaci.
Evo ja tipa od juce pridvece nisam nista osjetila. Neznam, ovaj tjedan krecem sa pregledima u bolnici pa cu cuti sto tamo kazu.za sada sam na ctg u petak imala dvije kontrakcije ali do 60 , tako da mislim da su ove malkice jace pa je mozda krenilo otvaranje
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Tako i ja, samo kad mirujem. Ledja ne toliko, mozda tu i tamo. Znam da bas pravi trudovi krenu od ledja pa prema trbuhu, al pretpostavljam da su onda dosta jaci.
Evo ja tipa od juce pridvece nisam nista osjetila. Neznam, ovaj tjedan krecem sa pregledima u bolnici pa cu cuti sto tamo kazu.za sada sam na ctg u petak imala dvije kontrakcije ali do 60 , tako da mislim da su ove malkice jace pa je mozda krenilo otvaranje
Ja sam za sad obavila dva ctg-a, nista mi nije spominjala kontrakcije samo mi je na zadnjem rekla da je beba dosta aktivna. A za otvaranje ti moze, a i ne mora biti. Recimo ja sam 6.4. bila za vrsak prsta otvorena, tako i tjedan poslije. Bas me zanima dal se kaj promjenilo, u cetvrtak idem opet.
Iskreno ni meni nitko nije rekao za kontrakcije nego sam po tom papiru pogledala na internetu kako izgledaju kontrakcije,znam i da sam citala da ctg bas nije najpouzdaniji jer nekad pokaze nekad ne tocno.
Sretno u cetvrtak, ja idem u petak, i bas sam nervozna, nadam se da ce nekako sve uskoro krenit samo od sebe 😃
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Ja sam za sad obavila dva ctg-a, nista mi nije spominjala kontrakcije samo mi je na zadnjem rekla da je beba dosta aktivna. A za otvaranje ti moze, a i ne mora biti. Recimo ja sam 6.4. bila za vrsak prsta otvorena, tako i tjedan poslije. Bas me zanima dal se kaj promjenilo, u cetvrtak idem opet.
Iskreno ni meni nitko nije rekao za kontrakcije nego sam po tom papiru pogledala na internetu kako izgledaju kontrakcije,znam i da sam citala da ctg bas nije najpouzdaniji jer nekad pokaze nekad ne tocno.
Sretno u cetvrtak, ja idem u petak, i bas sam nervozna, nadam se da ce nekako sve uskoro krenit samo od sebe 😃
Zaboravila do kraja odgovorit hah, a znam kako ti je i meni uvijek nervoza pogotovo jer se blizi termin, samo cekam da svaki cas pukne vodenjak. 😆
Iscekivsnje na kraju 😱😱😱
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Ma ne moraju trudovi na pocetku ici iz leđa. Nekima vise idu u leđa nekima naprijed. Individualno je to. Ja sam imala neke trudiće danima (ne mogu reci da su bili bolni, vise grc neki mali) najvise u mirovanju i to na desnom boku. Na kraju mi je uslijed jedanog takavog (slabasnog) u 41 tjednu puknuo vodenjak. Marija jos tjedan dana! :D
Sortiraj odgovore
Najstariji